x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 septembrie 2023. Berbecii evită o ceartă. Vărsătorii renunță la un proiect. Peștii amână planurile pentru o vacanță

Horoscop zilnic, 12 septembrie 2023. Berbecii evită o ceartă. Vărsătorii renunță la un proiect. Peștii amână planurile pentru o vacanță

de Moira Dună    |    11 Sep 2023   •   14:30
Horoscop zilnic, 12 septembrie 2023. Berbecii evită o ceartă. Vărsătorii renunță la un proiect. Peștii amână planurile pentru o vacanță
Sursa foto: Hepta

Taurii se retrag dintr-o discuție, Gemenii sunt epuizați, Racii supărați, Leii discută cu un prieten, Fecioarele sunt sensibile, Balanțele au nevoie de o pauză, Scorpionii se simt stresați, Săgetătorii trebuie să nu dea frâu liber vorbelor, Capricornii sunt frustrați.

Berbec

Pare că mulți oameni se ceartă pentru lucruri foarte ciudate. De obicei, poți vedea ambele părți ale unui dezacord, dar astăzi lucrurile nu sunt prea clare. Toată lumea pare încordată. Distanțează-te de probleme și meditează. Nu râde pentru că s-ar putea să-i enervezi mai rău.

Taur

Ceea ce a început ca o întâlnire s-ar putea termina cu dezacorduri. Ești tentat să-i pedepsești pe toată lumea, dar asta nu este o idee bună. Nu vei opri bătălia și toți cei implicați se vor supăra, indiferent ce faci. Cea mai bună soluție este să pleci. Oricum grupul probabil nu va realiza nimic pozitiv.

Gemeni

Energia de astăzi ar putea fi deosebit de epuizantă pentru tine. Sarcinile tale ar putea necesita mai mult efort decât de obicei și ai putea fi epuizat până la prânz. Nu este ziua pentru a demonstra nimic. Lucrează în funcție de propriile forțe, cu propria ta viteză. Probabil vei realiza mai mult în acest fel. Vei avea în continuare energie pentru o seară grozavă.

Rac

Emoții vechi ar putea să iasă din inconștientul tău astăzi. S-ar putea chiar să-ți pierzi cumpătul. Oprește-te și vezi de ce ești supărat. Ia în considerare ce se întâmplă din trecut și apoi eliberează. Vei fi uimit de cât de repede revii la normal. S-ar putea să reușești să lucrezi!

Leu

Vizitezi un prieten care se recuperează după o boală sau un accident. Această persoană poate fi plictisită și nerăbdătoare, iar tu ar trebui să fii pregătit să auzi totul despre frustrări. Prietenul tău are nevoie de o ureche înțelegătoare, așa că ascultă. Într-o zi ai putea dori ca cineva să facă același lucru pentru tine! Prietenul tău are nevoie de companie, nu de sfaturi.

Fecioară

O dezbatere asupra unui subiect controversat care implică politică sau probleme sociale ar putea avea loc astăzi. S-ar putea să găsești subiectul fascinant și să înveți multe, dar te vei simți mai puțin confortabil atunci când conversația se va schimba de la discuție, la ceartă. Poate vrei să pleci. Ești prea sensibilă, așa că nu-ți face griji că ești nepoliticoasă.

Balanță

Trebuie să cauți multe documente pentru a găsi anumite informații. Acest lucru ar putea fi un obstacol și este posibil să nu găsești ceea ce cauți. Înainte de a începe o altă căutare, ia o pauză. Ieși la aer curat și mergi câteva străzi. Când te întorci, nu-ți fie teamă să ceri ajutor.

Scorpion

Conversațiile dintre tine și unii dintre prietenii tăi apropiați ar putea fi cam tensionate. Chiar și tu, care de obicei ești foarte relaxat, ai putea fi tentat să te enervezi. Este tensiune în aer și nervii sunt încordați. Controlează-ți dorința de a ataca dacă cineva spune ceva jignitor sau inadecvat. Nu vei dori ca stresul de azi să afecteze ziua de mâine.

Săgetător

Stresul și efortul ar putea să-și facă plăcere astăzi. AI totuși grijă să nu dai frâu liber vorbelor. Partenerul tău a avut o zi grea și este iritat de cuvintele și gesturile care ar fi drăguțe în alte momente. S-ar putea să te simți și tu puțin tensionat. Mai bine stai singur. 

Capricorn

Astăzi ai putea petrece mult timp făcând comisioane. Este posibil să existe întârzieri din cauza unor circumstanțe care nu pot fi controlate. Ai putea experimenta acea veche frustrare crescândă. Nu are rost să lupți cu dușmanul invizibil. Acceptă faptul că s-ar putea să nu poți realiza tot ce ți-ai propus. Răsfață-te cu o seară liniștită.

Vărsător

S-ar putea să consumi multă energie într-un proiect artistic care probabil nu-ți va plăcea. Ai putea ajunge la jumătatea drumului și apoi să-l arunci. Acest lucru ar putea fi descurajator, deoarece te plângi de timpul și efortul pierdut. Dar asta se întâmplă tuturor artiștilor. Mergi înainte și începe de la capăt. Poate de data asta vei realiza ceea ce vrei. 

Pești

Membrii familiei ar putea discuta despre o posibilă vacanță astăzi,dar toată lumea vrea să meargă într-un loc diferit! Ar putea apărea argumente, eliminând toată distracția din discuție. O soluție bună ar fi să faci o listă cu toate ideile, să dai copii tuturor și să te gândești la asta. Discută din nou subiectul peste câteva zile.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic