x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 august 2023. Leii au o zi grozavă. Fecioarele sunt visătoare. Săgetătorii sunt suprasolicitați

Horoscop zilnic, 12 august 2023. Leii au o zi grozavă. Fecioarele sunt visătoare. Săgetătorii sunt suprasolicitați

de Moira Dună    |    11 Aug 2023   •   13:00
Horoscop zilnic, 12 august 2023.  Leii au o zi grozavă. Fecioarele sunt visătoare. Săgetătorii sunt suprasolicitați
Sursa foto: Hepta

Berbecii se exprimă direct, Taurii și Capricornii să fie atenți să nu se certe, Gemenii trebuie să iasă din rutină, Racii acceptă noul, Balanțele sunt într- dispoziție bună, Scorpionii au nevoie să-și schimbe atitudinea, Vărsătorii visează să scape de responsabilități iar Peștii să-și echilibreze sentimentele.

Berbec

Fii puțin egoist! Fii sincer și direct cu ceea ce vrei. Nu este nevoie să te exprimi pe ocolite pentru a nu răni sentimentele cuiva. Abține-te de la jocurile minții doar pentru a-i chinui. Vei regreta mai târziu. 

Taur

Ești pe cale să izbucnești la părerea altcuiva. Nu vrei să dai înapoi dar ești tare nervos. Fii însă înțelept. Încearcă să nu fii agresiv cu oamenii pe care nu vrei totuși să îi jignești. Poți afecta mulți oameni dacă nu-ți controlezi reacțiile.

Gemeni

Abordează-i visele cu îndrăzneală. Poate că nu ești prea realist dar nun-ți face griji. Depășește-ți limitele. Singurul mod în care vei crește este să ieși din rutină. 

Rac

Nu lupta împotriva valului de sprijin neconvențional care se pregătește la ușa din spate. Există o mare cantitate de energie la dispoziție. Singurul lucru care te împiedică să o folosești este propria ta minte. Nu fii atât de speriat de ceea ce te poate ajuta cu adevărat. Deschide-ți mintea și lasă noul să intre în viața ta.

Leu

Astăzi este o zi grozavă pentru tine. Vorbește în ghicitori, spune glume. Fii fantezist și ciudat. Majoritatea informațiilor vor fi însă transmise într-o manieră nonverbală. Lasă-ți partea sălbatică să strălucească. Poartă cel mai ciudat lucru din dulapul tău. Nu ceda normei sociale doar pentru că este lucrul care a fost făcut în mod repetat.

Fecioară

Emoțiile și fanteziile tale sunt puternic legate astăzi. Lasă-ți sentimentele să se bucure într-o stare suprarealistă. Lasă visele tale să se filtreze în deciziile tale. S-ar putea să simți electricitate în aer, așa că mergi cu ea. Există o mare cantitate de energie creativă disponibilă pentru tine ți care este extrem de puternică. 

Balanță

Ar trebui să te bucuri de o dispoziție bună astăzi, așa că mergi spre ceva în care crezi. Cu siguranță va exista un element magic în care nu numai că ar trebui să crezi, ci și să-l încurajezi. Miracolele sunt posibile dacă crezi în ele. Acceptă noul și neconvenționalul. Vremurile se schimbă rapid.

Scorpion

Nu se vor întâmpla multe lucruri până când nu te hotărăști să renunți la câteva vicii care au un efect grav asupra bunăstării tale. Realizează că, dacă există anumite lucruri de care depinzi, nu ai control complet asupra vieții tale. Încearcă să nu lupți cu acest adevăr. Pur și simplu acceptă că aceste lucruri există în lumea ta și înțelege că pot coexista.

Săgetător

Aceasta este o zi foarte aglomerată pentru tine. Simți că poți readuce lucrurile pe drumul cel bun. Orice decalaj pe care l-ai simțit în ultimele zile va fi eliminat. Motorul tău este în viteză.

Capricorn

Încearcă să nu balansezi prea mult barca astăzi. Susține-ți punctul de vedere și nu renunța atunci când ceilalți nu-ți împărtășesc sentimentele. S-ar putea și să simți nevoia de a te certa însă realizezi că probabil că ar fi mai bine să taci. Lasă-ți visele să te ducă departe de realitatea prezentă. 

Vărsător

Lasă copilul interior să iasă și să se joace. Întoarce-te și bucură-te de starea ta primordială. Unele dintre cele mai importante lecții ale vieții sunt cele pe care le-ai învățat când erai copil. Întoarce-te la acea stare de spirit și îmbrățișează simplitatea vieții pe care ai experimentat-o atunci. Viața este complicată doar pentru că tu o faci așa. Amintește-ți cum a fost să nu ai nicio grijă și să trăiești din nou așa.

Pești

Încearcă să nu te afunzi în noroi. Cei din jur nu vor trage de tine. Dacă vrei să te distrezi, nu mai sta pe gânduri. Cea mai mare parte a acestei ecuații este atitudinea ta. Alți oameni îți pot simți natura geloasă, așa că nu crede că păcălești pe cineva. Lasă-i pe ceialții să-și trăiască viața. Trebuie să te concentrezi pe tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic