x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 septembrie 2023. Berbecii au idei despre un nou proiect. Scorpionii se ceartă

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2023. Berbecii au idei despre un nou proiect. Scorpionii se ceartă

de Moira Dună    |    09 Sep 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 10 septembrie 2023. Berbecii au idei despre un nou proiect. Scorpionii se ceartă
Sursa foto: Hepta

Taurii, Gemenii și Capricornii au probleme cu tehnologia, Racii își socotesc banii, Leii vor aventuri, Fecioarele au dureri musculare, Balanțele cu probleme cu prietenii, Săgetătorii amână planurile pentru o călătorie, Vărsătorii fac sport iar Peștii lasă deoparte treburile casei.

Berbec

Ai mai multe idei despre un nou proiect. Cu toate acestea, s-ar putea să nu poți decide care îți place cel mai mult sau cum să îl transformi în realitate. Enumeră toate posibilitățile și apoi fă altceva. Gândește-te din nou la asta mâine. Poate fi dificil să rămâi concentrat pe ceva în acest moment.

Taur

Unele echipamente de acasă s-ar putea să se nu funcționeze bine. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant, dar nu deveni nerăbdător. Apelează la un profesionist sau lucrurile s-ar putea agrava dacă vrei să le repari singur.

Gemeni

Ai probleme de comunicare la depărtare așa că te urci în mașină și mergi în vizită. În caz contrar, va trebui să aștepți până când totul funcționează din nou. 

Rac

Confuzia este legată de probleme financiare. Cineva apropiat de tine ar putea face cheltuieli necesare dar neașteptate și îți va cere un împrumut.  Vrei dori să-l ajuți însă situația acestei persoane nu se va îmbunătăți prea repede. Dacă te hotărăști să împrumuți banii, acceptă că nu îi vei mai vedea pentru o perioadă.

Leu

Vrei să participi la aventuri riscante, cum ar fi drumețiile în sălbăticie. Darnu este o zi bună pentru asta. Planifică o călătorie pentru viitorul apropiat dar astăzi este mai bine să rămâi acasă. 

Fecioară

S-ar putea să fi făcut exerciții cu prea mult entuziasm în ultimele zile iar acum ai dureri musculare. Ar trebui să continui să faci sport dar mai puțin.  Uită de jogging și aerobic. Alege yoga sau tai chi. Dacă poți, relaxează-te într-o cadă cu apă caldă și arome liniștitoare. 

Balanță

Evenimentele tulburătoare cu privire la un prieten te-ar putea face puțin confuz. Situația ar trebui rezolvată în următoarele zile. Între timp, privește lucrurile obiectiv. De asemenea, s-ar putea să vrei să te gândești la altceva.

Scorpion

Ar putea fi ceva confuzie, discordie și supărare astăzi. Pot exista certuri și neînțelegeri între prieteni și familie. Încearcă să nu alimentezi focul. Fii înțelegător și empatic, în loc să încerci să dovedești că ai dreptate.

Săgetător 

Aceasta nu este o zi bună pentru a planifica sau a începe o călătorie cu avionul. Așteaptă câteva zile. Cu toate acestea, dacă trebuie să rezovi lucrurile acum, verifică toate aranjamentele pentru cazare și închiriere de mașini înainte de a pleca. În caz contrar, ar putea rezulta confuzie și întârzieri. Ia cu tine o carte, muzică și ciocolată!

Capricorn

Defectarea computerelor, bancomatelor și sistemelor telefonice ar putea interfera cu tranzacțiile financiare de astăzi. S-ar putea să plătești pentru achiziții în mod demodat -  numerar sau cecuri. Aceasta nu este o zi bună pentru a începe sau a finaliza orice tranzacție financiară majoră. Există prea multă confuzie acum. Așteaptă câteva zile.

Vărsător

S-ar putea să simți o nevoie puternică de a fi cu prietenii dar s-ar putea să nu te bucuri prea mult de compania lor. Cineva este într-o dispoziție proastă, iar a fi alături de această persoană ți-ar putea strica ziua. Ar putea fi mai bine să-ți iei ceva timp pentru tine, poate să mergi la un antrenament. Acest lucru îți va permite să faci niște exerciții și să îți crești încrederea în tine.

Pești

Membrii familiei ar putea fi mai puțin sinceri cu tine, în special în ceea ce privește munca în casă. Nu fi surprins dacă auzi scuze! Acest lucru ar putea fi iritant, dar nu te supăra. Fă ceva care îți place. E mai distractiv!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic