x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 august 2023. Taurii evită o ceartă. Gemenii îi înveselesc pe ceilalți. Racii își fac griji prea mari

Horoscop zilnic, 10 august 2023. Taurii evită o ceartă. Gemenii îi înveselesc pe ceilalți. Racii își fac griji prea mari

de Moira Dună    |    09 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 10 august 2023. Taurii evită o ceartă. Gemenii îi înveselesc pe ceilalți. Racii își fac griji prea mari
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Fecioarele trebuie să facă față emoțiilor, Leii, Capricornii și Vărsătorii se exprimă sincer, Balanțele sunt nervoase, Scorpionii au dileme într-o relație, Săgetătorii amână o problemă, iar Peștii au nevoie să acorde mai multă atenție sănătății.

Berbec

Menținerea lucrurilor în echilibru poate crea mai multe probleme decât merită, așa că nu forța problema. Uneori este necesar ca pentru creșterea noastră personală să lăsăm pendulul să se balanseze într-o parte. Cu cât poți să renunți mai mult și să accepți că totul nu va fi întotdeauna pașnic și armonios, cu atât vei fi mai capabil să faci față tulburărilor emoționale bruște care apar.

Taur

Te simți în pragul unei căderi emoționale sau a unei epifanie triumfătoare. Pentru a obține un rezultat pozitiv, nu te lua prea în serios. O mișcare neglijentă ar putea declanșa un dezastru. Fă tot ce poți pentru a reduce tensiunea, mai degrabă decât să o adaugi.

Gemeni

Doar pentru că toți ceilalți merg pe coji de ouă, nu înseamnă că trebuie să faci și tu la fel. Optimismul tău va fi mai binevenit decât de obicei datorită dramei din jurul tău. Ai grijă să nu interpretezi rolul pe care știi că ceilalți vor să-l joci. Este ușor să preiei rolul care ți se oferă dar asta nu ajută întotdeauna situația. Citește din propriul tău scenariu, nu din al altcuiva.

Rac

Sensibilitatea ta extraordinară într-o anumită situație ar putea să te facă să sari la concluzii care te împiedică să vezi adevărul. Tendința ta este să-ți asumi lucrurile înainte de a avea toate faptele. Poți presupune ce este mai rău, ceea ce te stresează. Nu-ți face griji pentru lucruri despre care nu știi dacă sunt adevărate.

Leu

S-ar putea să simți că ești judecat indiferent ce faci. Ți se pare că ești obișnuit cu o anumită problemă dar știi că exprimarea ta poate supăra pe altcineva. Însă dacă îți păstrezi gândurile pentru tine, vei acumula resentimente ori te vei simți folosiut. Mai bine exprimă-te sincer.

Fecioară

S-ar putea să izbucnești în lacrimi fără niciun motiv aparent. Cauți confort stând lângă o apă unde îți poți lăsa emoțiile să curgă. Tensiunea crește pe măsură ce furtuna se apropie. Odată ce a trecut, însă, va reveni calmul iar soarele va apărea printre nori. Acest timp de pace și liniște poate părea îndepărtat, dar este mai aproape decât crezi.

Balanță

Emoțiile neașteptate vor apărea din senin și vor provoca ravagii. Fii pregătit să faci față situațiilor de azi. Cheia este să nu reacționezi exagerat. Cu cât poți rămâne mai calm și mai stabil, cu atât vei fi mai bine. A face față situației într-o explozie reactivă de furie nu este cea mai potrivită cale. Numără până la 10 sau stai singur o vreme înainte de a rezolva problema.

Scorpion

Poate vrei mai multă libertate într-o anumită situație. Poate vrei să te distanțezi de emoțiile tale ori simți că cineva te sufocă. Pe de o parte, tânjești după companie și intimitate pentru a umple un gol interior. Pe de altă parte, ești supărat că ești singur. Asigură-te că ești echilibrat înainte de a te scufunda prea adânc într-o relație.

Săgetător

Poate că trebuie să-ți folosești farmecul și inteligența pentru a ușura o situație tensionată. Soluția ta la problemă este să te arăți fericit și să-ți distragi atenția de la problemă spunând niște glume. Realizează însă că această atitudine doar va întârzia momentul în care va trebui să te confrunți cu situația.

Capricorn

Emoțiile tale sunt active și ar putea apărea în izbucniri puternice. Există un impuls pe care nu ar trebui să îl ignori sau să îl suprimi. Poate simți că ceea ce ai de spus nu este potrivit. Mai mult ca sigur, va face mai mult rău decât bine să ignori aceste sentimente, mai degrabă decât să le exprimi.

Vărsător

S-ar putea să ai senzația că, dacă nu ai ceva pozitiv de spus, mai bine taci. Dacă ești frustrat, supărat sau rănit, abordează problema în mod deschis. Nu simți că tu trebuie să fii cel care îi înveselește pe toți ceilalți. Îți faci rău doar pretinzând că totul este în regulă, atunci când nu este.

Pești

Nu te zgârci când vine vorba de îngrijirea sănătății tale fizice. În efortul de a economisi bani, este posibil să nu vrei să faci controale dentare sau ai putea opta pentru cel mai puțin costisitor medic. Nimic nu este mai important decât sănătatea ta. Tratează-ți corpul cu onoarea și respectul pe care le merită. S-ar putea să nu ai probleme să faci pentru alții ceea ce știi că ar trebui să faci pentru tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic