x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 aprilie 2023. Taurii sunt neliniștiți. Balanțele primesc vești bune. Săgetătorii sunt insistenți

Horoscop zilnic, 12 aprilie 2023. Taurii sunt neliniștiți. Balanțele primesc vești bune. Săgetătorii sunt insistenți

de Moira Dună    |    11 Apr 2023   •   11:50
Horoscop zilnic, 12 aprilie 2023. Taurii sunt neliniștiți. Balanțele primesc vești bune. Săgetătorii sunt insistenți

Berbecii sunt preocupați de spiritualitate, Gemenii trebuie să schimbe anturajul, Racii și Fecioarele să fie atenți la bârfe, Leii se bucură pentru un prieten, Scorpionii primesc recunoaștere, Vărsătorii și Peștii sunt interesați de viitor.

Berbec

Energiile puternice din ultimele zile te împing spre descoperirea de sine. Întreabă-te de ce spui și faci anumite lucruri? Dacă ești sincer, recompensele vor depăși durerile de creștere spirituală.

Taur

Ar trebui să-ți pui o mulțime de întrebări importante. Universul te împinge în călătoria ta de auto-descoperire. Dacă rezisti, nu vei fi într-o dispoziție prea bună. Poate vrei să practici yoga sau meditație. Încearcă să te asculți intuitiv. Probabil vei înțelege că ai deja răspunsurile.

Gemeni

Dacă te simți neapreciat de oamenii din jurul tău, încearcă să mergi în altă parte. Cerșirea pentru atenție este neatractivă, la fel și zburdatul încercând să distragi atenția cu fizicul tău superb sau cu mintea ta ascuțită. Mergi acolo unde știi că ești apreciat, unde poveștile tale vor face oamenii să râdă, unde te simți ca acasă. Să știi că dacă rămâi acolo unde ești, nimic din ce încerci nu va funcționa.

Rac

Ai putea fi într-o situație inconfortabilă cu prietenii. S-ar putea să apară bârfe despre un prieten comun și veți fi tentat să discuți despre el. Amintește-ți că poveștile repetate sunt rareori complet adevărate. Ar fi urât să pierzi o prietenie dacă ar afla că ai spus ceva neplăcut. Atenție! Oamenii cu care bârfești, pot vorbi și despre tine mai târziu.

Leu

Un prieten apropiat sau un coleg ar putea primi o recunoaștere specială pentru faptele bune. Ești mulțumit de succesul prietenului tău și recunoscător pentru propriul tău noroc. Se pare că ai atins un obiectiv pe termen lung. Deși s-ar putea să nu fii recunoscut în public, așa cum este prietenul tău, știi în inima ta că ai realizat ceea ce ți-ai propus. Zâmbetul tău spune totul.

Fecioară

S-ar putea să fi auzit o poveste suculentă despre un prieten și svrei să o împărtășești cu anturajul tău. Fii atent cu acest impuls! Partea în cauză nu ar aprecia să audă despre ceea ce faci. Ai putea aduce probleme inutile reputației acestei persoane. Gândește-te cum te-ai simți dacă spectacolul ar fi pe partea ta!

Balanță

Primești o scrisoare sau un apel care îți aduce vești financiare bune. Ai însă grijă să nu mergi la cumpărături. Dacă sunt investiți cu înțelepciune, acești bani ți-ar putea oferi o  siguranță financiară toată viața.

Scorpion

Te simți răsplătit pentru toate eforturile tale recente. Gândirea ta rapidă și puterea ta de observație i-au impresionat pe alții. Nu fi surprins dacă ajungi în lumina reflectoarelor. Acest lucru te  face mai încrezător și te determină să iei în considerare alte modalități de a avansa în carieră.

Săgetător

Ești neobișnuit de persuasiv, ceea ce face practic imposibil ca cineva să te refuze. Toate semnele indică că vei avea succes în orice ai întreprinde. Profită de această perioadă de bun augur. Dar fii atent la oportunitățile care par prea bune pentru a fi adevărate.

Capricorn

Aceasta este o zi bună de petrecut cu familia. Încearcă să-ți rezolvi repede treburile și să programezi ceva distractiv pentru după-amiază. Poate ți-ar plăcea o ieșire într-un parc sau un film. Poate că ar fi distractiv să faci prăjituri. Orice decizi, te vei apropia mai mult de cei dragi. 

Vărsător

Energiile planetare de astăzi pot pune probleme spirituale în mintea ta. Poate că nu gândești în termeni religioși. Concentrarea ta se îndreaptă spre starea umanității și pe ceea ce poți face pentru a-i ajuta pe alții, mai puțin norocoși. Află cum te poți implica. Dacă ai timp, un cadou în bani te poate ajuta să te simți mai conectat și mai liniștit.

Pești

S-ar putea să te preocupe chestiuni politice sau sociale, în special, deteriorarea planetei. S-ar putea să fii îngrijorat pentru viitorul tău și al copiilor tăi. Ai putea încerca să discuți subiectul la o adunare socială. Cineva pe care îl întâlnești acolo este obligat săte învețe ceva despre această problemă. Dacă trebuie să te implici pentru a crește gradul de conștientizare a oamenilor cu privire la această problemă, mergi înainte!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic