x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 decembrie 2022. Racii și Balanțele au nevoie de echilibru. Capricornii trec la acțiune

Horoscop zilnic, 13 decembrie 2022. Racii și Balanțele au nevoie de echilibru. Capricornii trec la acțiune

de Moira Dună    |    12 Dec 2022   •   11:50
Horoscop zilnic, 13 decembrie 2022.  Racii și Balanțele au nevoie de echilibru.  Capricornii trec la acțiune
Sursa foto: Hepta

Berbecii au probleme în dragoste, Taurii sunt conflictuali în familie, Gemenii se pregătesc de o întâlnire, Leii se implică în viața celorlalți, Fecioarele sunt entuziasmate, Scorpionii trebuie să fie constanți, Săgetătorii vor armonie, Vărsătorii caută un compromis iar Peștii mențin pacea.

Berbec

Ești într-o dispoziție bună și vei descoperi că lucrurile merg bine. Poate că singura controversă va porni de la o abordare agresivă în dragoste. Însă contradicțiile pot degenera în ceartă. Încearcă să-ți păstrezi cumpătul. 

Taur

Circumstanțele zilei pot duce la unele situații dificile pentru tine. Ai o stare de neliniște. Pe de o parte vrei să netezești asperitățile, iar pe de alta vrei să declari război total. 

Gemeni

Ai probleme în dragoste din cauza unei atitudini agresive față de persoana iubită. Dacă ești singur și cauți dragoste, aceasta este o zi bună pentru a te întâni cu persoana de care te-ai îndrăgostit. Îngrijește-ți aspectul și poartă o ținută elegantă, indiferent de situație.

Rac

Ridică-te și ia măsuri. Provocarea ta va fi să menții un echilibru sănătos între toate lucrurile. Ai șansa de a realiza multe prin direcționarea energiilor spre exterior și nu spre interior. Alți oameni pot fi puternici. Contracarează acest lucru având răbdare. 

Leu

Vei descoperi că relaționezi foarte bine cu ceilalți iar comunicarea se va dovedi a fi destul de valoroasă. S-ar putea să te trezești în postura de arbitru, pur și simplu pentru că ești detașat oamenii au nevoie de asta pentru a-și rezolva disputele. Implică-te în viața celor din jur și vezi cum propria ta viață beneficiază de generozitatea acțiunilor tale.

Fecioară

S-ar putea să fii entuziasmat și nerăbdător să te miști, dar să te simți leneș și nemotivat să faci altceva decât să stai pe loc. Orice ai face, nu te retrage. Îmbracă-te și arată-ți frumusețea exterioară și interioară.

Balanță

Natura ta romantică te va înclina să adopti o atitudine egoistă, nerăbdătoare, în timp ce tonul predominant al zilei solicită pace și echilibru. Încearcă să menții un echilibru.Există destulă dragoste așa că nu fii posesiv pentru a păstra loialitatea celorlalți.

Scorpion

Ai nevoie de o soluție mai orientată spre exterior pentru toate situațiile. Vei descoperi că este ușor să începi proiecte noi astăzi, în special cele care implică elemente creative sau romantice. Partea dificilă va fi constanța. Aceasta este specialitatea ta, așa că nu-ți face griji. 

Săgetător

Tonul predominant astăzi este un amestec de energii conflictuale care ar putea pune un oarecare stres asupra inimii tale. Nu este nimic pe care să nu-l poți descurca. Acționează cu îndrăzneală față de obiectul dorinței tale. Asigură-te că există armonie între cei din jur și nevoile tuturor sunt satisfăcute.

Capricorn

Există o mare forță care te presează pentru a trece la acțiune. Poate fi vorba despre dragoste sau ai mai multe proiecte pe masă și nu ești sigur unde să-ți concentrezi energia. Cheia este menținerea echilibrului.

Vărsător

Aprinde focul din inima ta și fă-l să ardă mai puternic decât înainte. Ține minte că poate fi nevoie să faci compromisuri pentru a-ți menține relația de dragoste. Dă atenție și celorlalți, nu te pune doar tu în centrul atenției. 

Pești

Există câteva probleme importante pe care ar putea fi nevoie să le rezolvi. Trebuie să fii activ în dragoste. Simte-te liber să exprimi deschis ce nevoi ai. Asigură-te că te simțiți confortabil cu situația iar dacă nu, schimb-o. Astăzi trebuie să acționezi dar și că menții pacea printr-o asertivitate sinceră. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic