x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 februarie 2024. Săgetătorii vor să își schimbe locul de muncă. Vărsătorii avansează în carieră

Horoscop zilnic, 11 februarie 2024. Săgetătorii vor să își schimbe locul de muncă. Vărsătorii avansează în carieră

de Moira Dună    |    10 Feb 2024   •   11:40
Horoscop zilnic, 11 februarie 2024. Săgetătorii vor să își schimbe locul de muncă. Vărsătorii avansează în carieră
Sursa foto: Hepta

Berbecii, Taurii și Gemenii se ocupă de niște documente legate de afaceri, Racii vor să facă o investiție, Leii primesc o vizită, Fecioarele sunt ambițioase, Balanțele redecorează casa, Scorpionii muncesc, Capricornii vor să câștige mai mulți bani iar Peștii sunt atrași de chestiuni spirituale.

Berbec

Un obiectiv legat de afaceri sau finanțe, care este foarte important pentru tine, necesită multă atenție documentelor astăzi. Îți petreci cea mai mare parte a zilei cu el, deoarece ai un termen limită. Ai grijă, totuși, să nu fii atât de prins într-o căutare a perfecțiunii încât să te stresezi. Uneori, atenția obsesivă îți poate sabota munca. Rămâi concentrat.

Taur

Stabilirea unui nou parteneriat de afaceri ar putea necesita multe documente. Ar putea fi foarte obositor să încerci să dai un sens întregului jargon implicat, dar este important pentru tine, așa că probabil că vei fi mai insistent decât de obicei. Cineva mai familiarizat cu aceste chestiuni ți-ar putea explica dezavantajele. Probabil că aceasta va fi o dezvoltare foarte norocoasă pentru tine.

Gemeni

Documentele legale care privesc afacerea ta ar putea fi nevoie să fie executate astăzi. Nu fi prea nerăbdător deoarece acest lucru este important. În schimb, găsește pe cineva mai familiarizat cu acest gen de lucruri și fă-l să îți explice totul. Apoi, presupunând că este agreabil, ai grijă de el și mergi mai departe. Rezultatele ar trebui să merite!

Rac

Te gândești să faci o investiție de timp, energie și poate puțini bani într-un proiect creativ. Acest lucru ar putea implica și tehnologia modernă. Ai putea avea mai mulți colegi care doresc să lucreze cu tine.. Asigură-te că nu pierzi din vedere detaliile practice implicate, altfel s-ar putea să nu pornești niciodată.

Leu

Primești vizita unor persoane pentru a discuta despre afaceri, poate legate de job, poate despre o întreprindere pe care o dezvolți pe cont propriu. Dacă nu ești atent însă, ai putea fi prins în conversații mai mult sociale decât practice și, astfel, să pierzi din vedere motivele pentru care v-ați întâlnit. Rămâneți concentrat pe problema în cauză și vei fi plăcut surprins de rezultate.

Fecioară

Un exces de ambiție te-ar putea face să-ți canalizezi o mare parte din energia ta fizică și mentală în orice activitate pe care o faci acum. Acest lucru ar putea implica scrierea, predarea sau vorbirea. Ca urmare a zelului tău, corpul tău ar putea fi epuizat, dar mintea ta se învârt, chiar dacă gândurile care apar pot fi împrăștiate. Rămâi concentrat!

Balanță

O vizită viitoare a unei persoane apropiate te poate face să lucrezi ore suplimentare pentru a-ți repara casa. Prin urmare, ai putea fi tentat să înnebunești cumpărând obiecte decorative. Este bine până la un punct, dar ai grijă! Unele dintre lucrurile care arată bine în magazin s-ar putea să nu arate exact la fel odată ce le ai acasă. Oaspetele tău este mai interesat să te vadă. Decorează cu moderație și distrează-te!

Scorpion

Lucrul acasă ar putea fi răspunsul pentru tine astăzi. Ai putea fi obosit din punct de vedere fizic și psihic din cauza muncii prea intense, dar mai ai sarcini importante de îndeplinit. S-ar putea să operezi mai bine pe propriul teritoriu, fără a fi nevoit să lupți cu problemele de trafic sau de parcare. Ai tendința de a fi foarte conștiincios în ceea ce privește munca, uneori în detrimentul tău. Nu face asta astăzi.

Săgetător

Știrile pe care le primești despre locul de afaceri sau despre oamenii pentru care lucrezi ar putea ridica unele îndoieli cu privire la viitorul tău în această organizație. S-ar putea să simți că nu ajungi nicăieri. S-ar putea să te găndești la posibilitatea de a schimba locul de muncă sau chiar cariera. Cineva îți poate oferi un tip de oportunitate pe care nu ai luat-o niciodată în considerare până acum. Gândește-te, dar nu te hotări în următoarele câteva zile.

Capricorn

Hârțoagele care implică bani ar putea părea un pic copleșitoare și ai putea cere sfaturi sau asistență unui prieten. Probabil că această persoană știe despre ce este vorba, așa că ascultă, chiar dacă s-ar putea să nu înțelegi prea multe din ceea ce spune. Beneficiile financiare ar putea fi în cyrând. S-ar putea să te distrezi având fantezii scandaloase despre ceea ce vei cumpăra cu toate acestea. Visează tot ceea ce îți dorești, dar fii practic.

Vărsător

Unele documente destul de plictisitoare pe care trebuie să le faci pentru afacerea ta ar putea să-ți dea  bătăi de cap acum dar ar trebui să-ți aducă multe beneficii mai târziu.. Sârguința și dedicarea ta ar trebui să atragă atenția celor cu autoritate, așa că așteaptă-te la avansare.

Pești

Cărțile, prelegerile și alte surse de informații referitoare la chestiuni spirituale, metafizice sau religioase ți-ar putea atrage atenția. Ceea ce citești sau auzi probabil că va fi fascinant, dar s-ar putea să fii prea copleșiți pentru a înțelege acest lucru acum. Fă altceva deocamdată.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic