x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 decembrie 2022. Taurii ajung la miezul problemei. Racii găsesc soluții creative

Horoscop zilnic, 12 decembrie 2022. Taurii ajung la miezul problemei. Racii găsesc soluții creative

de Moira Dună    |    11 Dec 2022   •   11:55
Horoscop zilnic, 12 decembrie 2022. Taurii ajung la miezul problemei. Racii găsesc soluții creative
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii scapă de apăsarea din ultimele zile, Gemenii trebuie să scape de pesimism, Leii sunt încrezători, Fecioarele și Peștiis e răsfață, Balanțele își spun părerea, Scorpionii au parte de situații noi, Săgetătorii apelează la tehnologie, Capricornii sunt acuzați, Vărsătorii sunt inventivi.

Berbec

O greutate mare ar trebui să se ridice de pe umerii tăi astăzi. Lucrurile au început să se limpezească, iar comunicarea este bună din nou. Ascultă cu atenție zgomotul din aer. Poți învăța multe, acordându-te la fanteziile altora. Păstrează-ți mintea și inima deschise. Discută despre cele mai recente realizări ale tale. Vei avea ceva important de învățat.

Taur

Oamenii pot fi abrazivi astăzi dar după o evaluare atentă vei descoperi că nu este nimic rău. Mai mult ca sigur acţionează pe baza dezinformării. Este posibil să plutească o ceață în aer. Toată lumea va avea o opinie despre cea mai bună modalitate de a aborda o problemă. Bazează-te pe propria ta viclenie pentru a ajunge la miezul problemei.

Gemeni

Nu critica situația până nu găsești o soluție mai bună. Fii creativ. Poți realiza multe dacă abordezi situația cu încredere. Pesimismul nu te va ajuta la găsirea unei soluții. Relaxează-te și lasă-ți intuiția să te ghideze. Simte-te liber să vorbești cu încredere. Poate că cele mai fanteziste răspunsuri vor fi cele mai ingenioase soluții.

Rac

Vei descoperi că lucrurile sunt mai puțin stabile decât au fost în ultimele zile. Nu te descuraja de oamenii pesimiști. Oferă propriile soluții creative. Ai o mare înțelepciune de împărtășit cu alții, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Nu te vinde ușor. Ai încredere în gândurile și ideile tale.

Leu

Emoțiile tale cresc și ar trebui să te simți liber să te răsfeți cu cele mai mari fantezii ale tale. Ia o pauză de la realitate pentru un timp. Lasă copilul tău interior să se joace. Ar trebui să te bucuri de o mai mare încredere în tine pe care să o poți folosi eficient pentru a-i influența pe alții. Ferește-te de oricine îți cere să îți iei un angajament solid astăzi. Este posibil să nu aibă în vedere starea ta de bine.

Fecioară

Răsplătește-te cu două deserturi astăzi. Fă o baie cu spumă. Împărtășește-ți fanteziile altora și exprimă-te pe deplin. Nu trebuie să spui da oricărei favoare care ți se cere. Simte-te liber să-i ajuți pe alții care au nevoie, dar nu o face în detrimentul contului tău. 

Balanță

Greutatea din ultimele zile pare să crească. Vei găsi o ușoară adiere care te va ajuta să alimentezi focul. Construind o bază solidă, ai creat o rampă de lansare fiabilă de pe care să decolezi.Spune-le și altora ce ai învățat. Lasă-ți părerea să fie auzită. Vei schimba o mulțime de informații utile.

Scorpion

Ai o stăpânire solidă asupra situației tale dar pot apărea lucruri neașteptate care schimbă din nou regulile. S-ar putea să simți că scaunul în care tocmai te-ai simțit confortabil, a fost tras de sub tine. Nu te enerva. Realizează doar că acesta este probabil un semn că trebuie să mergi mai departe. Păstrează lucrurile noi și interesante. Împărtășește gândurile și ideile altora.

Săgetător

Folosește gadgeturi și dispozitive electronice pentru a-ți face viața mai ușoară.  Realizați că, cel mai probabil, există o modalitate mai ușoară de a aborda orice sarcină. Dacă ceva pare prea greu, cere sfaturi despre cum să faci treaba mai rapid și mai eficient. Schimbul de informații va juca un rol important.

Capricorn

Ai grijă la informațiile care îți ies în cale astăzi. Oamenii pot face afirmații nejustificate și acuzații false. Ziua are o calitate de vis, inovatoare. Fii însă un pic sceptic atunci când discuți cu ceilalți. 

Vărsător

Păstrează un aer de detașare. Simte-te liber să te adâncești în lumea ta de fantezie și lăsă-ți emoțiile să te poarte într-un alt tărâm. Astăzi este una dintre acele zile în care s-ar putea să vii cu o nouă invenție. Lasă-ți imaginația să te poarte departe. Împărtășește starea de spirit ușoară cu alții.

Pești

S-ar putea să descoperi că lucrurile sunt mult mai ușoare decât au fost în ultimele două zile. Acesta este un moment bun pentru a-ți lăsa corpul fizic să se odihnească și a-ți lăsa mintea și lumea fanteziei să preia controlul. Fă o baie fierbinte. Relaxează-ți creierul și detașează-te de îndatoririle și obligațiile tale. Mergi ușor și nu te îngrijora atât de mult de ceea ce trebuie să faci mâine. Concentrează-te pe ziua de azi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic