x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 martie 2024. Balanțele sunt încrezătoare. Leii sunt nemulțumiți. Scorpionii caută stabilitate

Horoscop zilnic, 10 martie 2024. Balanțele sunt încrezătoare. Leii sunt nemulțumiți. Scorpionii caută stabilitate

de Moira Dună    |    09 Mar 2024   •   11:40
Horoscop zilnic, 10 martie 2024.  Balanțele sunt încrezătoare. Leii sunt nemulțumiți. Scorpionii caută stabilitate
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt preocupați de iubire, Taurii și Peștii se simt vinovați, Gemenii sunt înțelepți, Racii trebuie să asculte, Fecioarele recunoscătoare,Săgetătorii caută seninătatea, Capricornii își cercetează viața, Vărsătorii vor să afle adevărul.

Berbec

Lasă ziua de azi să servească ca o amintire a importanței iubirii. Realizează că dragostea este evidentă în modul în care vezi lumea; este o sămânță în tine. Cu cât vezi mai multă dragoste în oamenii din jurul tău, chiar și în inima unui străin, cu atât vei fi mai binecuvântat cu lumina ei radiantă.

Taur

Este posibil să simți un puternic sentiment de vinovăție din cauza a ceva ce ai făcut în efortul de a-ți hrăni egoul. Fii conștient de modul în care acțiunile tale i-au afectat pe alții și cere scuze. Vinovăția este practic o emoție inutilă, de care ar trebui să scapi cât mai repede posibil. Nu lăsa acest sentiment să te împiedice să-ți deschizi inima pentru a o reda la inocența ei inițială.

Gemeni

Înțelepciunea pură este o calitate importantă la care să aspiri în această zi. Să știi că înțelepciunea pe care o cauți ar trebui să provină dintr-un punct de cunoaștere, de calm și forță, spre deosebire de o manifestare frenetică, zgomotoasă și ciudată pentru atenție. Vei fi recunoscut în consecință. Cu cât împărtășești mai multe cunoștințe altora, cu atât vor beneficia mai mulți oameni de ele.

Rac

De ce să continui o luptă pe care știi că nu o poți câștiga? De ce să încerci să te păcălești, pe tine și pe alții, s creadă că ai toate răspunsurile?  În loc să lupți, predă-te. În acest moment, alții vor fi mult mai dispuși să-ți potolească setea de adevăr. Cheia pentru tine este să asculți.

Leu

Mânia este de natură să se trezească în interiorul tău astăzi, așa că ai grijă de orice acțiuni care s-ar putea manifesta ca urmare a acestui sentiment puternic. Fă tot ce poți pentru a găsi sursa profundă a acestei furii. Dacă este o nedreptate evidentă, vezi situația ca pe o oportunitate de schimbare și lucrează pentru a reforma politica care a condus la această încălcare a echității și egalității.

Fecioară

Arată recunoștință față de oamenii din jurul tău astăzi,. Ești încrezătoare în tine. Amestecă acest sentiment cu sensibilitatea orientată spre servicii a zilei care ne cere să facem lucruri pentru alții. Ține minte că un gest la fel de simplu precum un zâmbet și un cuvânt de apreciere poate fi vindecator pentru o altă persoană – și pentru tine.

Balanță

Gândește-te la ziua de azi ca la o perioadă de refacere, în care poți ajunge la un punct de mai mare ușurință și confort. Ai încredere în tine și în oamenii din jurul tău. Deschide-ți ochii la realitatea situației în cauză. Dacă în prezent treci prin unele schimbări majore în viață, ai încredere că orice s-ar întâmpla va funcționa în beneficiul tău.

Scorpion

S-ar putea să te trezești că gravitezi spre lucruri solide, întemeiate, în speranța că acestea îți vor oferi stabilitatea care îți lipsește. Un cuvânt cheie pentru tine astăzi este răbdare. Învață cum să aștepți fără să devii agitat sau morocănos. Ceea ce vei descoperi după un timp este că stabilitatea pe care o cauți este de fapt acolo, chiar în interiorul tău și a fost tot timpul.

Săgetător

Încearcă să ajungi într-un loc de seninătate în care să te eliberezi de dorință și gelozie. Este important s-ți faci timp pentru a recunoaște creșterea incredibilă care poate izvorî din această poziție de calm și satisfacție pură. Eliberează-te de excesul de bagaj de care te agăți ca un fel de sprijin sau mijloc de confort. Cu cât porți mai puțin, cu atât îți eliberezi mai mult mâinile pentru a crea.

Capricorn

Cuvântul cheie pentru tine este granițe, așa că gândește-te puțin la ce înseamnă asta pentru tine. Este timpul să ai o discuție serioasă cu tine însuți. Stabilește niște limite și fii sincer în ceea ce privește trasarea liniei. Sănătatea ta, starea ta de spirit și relațiile tale cu ceilalți depind de faptul că iei inițiativa de a ști când să spui nu în anumite situații.

Vărsător

Asigură-te că trăiești în mod conștient în acest moment. S-ar putea să treci printr-o perioadă de negare și pur și simplu să refuzi să vezi adevărul situației. Deschide-ți ochii către lumea din jurul tău, astfel încât să o poți privi cu bucurie și compasiune. Nu te mulțumi cu interacțiuni superficiale care nu te mulțumesc cu adevărat emoțional și intelectual.

Pești

Într-un fel, astăzi ar putea părea o zi de socoteală pentru tine. S-ar putea să te uiți în oglindă și să vezi lucruri de care nu ești foarte mulțumit. Poate că ai un sentiment de vinovăție bazat pe evenimentele trecute care încă rămîn în minte. Nu lăsa această umbră de nesiguranță să continue să locuiască în viața ta. Rezolvă aceste sentimente și identifică rădăcina problemei.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic