x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 martie 2023. Taurii se simt blocați. Gemenii vor schimbări. Balanțele sunt neliniștite

Horoscop zilnic, 11 martie 2023. Taurii se simt blocați. Gemenii vor schimbări. Balanțele sunt neliniștite

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 11 martie 2023. Taurii se simt blocați. Gemenii vor schimbări. Balanțele sunt neliniștite
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt melancolici, Racii au calități telepatice, Leii se implică în activități de grup, Fecioarele sunt tensionate, Scorpionii au conflicte minore, Săgetătorii se ceartă, Capricornii află informații false, Vărsătorii vor mai mulți bani iar Peștii sunt emoționali.

Berbec

Mintea ta s-ar putea să nu fie la fel de rapidă ca de obicei și s-ar putea să îți petreci ziua în ceață, poate reflectând la trecut. Acest lucru nu este chiar atât de lipsit de scop pe cât pare. Poate vrei să-ți scrii amintirile și reflecțiile. Ar putea face lumină asupra a ceva ce se întâmplă cu tine acum.

Taur

Întârzierile frustrante în finalizarea unui proiect te fac să te îndoiești de abilitățile tale. Ai grijă să nu cazi în această capcană. Nu este nimic în neregulă cu abilitățile tale. Aruncă o privire mai profundă la ceea ce faci și încearcă să discerni unde te-ai blocat. Grijile legate de bani te pot determina să amâni o activitate care înseamnă mult pentru tine. Mai bine folosește-ți ingeniozitatea pentru a o rezolva.

Gemeni

Chiar dacă te trezești energic și entuziast, starea ta de spirit s-ar putea să scadă puțin când te gândești la tot ce trebuie să faci. Poate fi timpul să te întrebi dacă ar trebui să faci unele schimbări importante. Poate ar trebui să cauți o oportunitate care să-ți ofere mai multă libertate de mișcare.

Rac

Ai putea experimenta abilități clarvăzătoare sau telepatice pe care nu știai că le ai. Îți place să fii cu picioarele pe pământ și realist, așa că acest lucru te poate lăsa confuz. Nu uita însă că realitatea nu se limitează doar la cele cinci simțuri. 

Leu

Te implici în activități de grup cu care încă nu ești familiarizat și te poți simți pe dinadară. Ia inima! Veți înțelege însă repede ce ai de făcut și vei fi folositor celorlalți. 

Fecioară

AI o zi îngrijorătoare și stresantă. Muncești din greu mai multe ore. Și relațiile cu ceilalți ar putea fi puțin tensionate. Redu stresul cântând și ia pauze dese. Ia o masă bună la prânz și apoi fă o plimbare. Lucrurile vor fi mult mai relaxate mâine!

Balanță

Te simți plictisit, neliniștit și frustrat de felul în care se desfășoară viața ta acum. Ai responsabilități care trebuie îndeplinite, dar ai și alte proiecte care te interesează mai mult decât sarcinile banale. S-ar putea să fii puțin nerăbdător cu cei din jurul tău. Nu-ți vărsa frustrările asupra celorlalți! Amintește-și că totul trece. 

Scorpion

S-ar putea să te simți sexy și pasional, dar conflictele minore dintre tine și cineva special din viața ta v-ar putea distanța. Eviți acest lucru dacă ai răbdare și depui eforturi să comunici. Ai putea fi tentat să cheltuiești în exces, probabil pentru articole de care nu ai nevoie în mod special și poate nici nu ți-ai dori. Ai grijă să reduci cheltuielile impulsive.

Săgetător

Tensiunea nervoasă în rândul membrilor familiei este mare astăzi, așa că nu fi surprins dacă începe o ceartă. Cel mai bine este să îi ții departe de tine Seara, încurajează-i să vorbească despre ceea ce îi deranjează. S-ar putea să te simți puțin plictisit și descurajat, dar uită de asta fiind ocupat. Toate acestea vor trece mâine.

Capricorn

Informațiile de astăzi ar putea să nu fie exacte. Cineva poate repeta bârfele sau creează povești fantastice. Ascultă-le dacă vrei, dar nu transmite nimic din ce auzi decât dacă știi că este adevărat. Treburile legate de serviciu ar putea fi grele și s-ar putea să ai un termen limită, așa că ai o scuză pregătită pentru a nu le acorda atenție.

Vărsător

Pesimismul cu privire la chestiunile financiare te chinuie astăzi. Poate că o creștere dorită a venitului nu s-a materializat sau ai sperat să faci o anumită achiziție pe care încă nu ți-o permiți. Acesta ar putea fi momentul să fii ingenios și să vii cu un plan de urgență pentru a câștiga banii de care ai nevoie. Vei găsi oportunități bune.

Pești

S-ar putea să fii puțin emoțional. Este posibil să te simți mai puțin încrezător decât de obicei și, de asemenea, s-ar putea să te plictisești puțin. În plus, este posibil să avi o sarcină apăsătoare și plictisitoare care trebuie făcută. Încearcă să scapi de stres ascultând muzică și luând pauze frecvente. Răsfățață-te cu un prânz bun. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic