x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 octombrie 2024: Tensiunile dintre Mercur și Pluto aduc paranoia și frici

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2024: Tensiunile dintre Mercur și Pluto aduc paranoia și frici

de Andreea Tiron    |    11 Oct 2024   •   00:20
Horoscop zilnic, 12 octombrie 2024: Tensiunile dintre Mercur și Pluto aduc paranoia și frici
Sursa foto: Hepta/Horoscop zilnic, 12 octombrie 2024

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2024: Gemenii își schimbă stilul de viață, Taurii vor siguranță, iar Leii îi ajută pe ceilalți.

Berbec

Astăzi te conectezi cu visurile și idealurile tale, deoarece Luna se află în sectorul tău social și armonizează cu Soarele. Simți o motivație plăcută datorită unei relații sau a unei persoane din viața ta care te stimulează să fii optimist. Totuși, s-ar putea să devii rapid obsedat de o idee. Ar trebui să îți canalizezi această pasiune în mod pozitiv, direcționând-o către un proiect important. Altfel, ar putea apărea tensiuni, pe măsură ce oamenii iau lucrurile mai personal sau mai serios decât de obicei. Ajungi într-un punct în care realizezi că o anumită preocupare nu îți face bine. 

Taur

Munca și responsabilitățile vor prospera datorită motivației tale sporite astăzi. Interacțiunile de astăzi pot fi intense, dar revelatoare. Ai o dorință puternică de a ști că viitorul tău este sigur și că atingerea obiectivelor tale te va mulțumi pe termen lung.  Lucruri mărunte pot declanșa furii acumulate sau puncte sensibile. Dacă reușești să valorifici bine energia, s-ar putea să găsești soluții pentru problemele persistente. Pentru a face acest lucru, este bine să eviți gândirea obsesivă cât mai mult posibil, lăsându-te în armonie cu intuiția ta. Deciziile bazate pe emoții luate astăzi vor fi regretabile mai târziu. 

Gemeni

Capacitatea ta de a atrage oameni buni și lucruri pozitive în viața ta este ridicată astăzi. O schimbare de stil de viață este în curs de desfășurare. Totuși, claritatea nu este întotdeauna de partea ta astăzi, în mare parte pentru că ești prea implicat sau te îngrijorezi inutil.  Dorința de a controla o situație poate apărea dacă te simți vulnerabil. Puterea personală vine însă din gestionarea propriilor resurse, reacții și moduri de gândire constructiv, nu din încercările de a controla situațiile sau pe alții. Totuși, este mai greu să vezi acest lucru astăzi, pe măsură ce Mercur intră în conflict cu Pluto.

Rac

În general, este un moment favorabil pentru problemele de familie, activitățile domestice și afacerile financiare. Totuși, tranzitele de astăzi sunt dificile pentru anumite activități, deoarece ne apropiem de un unghi drept între Mercur și Pluto. S-ar putea să fii în impas când încerci să înțelegi motivațiile din spatele acțiunilor, cuvintelor sau dezinteresului cuiva. Deocamdată, putem fi hipersensibili. 

Leu

Îți place să îi ajuți pe ceilalți astăzi. Natura ta sensibilă strălucește, făcându-i pe ceilalți să îți recunoască eforturile. Cu toate acestea, tranzitele de astăzi ale lui Mercur compromit uneori capacitatea noastră de înțelegere.  Ai putea descoperi că ceilalți nu înțeleg exact ce vrei să spui. Încearcă să nu cedezi presiunilor de a face prea multe rapid. Acest tranzit poate produce un pic de paranoia sau poate amplifica îngrijorările și temerile. 

Fecioară

Ai mai multă încredere în resursele tale și muncă astăzi, cu Luna în sectorul tău de muncă și sănătate armonizând cu Soarele în sectorul tău de bani și lucruri. Dar există o tendință de a te concentra pe probleme sau defecte pe măsură ce ziua avansează și ne apropiem de un unghi drept între Mercur și Pluto. Este cel mai bine să te ferești de extreme, în special cu banii și relațiile, dar și în general cu gândurile sau conversațiile. Oamenii te epuizează, fie material, fie emoțional. Nu te auto-sabota încercând să manipulezi oamenii sau circumstanțele, deoarece este cel mai bine să lucrezi pentru a obține puterea prin autocontrol. Totuși, ai multe de învățat despre sentimentele și temerile tale, chiar dacă acestea apar în moduri perturbatoare. Încearcă să aplici regula moderației în viața ta, nu doar pentru activitățile tale, ci și pentru gândirea ta.

Balanță

Ești atras de recreere și relaxare astăzi, cu Luna în sectorul tău de creativitate în armonie cu Soarele din semnul tău. Ar fi bine să eviți deciziile sau angajamentele ferme. Există o tendință de a amplifica zonele problematice mai târziu astăzi, cu Mercur și Pluton îndreptându-se către un unghi drept. Dacă nu poți scăpa de o idee care te obsedează, fă ce poți pentru a-ți relaxa mintea. Gândirea inflexibilă poate fi acum o problemă, fie că este a ta sau te confrunți cu aceasta la altcineva. 

Scorpion

Astăzi, ai nevoie de liniște pentru a te reîncărca emoțional. Te conectezi mai bine cu sentimentele tale. Vrei să te retragi și să îți restabilești energia. Totuși, pot apărea unele incertitudini sau îndoieli. Deciziile nu ar trebui luate cu ușurință acum. De asemenea, este mai bine să eviți să te grăbești să comentezi acum. Mercur intră într-un unghi drept cu Pluto, ceea ce poate stârni controverse, dar este cel mai bine să nu tragi concluzii rapide, deoarece gândurile și percepțiile pot fi extreme în acest moment. 

Săgetător

Tranzitul Lunii de astăzi este puternic pentru relațiile de prietenie, dar afacerile neterminate pot afecta starea ta de spirit. Dacă simți o lipsă de energie, s-ar putea să însemne doar că ai nevoie de o pauză sau de un pic de timp pentru a te adapta. Cu Mercur și Pluto îndreptându-se către un unghi drept, există o tendință generală de a forța să descoperi o adevăr înainte de a lua în considerare că s-ar putea să nu fim pregătiți pentru aceasta. Este mai bine să nu tragi o concluzie pripită despre un prieten cu această influență care duce la gândirea în extreme. 

Capricorn

Azi, acorzi mai multă atenție afacerilor tale. Totuși, există o energie ușor destabilizantă sau sincronizarea este greșită, dar nimic ce nu poți gestiona sau rezolva. Este mai bine să eviți gândirea în extreme pentru cele mai bune rezultate. Alege-ți cuvintele cu atenție, deoarece Mercur este într-o zonă destul de publică și vizibilă în harta ta, iar Pluto este în semnul tău. În loc să reacționezi excesiv, caută modalități de a îmbunătăți zonele în care te simți vulnerabil. 

Vărsător

Soarele din sectorul tău spiritual se află în armonie cu Luna în semnul tău. Dacă este ceva ce vrei să compensezi sau să recuperezi, acum este un moment bun. Influența ta personală este puternică. Totuși, cu Mercur formând unghiuri provocatoare, mintea ta poate fi neliniștită sau instabilă uneori. Încearcă să nu te grăbești să iei decizii, în special dacă ești într-o stare de îngrijorare, ceea ce este posibil cu Mercur și Pluton îndreptându-se către un aspect tensionat. Deși gândirea strategică este benefică, a aborda problemele pas cu pas are mai mult sens. Încearcă să nu te lași păcălit de frică și gândește modalități de a-ți simplifica viața, în special pe plan mental, prin eliminarea lucrurilor care te fac să te simți copleșit. Fii atent la finețea dintre scepticismul sănătos și suspiciune. 

Pești

Te atrag activitățile centrate pe odihnă, timp pentru reflecție sau gândire profundă, cercetare și investigație. Ești pregătit să te înțelegi puțin mai bine. Totuși, ai putea simți că ești dezamăgit de surse în care de obicei ai încredere sau ai putea avea dificultăți în a lua o decizie. Este mai bine să observi decât să te grăbești să acționezi până când îți clarifici lucrurile. Încearcă să nu iei decizii mari bazate exclusiv pe ceea ce auzi sau pe ceea ce se comunică astăzi. Dacă ești să depășești o problemă, poate fi cel mai bine să iei o pauză.

×