x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 decembrie 2015. Dorinta de distractii si aventuri poate fi umbrita de bugetul disponibil pentru asa ceva

Horoscop zilnic, 10 decembrie 2015. Dorinta de distractii si aventuri poate fi umbrita de bugetul disponibil pentru asa ceva

09 Dec 2015   •   20:00
Horoscop zilnic, 10 decembrie 2015. Dorinta de distractii si aventuri poate fi umbrita de bugetul disponibil pentru asa ceva


Horoscop 10 decembrie. Berbec
Este o perioada minunata, pentru ca pe de o parte vei reusi sa te bucuri de sarbatorile sezonului rece, iar pe de alta parte iti vei rafina sufletul cu activitati culturale si filozofice deosebite. Posibil totusi sa apara si un soi de tensiune mentala nedefinita si sa iasa la iveala temeri legate de locul de munca. Detaseaza-te de neplaceri si ai incredere ca totul va fi bine!

Horoscop 10 decembrie. Taur
Se pare ca vin bani si bunuri fie de la partenerul de viata, fie din colaborarile in care esti implicat. Chiar sunt sanse bune sa semnezi acorduri pentru alte proiecte care promit venituri substantiale pe termen lung. Totul este sa nu te grabesti in luarea deciziilor si sa verifici propunerile si documentele aferente cu mare atentie. Fii prudent in privinta cheltuielilor!

Horoscop 10 decembrie. Gemeni
Relatiile parteneriale incep o etapa noua, de bun augur si pe termen lung. Totusi exista animozitati deocamdata, fie datorita prietenilor, fie datorita activitatii profesionale pe care o desfasori. Pe de alta parte sunt sanse sa primesti o oferta de colaborare care presupune multa munca, timp indelungat. Implica-te serios in segmentul partenerial!

Horoscop 10 decembrie. Rac
In plan profesional se deschid oportunitati deosebite, insa este vorba despre lucrul in echipa sau postura de subaltern. Cu toate ca este dificil sa suporti regulile si ordinele unui sef, pana la urma te vei conforma situatiei. Este in beneficiul tau sa profiti de sansele ivite la locul de munca. Poate fi vorba si de un nou loc de munca cu efecte pe termen lung.

Horoscop 10 decembrie. Leu
Creativitatea este accentuta, astfel ca ai putea realiza, fara sa-ti dai seama, adevarate opere de arta. Dorinta de distractii si aventuri poate fi umbrita de bugetul disponibil pentru asa ceva. Insa te poti bucura de toate daca privesti altfel viata si evenimentele ei. Este rost de implicare in idile sau de a te indragosti din nou de vechiul partener.

Horoscop 10 decembrie. Fecioara
Ziua favorizeaza treburile gospodaresti, planurile de curatenie, achizitii patrimoniale, vizite la rude si dialaogurile cu membrii familiei. Depinde numai de tine cum gestionezi discutiile si cum programezi treburile. Ceilalti te vor urma indeaproape, chiar daca mai intai vor comenta vehement propunerile tale. Totusi tine cont si de sugestiile lor. Va fi in folosul tuturor.

Horoscop 10 decembrie. Balanta
Multa lume roieste in preajma ta, fie ca te intalnesti fizic cu diverse persoane, fie ca esti cautat la telefon sau pe retelele de socializare. Unii doresc sa vada sincer ce mai faci si ce planuri de viitor ai. Altii, insa, doresc sa te destabilizeze, pur si simplu din amuzament sau sunt invidiosi pe realizarile tale. Fii purdent si vorbeste putin despre tine. Fereste-te de a da sfaturi!



Horoscop 10 decembrie. Scorpion
Se intrezaresc schimbari in plan financiar. Poti primi o prima, cadouri sau favoruri din partea unor prieteni sau dinspre segmentul profesional. Pe de alta parte esti tentat sa cheltuiesti mult, pe considerentul ca sunt sarbatori multe in perioada pe care o traversam. Rezuma-te la strictul necesar si evita investitiile majore sau nefondate. Este posibila si o oferta de colaborare.

Horoscop 10 decembrie. Sagetator
Importanta zi pentru tine, deoarece ai sanse deosebite de innoire din toate punctele de vedere. Chiar daca starile tale de spirit sunt fluctuante sau sanatatea te necajeste putin, vei reusi sa depasesti totul cu bine. Gandeste-te la planuri de anvergura legate atat de planul personal, cat si cel profesional. Viseaza cu ochii deschisi si ai incredere ca ti se vor indeplini toate.

Horoscop 10 decembrie. Capricorn
Ziua te predispune la izolare, meditatii interioare si discutii tainuite cu cineva drag aflat departe de granitele tarii. Multe ti se vor revela pe diverse cai, astfel ca ar fi bine sa deschizi un jurnal personal si sa scrii in el tot ce iti trece prin minte. Renunta la ce nu iti mai trebuie, la persoanele si relatiile care nu te mai inspira. Largeste-ti orizontul vietii cu planuri de anvergura!

Horoscop 10 decembrie. Varsator
In relatiile cu prietenii se contureaza schimbari importante pe termen lung. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, iar fata de altele vei incepe sa manifesti mai multa prudenta. Evita starile nemultumitoare si temerile, pentru ca vor veni in prejama ta personaje de inalta calitate. Mai bine pregateste-te de a primi oameni noi in viata ta.

Horoscop 10 decembrie. Pesti
Este multa forfota in plan profesional. Pe de o parte sunt sanse sa primesti responsabilitati noi si de anvergura sau chiar un post de conducere. Insa, pe de alta parte apare riscul sa te afunzi in treburile de la locul de munca si sa neglijezi planul familial, viata ta personala, relatia cu partenerul de viata. Fii prudent si echilibreaza-le pe toate!

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop