x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 ianuarie 2024. Berbecii au parte de schimbări neașteptate. Taurii și Capricornii călătoresc

Horoscop zilnic, 10 ianuarie 2024. Berbecii au parte de schimbări neașteptate. Taurii și Capricornii călătoresc

de Moira Dună    |    09 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 10 ianuarie 2024. Berbecii au parte de schimbări neașteptate. Taurii și Capricornii călătoresc
Sursa foto: Hepta

Gemenii au cumpărat echipamente noi pentru casă, Racii discută cu un vechi prieten, Leii au un câștig, Fecioarele au idei interesante, Balanțele au noroc, Scorpionii sunt activi, Săgetătorii nu trebuie să creadă ce aud sau citesc, Vărsătorii au vise ciudate iar Peștii fac noi cunoștințe.

Berbec

Unele schimbări neașteptate ar putea avea loc astăzi. S-ar putea să te confrunți cu perspectiva de a fi nevoit să te obișnuiești cu niște echipamente noi și de ultimă generație pe care nu le-ai mai folosit până acum. Nu te panica. Te vei descurca bine, vei fi un adevărat vrăjitor odată ce te vei obișnui. Încearcă să-ți concentrezi mintea asupra asta deocamdată și învață cât poți de mult. O poți face!

Taur

Zbori sau mergi undeva cu trenul? Dacă da, s-ar putea să întâlnești pe cineva fascinant în călătorie. Nu fii timid și nu lăsa mândria sau comoditatea să stea în calea inițierii unei conversații cu această persoană. Va trece timpul, s-ar putea să înveți ceva și există întotdeauna șansa să-ți faci un nou prieten. Relaxează-te, zâmbește și bucură-te de călătorie.

Gemeni

Tocmai ți-ai cumpărat niște echipamente noi pentru casa ta? Ar putea fi un computer nou, un sistem de divertisment de ultimă generație sau poate un nou aparat. Tu și ceilalți membri ai familiei tale s-ar putea să vă petreceți o mare parte din zi încercând să învățați cum să-l folosiți, deși ar putea părea destul de dificil. Pare mai complicat decât este. Continuați să încercați și nu uitați să vă distrați!

Rac

Primești un apel telefonic neașteptat, poate de la un vechi prieten. Această persoană are vești bune pentru tine, deși el sau ea poate fi într-o dispoziție destul de melancolică. Ar putea rezulta o conversație lungă, al cărei rezultat îți va schimba viața, deși într-un mod subtil. Poate fi o zi plină de surprize plăcute. Bucură-te!

Leu

Un câștig financiar ar putea fi în stele pentru tine. Nu este nimic la care te-ai fi așteptat. Poate că este un bonus, rambursarea unui împrumut pe care l-ai uitat de mult sau un fel de decontare. Orice ar fi, cu siguranță va fi o surpriză plăcută. Nu cheltui, însă, tot! Așteaptă câteva zile și apoi consultă un profesionist despre viitorul tău financiar. Acest lucru ar putea face o mare diferență pentru tine. 

Fecioară

O activitate de grup interesantă, poate una care implică prieteni, ar putea avea loc astăzi. Mintea ta poate merge cu o mie de mile pe oră pe tot parcursul zilei. Se vor face schimb de idei, ar trebui să aibă loc conversații stimulatoare și ai putea cunoaște oameni noi și interesanți. Alege cu cine să te întâlnești mai târziu.

Balanță

Evenimente surprinzătoare și foarte norocoase ar putea avea loc astăzi. Ar putea fi un progres la care nu te așteptai. O cunoștință nouă sau începutul unui proiect interesant ar putea să-ți ridice pulsul. Prin urmare, ziua ar trebui să treacă foarte repede. În seara asta, poate vrei să-ți împărtășești entuziasmul cu partenerul sau alt membru al familiei.

Scorpion

Ești într-o dispoziție aventuroasă? Acum poți încerca aproape orice nou. De ce să nu te înscrii la un maraton, să iei lecții de alpinism sau să conduci într-un loc în care nu ai mai fost niciodată? Oriunde ai ajunge, ar trebui să găsești pace și o stare de conștientizare sporită. Nu ezita. Dacă ceea ce ai în vedere implică un risc minim, mergi!

Săgetător

Studiul științelor oculte, fie că sunt istorice sau experimente practice, ar trebui să se dovedească fascinant și iluminator pentru tine astăzi. Astrologia, alchimia, numerologia sau plantele medicinale sunt toate domenii interesante, iar mintea ta ar trebui să fie în mod special adaptată la ele. Un avertisment: ferește-te de profesorii lipsiți de etică. Nu crede tot ce citești sau auzi.

Capricorn

Ocazia de a face o excursie cu avionul, poate pe cheltuiala altcuiva, ar putea veni la tine azi. Acest lucru ar putea fi legat de afaceri sau ar putea fi educațional, într-un fel. Călătoria promite a fi una interesantă, de care îți vei aminti mult timp. Fă ceea ce trebuie pentru a le aduna pe toate și apoi mergi! 

Vărsător

Niște vise destul de bizare ar putea veni la tine în seara asta. Simbolurile pot include oameni sau obiecte la care nu te-ai fi gândit niciodată în mod conștient. Cu toate acestea, au un sens pentru tine . Așează-te și fă o listă cu simbolurile și evenimentele din vis, apoi încearcă să analizezi ce înseamnă ele pentru tine. Visul tău încearcă să-ți spună ceva important. 

Pești

Ai de gând să mergi la o petrecere în seara asta? Nu anula! Dacă ești singur, ți se poate prezenta un potențial iubit interesant și ați putea petrece întreaga seară împreună. Dacă ești deja într-o relație, ar putea veni cineva care s-ar putea dovedi un contact de afaceri valoros și ar putea chiar să formeze un parteneriat cu tine. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic