x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 iulie 2022. Racii sunt neliniștiți în legătură cu banii. Scorpionii au probleme acasă. Vărsătorii sunt creativi

Horoscop zilnic, 13 iulie 2022. Racii sunt neliniștiți în legătură cu banii. Scorpionii au probleme acasă. Vărsătorii sunt creativi

de Moira Dună    |    12 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 13 iulie 2022. Racii sunt neliniștiți în legătură cu banii. Scorpionii au probleme acasă. Vărsătorii sunt creativi
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Balanțele sunt neliniștiți din cauza unui prieten, Taurii au neînțelegeri cu partenerul, Gemenii își văd în pericol planurile de vacanță, Leii vor să meargă la o petrecere, Fecioarele se epuizează, Săgetătorii așteaptă vești de la un prieten, Capricornii se simt frustrați iar Peștii vor să dedice chestiunilor spirituale.

Berbec

Un prieten pare într-o dispoziție sumbră și nu dorește să vorbească despre asta. Nu forța lucrurile. Probabil că are mai mult de-a face cu circumstanțele prietenului tău decât cu tine. Cel mai bine este să continui să-ți vezi de obiectivele tale. Nu numai că ți-ai putea promova interesele, dar s-ar putea să-ți inspiri prietenul.

Taur

Interesele profesionale ar putea interfera temporar cu viața ta socială. Acest lucru ar putea provoca o oarecare neînțelegere între tine și iubitul tău sau un prieten apropiat. Nu-ți face griji. Explică-i situația și vezi-ți de treburile tale. 

Gemeni

Responsabilitățile față de muncă, familie sau ambele ar putea întârzia temporar planurile pentru o vacanță. Acest lucru ar putea fi puțin deprimant dar nu lăsa să te doboare. Ai grijă de responsabilitățile pe care le ai și apoi mergi mai departe cu planurile tale. Această călătorie este importantă pentru tine și ar trebui să continue conform programului.

Rac

Situația ta financiară ar trebui să devină mai bună. Crede în tine. Nu-ți face griji dacă auzi zvonuri care fac viitorul să pară destul de sumbru. Aceasta este probabil dezinformare care provine din surse nesigure. Continuă să lucrezi pentru atingerea obiectivelor tale. Între timp, verifică zvonurile și află faptele reale. Probabil vei descoperi că totul este mult mai bine.

Leu

Astăzi poate părea că responsabilitățile de acasă și de familie interferează cu viața ta socială, inclusiv cu o întâlnire la care vrei cu adevărat să participi.  Însă ceva neașteptat se va întâmpla în ultimul moment și te ajută să-ți urmezi planurile. Încearcă să ai grijă de îndatoririle tale cât mai eficient poți, astfel încât să te poți bucura de seară.

Fecioară

Te trezești puternic și energic, dar pe parcursul zilei stresul te obosește. Ai grijă. Ai putea deveni irascibil în preajma celorlalți. Acest lucru nu se va întâmpla dacă eviți suprasolicitarea. Ritmul și relațiile tale cu ceilalți ar trebui să rămână excelente pe parcursul întregii zile.

Balanță

O lipsă temporară de fonduri ar putea interfera cu proiectele creative sau cu capacitatea ta de a te distra. S-ar putea să te confrunți cu răceala unui iubit ori prieten apropiat. Nu te panica. Probabil este vorba de starea de spirit a persoanei respective, nu de ceva ce ai spus sau ai făcut. Prietenul tău ar trebui să revină la normal în câteva zile.

Scorpion

Dacă îți petreci ziua acasă, pereții pot părea să se închidă în jurul tău. Între tine și ceilalți membri ai gospodăriei nu ar putea izbucni certuri pentru nimic, iar lipsa de energie te-ar putea afecta. Aceasta este o zi bună pentru a face mișcare. Mergi într-o plimbare pe jos ori pe bicicletă. Acest lucru ar trebui să-ți elimine frustrările și să-ți dea mai multă energie fizică.

Săgetător

Aștepți un mesaj ori un apel de la un iubit ori prieten apropiat. Faptul că întârzie te neliniștește. Nu lăsa acest lucru să-ți strice ziua. Vei primi vești de la el, dacă nu astăzi, atunci zilele următoare. Între timp, acesta este un moment minunat pentru a scrie ori a asculta muzică. Fii creativ.

Capricorn

Oricare ar fi abilitățile sau talentele pentru a-ți atinge oriectivele, acum par blocate. Acest lucru ar putea da naștere unui sentiment de frustrare dar încearcă să nu te lași copleșit. Dacă nu te poți motiva, concentrează-te pe altceva, poate o activitate pe care nu ai mai încercat-o până acum. 

Vărsător

S-ar putea să te simți creativ, artistic și plin de idei pentru proiecte noi. Cu toate acestea, alte responsabilități te-ar putea împiedica să le folosești acum. În același timp, mintea ta ar putea fi atât de concentrată asupra lor, încât cealaltă muncă durează mai mult decât ar trebui. Notează-ți ideile apoi concentrează-te pe sarcinile pe care le ai la îndemână. Termină-le și apoi poți urmări ceea ce îți dorești cu adevărat.

Pești

Ești preocupat de chestiuni spirituale. Poate vrei să te dedici studiului metafizicii și meditației dar responsabilitățile de muncă sau de familie ar putea interfera cu transformarea acestor dorințe în realitate. Nu te supăra. În schimb, rămâi concentrat pe treburile banale și termină-le. Apoi treci la chestiunile cu adevărat fascinante.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic