x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 decembrie 2015. Un moment de bilant in ce priveste relatiile si parteneriatele, imaginea publica si rezultatele in plan social

Horoscop zilnic, 11 decembrie 2015. Un moment de bilant in ce priveste relatiile si parteneriatele, imaginea publica si rezultatele in plan social

10 Dec 2015   •   19:31
Horoscop zilnic,  11 decembrie 2015. Un moment de bilant in ce priveste relatiile si parteneriatele, imaginea publica si rezultatele in plan social


Horoscop 11 decembrie. Berbec
Astazi este ultima Luna noua din acest an, situata in zona evolutiei si viitorului, in cazul tau. Daca auzi o chemare spre alte zari, catre o noua viziune, idee, plan sau chiar alt loc in care sa traiesti, acorda-i atentie, este ceea ce ar putea schimba in mod miraculos realitatea ta. Acesta este un moment al unui nou start in viata, pentru tine. Esti dispus sa lasi trecutul in urma si sa renunti la convingerile care te opresc sa inaintezi cu bucurie?

Horoscop 11 decembrie. Taur
Probabil ca pentru tine, aceasta Luna noua in Sagetator, aduce mai multa constienta in ce priveste parteneriatele, partajele, resursele puse in comun cu altii. E momentul sa inchei niste capitole care au fost paguboase si/sau dureroase, chiar daca asta presupune sa renunti la ceva ce crezi ca ti se cuvine din punct de vedere material. Renuntand sa mai lupti pentru a pastra ceva, faci loc pentru si mai multa abundenta in viata ta.

Horoscop 11 decembrie. Gemeni
Poate una dintre cele mai puternice si importante zile din acest an. Un moment de bilant in ce priveste relatiile si parteneriatele, imaginea publica si rezultatele in plan social. Acum e momentul sa decizi transant, cu cine mergi mai departe si cum. Luna noua in Sagetator promite sa-ti deschida noi orizonturi si perspective, daca esti dispus sa lasi o parte din trecutul tau in urma. Chiar si numai prin renuntarea la resentimentele fata de cineva.

Horoscop 11 decembrie. Rac
Pentru tine, Luna noua in Sagetator poate fi o trambulina care te arunca pur si simplu intr-un spatiu mult mai ofertant si expansionat, in ce priveste cariera si munca zilnica. Pentru asta, e nevoie sa sari. Ceva stii ca trebuie sa se schimbe, ca lucrurile nu mai pot continua asa, iar daca iti asumi riscul de a fi judecat si daca esti dispus sa lasi in urma ceva nefunctional, poti face un salt in directia adecvata si acordata cu nevoile si dorintele tale. Asteapta-te la neasteptat, in sensul bun. Si primeste!

Horoscop 11 decembrie. Leu
Schimbare de perceptie, innoire a viziunii, renuntare la puncte de vedere limitative, deschidere spre noi orizonturi. Asa se poate descrie momentul in care te afli si marcajul realizat de Luna noua, astazi si in zilele urmatoare. Fii atent la semnalele primite, la revelatiile si deschiderile care apar. Fii atent, de asemenea, la proiectele noi in care simti sa te implici. Nimic din ce e nou nu e de neglijat sau de refuzat din oficiu.

Horoscop 11 decembrie. Fecioara
Toate credintele tale despre ce meriti si nu meriti, despre cepoate fi primit usor si ce nu, te-au adus in punctul de a percepe nevoia sub multe forme ale ei. Astazi, Luna noua in Sagetator te provoaca sa te deschizi si sa permiti sa primesti mai mult, din surse pe care le stii si din cele pe care nu le stii inca, avand mai multa incredere in sustinerea universului neconditionata si nelimitata. Cere si apoi primeste.

Horoscop 11 decembrie. Balanta
Luna noua in Sagetator activeaza zona comunicarii si a intelectului, prin urmare la acest nivel e posibil sa aiba loc o schimbare, o innoire. Fie iti creste brusc pofta de invatat si documentat, fie incepi sa devii curios despre cei din jurul tau, oricum in acest moment incepi sa VEZI ce nu ai vazut, inclusiv oamenii si relatiile le percepi altfel, si incepi sa schimbi abordarea multor aspecte ale vietii. Nu e exclus sa cunosti o persoana facinanta sau chiar partenerul sa te fascineze cu o propunere sau o schimbare pe care o face.

Horoscop 11 decembrie. Scorpion
In cazul tau, aceasta zi deschide o arie noua de posibilitati in ce priveste afacerile, castigurile din munca proprie, mijloace de valorizare a propriilor talente si calitati. Daca esti dispus sa renunti la motivele pentru care nu poti sa-ti depasesti niste limite si iesi din rolul de victima, astazi poti vedea un nou culoar de lucru. Sau o noua abordare devine disponibila, ceea ce schimba intreg contextul. Oricum, provocarea este aceea de a vedea imaginea de ansamblu si a accepta necunoscutul si noul.

Horoscop 11 decembrie. Sagetator
O data pe an e Luna noua in semnul tau solar, prin urmare e important sa fii atent la tot ce simti si ti se reveleaza acum, mai ales ca este un moment cu un puternic potential de innoire, schimbare si reinventare. Creativitatea iti este stimulata, cheful de aventura la fel. Ai nevoie de ceva nou, ca de aer. Si nu va intarzia sa apara, acel proiect, hobby sau experienta care sa-ti readuca entuziasmul si pofta de viata.

Horoscop 11 decembrie. Capricorn
In cazul tau, aceasta Luna noua poate fi un declic in constiinta, o revelatie puternica, o experienta extrasenzoriala sau descoperirea unei metode prin care sa eliberezi o multime de convingeri limitative si resentimente care te-au blocat. In orice caz, poti iesi revigorat, vindecat si eliberat, din aceasta Luna noua, cu conditia sa fii receptiv la ceea ce vine spre tine si atent la usile care se deschid in subconstientul tau.

Horoscop 11 decembrie. Varsator
Luna noua in Sagetator se aseaza in zona anturajului, a sustinatorilor, prietenilor si aspiratiilor. E un context bun pentru a largi granitele in acest segment de viata si a te expansiona prin noi inceputuri nonconformiste, mai ales ca in ultima vreme te-ai cam simtit constrans si limitat in multe forme. Acum e momentul sa recunosti de cine/ce te-ai atasat, de ce context te-ai legat atat de strans incat nu ai mai putut zbura. E timpul sa desfaci unele noduri si sa adopti atitudinea care-ti vine atat de bine: a vizionarului indraznet.

Horoscop 11 decembrie. Pesti
Luna isi da intalnire cu Soarele in zona carierei, autoritatii si puterii, spre a deschide o noua usa si a aduce mai multa contienta in ce priveste drumul potrivit pentru tine si alegerile care ti-l pot deschide tot mai mult. Astazi, uita-te ce anume simti sa faci, dar te opresti din cauza unor cutume, judecati de valoare sau puncte de vedere imprumutate. Atitudinea inteleapta acum este curajul, nonconformismul si asumarea propriului drum chiar si atunci ca acesta nu este agreat de majoritatea celor din jur.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop