x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 august 2023. Săgetătorii trebuie să nu forțeze lucrurile. Vărsătorii au nevoie de curaj

Horoscop zilnic, 13 august 2023. Săgetătorii trebuie să nu forțeze lucrurile. Vărsătorii au nevoie de curaj

de Moira Dună    |    12 Aug 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 13 august 2023. Săgetătorii trebuie să nu forțeze lucrurile. Vărsătorii au nevoie de curaj
Sursa foto: Hepta

Berbecii trebuie să se bazeze pe adevăr, Taurii își exprimă sentimentele, Gemenii vor să fie corecți, Racii disciplinați, Leii organizați, Fecioarele au nevoie de ordine, Balanțele acționează, Scorpionii sunt disciplinați, Capricornii să apeleze la rațiune, iar Peștii au făcut o treabă bună.

Berbec

Te-ai putea simți blocat, ca și cum ai fi prins într-o capcană. Poate că prietenii tăi te influențează să crezi un lucru, în timp ce familia ta te-a educat să crezi în altul. Porți măști diferite în situații diferite, așa că este posibil să fi uitat persoana reală de dedesubt. Lucrurile sunt în conflict și poți fi forțat să iei decizii importante. Adevărul este singura modalitate de a scăpa din capcană.

Taur

Amintește-ți că este nevoie de energie pentru a-ți reprima sentimentele. Fără să-ți dai seama, s-ar putea să ai multă emoție în interior, în timp ce încerci să o ignori. Adevărul este că exprimarea acestor sentimente - furie, fericire, frică, îndoială de sine - te va energiza și te va elibera. Atmosfera din jurul tău se va lumina și vei putea interacționa mai deschis cu ceilalți.

Gemeni

În adâncul sufletului știi ce trebuie să faci. Poate tocmai ai văzut pe cineva aruncând bani și tu i-ai luat. Îl returnezi sau îl bagi în buzunar? Probabil că vei simți că ai diavolul pe un umăr care se ceartă cu îngerul de pe celălalt. Este important să asculți de înger. Fă ceea ce știi că este corect.

Rac

Stăpânirea minții și capacitatea de a rămâne disciplinat în privința obiectivelor tale sunt impresionante. Ceilalți îți recunosc și îți apreciază eforturile mult mai mult decât de obicei. S-ar putea să asiști la un alt proiect sau la drama emoțională a altcuiva, deoarece ai stabilitatea necesară pentru a remedia situația. Nu-ți minimiza talentul în acest domeniu.

Leu

S-ar putea să simți că cineva sau ceva tocmai ți-a reformatat hard diskul. Dintr-o dată lucrurile merg mult mai lin. Cheia acum este să găsești disciplina și organizarea pentru a înțelege pe deplin acest nou sistem. Fluidizează-ți gândurile și fii mai eficient în privința modulului cum îți folosești energia. Vei fi mai eficient în general dacă nu îți irosești resursele. 

Fecioară

S-ar putea să fii forțată să-ți pui gândurile în cutii îngrijite, care pot fi ușor de înțeles și procesat. Ideile tale sunt abstracte și nu au întotdeauna un sens rezonabil. S-ar putea să simți că scopul este să aranjezi lucrurile într-un mod ordonat, dar nu simți că trebuie să o faci.

Balanță

Aceasta poate fi o zi dificilă, în care te simți presat să faci lucruri, dar există nehotărâre și ezitare care persistă în mintea ta. Îți vei găsi calea de ieșire. Poate că ar trebui să faci o mișcare. Odată ce energia curge, direcția pe care trebuie să o iei va fi clară.

Scorpion

Există o disciplină extraordinară în modul tău de a gândi care te ajută să avansezi spre obiectivele tale. Nu te aștepta că vei rezolva imediat fiecare problemă. Odată ce înțelegi bine lucrurile, va fi mai ușor să pui piesele la loc. Rămâi detașat în loc să te implici emoțional.

Săgetător

Gândurile tale pot fi încordate și ți-ar putea fi dificil să procesezi lucruri care în mod normal nu sunt o problemă. Încearcă să nu forțezi răspunsurile care par să nu vrea să vină. Dacă informația curge ușor și fără probleme, vei ști că este destinată ție. Dacă nu, ar fi mai bine să dai înapoi. 

Capricorn

Gândirea ta poate avea nuanțe emoționale care te împiedică să vezi clar adevărul. Fă tot posibilul pentru a-ți îmblânzi sentimentele și a lăsa gânduri mai raționale să iasă la suprafață. Există o stabilitate care vine atunci când îți onorezi emoțiile dintr-o perspectivă detașată, în loc să acționezi imediat, ca răspuns la felul în care te simți. Gândește-te la asta în timp ce interacționezi cu ceilalți.

Vărsător

Lucrul de care te temi cel mai mult ar putea fi chiar cel de care ai cea mai mare nevoie în viața ta. Te afli într-un moment în care lecțiile care vin ar putea fi greu de înghițit, dar sunt necesare. Acționează curajos în loc să fii copleșit de frică. Odată ce urci muntele, restul este la vale.

Pești

Poți să te uiți la dulapul ordonat, la biroul bine organizat și la baia curată și să fii mândru. Alți oameni s-ar putea să se îngrijoreze că trebuie brusc să-și facă ordine în viață, dar tu ești deja acolo. Poate că nu realizezi asta pentru că ești atât de perfecționist. Poate că nu acorzi suficient credit pentru toată munca pe care o faci. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic