x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 martie 2024. Berbecii și Peștii au o zi minunată. Săgetătorii se distrează

Horoscop zilnic, 13 martie 2024. Berbecii și Peștii au o zi minunată. Săgetătorii se distrează

de Moira Dună    |    12 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 13 martie 2024. Berbecii și Peștii au o zi minunată. Săgetătorii se distrează
Sursa foto: Genessa Panainte Unsplash.com

Taurii au succes, Gemenii să fie atenți la vorbe, Racii socializează, Leii au imaginație, Fecioarele și Capricornii să stea departe de certuri, Balanțele află informații importante, Scorpionii au nevoie de o plimbare, Vărsătorii se ocupă de educația lor.

Berbec

Această zi îți oferă o ieșire minunată pentru energia ta. S-ar putea să petreci mult timp cu familia ta dar probabil vei ajunge să te întâlnești și cu mulți alții. La un moment dat s-ar putea să te trezești în lumina reflectoarelor. Te vei simți în mod deosebit îndrăgostit de toți cei din jurul tău și vei aprecia norocul tău. 

Taur

Acesta este un moment minunat pentru a profita de puțină singurătate pentru a urmări niște obiective. Concentrarea și imaginația ta funcționează la un nivel foarte înalt și s-ar putea să nu încetezi să lucrezi până când nu termini complet. Dacă începi un proiect, probabil că vei lucra bine și, dacă sunt implicați afaceri și bani, vei avea succes. Nu lăsa probleme temporare să-ți stea în cale. 

Gemeni

Ai grijă că bârfești prea mult cu prietenii și colegii tăi. Este distractiv să râzi și să faci schimb de povești, dar reamintește-ți faptul că adevărul dintr-o poveste este diminuat și schimbat de fiecare dată când se repetă. Dacă bârfești prea mult, prietenii tăi pot începe să se întrebe ce spui despre ei atunci când nu sunt acolo. În cele din urmă, acesta nu este un comportament sănătos pentru prieteniile tale. 

Rac

Nu fi surprins dacă astăzi nu petreci prea mult timp acasă. Toate semnele indică faptul că este mai probabil să fii în oraș, să faci cumpărături, să vizitezi și poate să participi la o cină sau un concert special. Există o serie de activități de familie pe care nu vei dori să le ratezi, așa că nu lăsa prietenii să-ți distragă atenția cu prea multe cumpărături sau privit la televizor.

Leu

Știi că ai o imaginație foarte fertilă  iar aspectele de astăzi evidențiază această calitate deosebită. Poate vrei să-ți canalizezi gândurile într-un efort artistic, cum ar fi scrisul sau pictura. Profită de orice oportunitate de a țese o poveste fascinantă pentru un copil.

Fecioară

Energiile planetare prevăd conflicte. Fă tot posibilul să te ferești personal de oricare dintre ele și încearcă să nu fii atras de vreo ceartă.  În seara asta fie stai acasă, fie mergi singur la film. Nu-ți face griji, toată lumea se va simți mult mai bine mâine.

Balanță

Emoțiile vor crește cu energiile planetare de astăzi dar acesta nu este un motiv să fugi și să te ascunzi! Oamenii vor fi mult mai sinceri decât de obicei și, ca rezultat, ai putea afla câteva informații valoroase. Nu-ți fie teamă să asculți și câteva lucruri murdare. Cu discernământul tău, vei putea înțelege ce sunt informații bune și ce nu.

Scorpion

Energia emoțională de astăzi riscă să fie excepțional de mare. Încearcă să fai o plimbare lungă pe jos sau cu bicicleta pentru a te calma. Mergi singur și respiră adânc în aer liber. Evită să fii atras de conflictele altora. Ai încredere că pot rezolva singuri lucrurile.

Săgetător

Este o zi bună pentru distracție. Bucură-te de compania familiei și a prietenilor și nu te  lăsa distras de gândurile sumbre despre muncă sau bani. Doar relaxează-te și lasă-i pe alții să aibă grijă de ei înșiși. Îți place ssă te asiguri că cei din jur se simt bine, dar și tu trebuie să te distrezi grozav, așa că nu munci prea mult. Cineva îți poate oferi un cadou, în semn de dragoste și apreciere.

Capricorn

Energiile de astăzi vor stârni emoțiile tuturor. Poate dorești să eviți să te implici în orice dispute sau conflicte. Dacă ceri sfatul altcuiva, probabil că vei avea dispoziția să-l asculți. Cel mai bine ar fi să petreci ceva timp singur în seara asta, cu o carte bună. Totul ar trebui să fie mult mai calm mâine.

Vărsător

Poți fi mândru de tine.  Te-ai angajat să-ți aprofundezi cunoștințele și capacitățile și se vede cu adevărat. Prietenii și membrii familiei vor veni la tine pentru sfaturi, și pe bună dreptate. Încearcă totuși să nu devii prea mulțumit. Va trebui să continui cu viteză maximă în călătoria ta educațională pentru a păstra acest avantaj!

Pești

Este o zi minunată să te înconjori de cei pe care îi iubești cel mai mult. Găzduiește o întâlnire cu familia și prietenii, plină de conversații stimulatoare, mâncare și băutură delicioasă. Cu toate acestea, la un moment dat, s-ar putea să te simți puțin trist, îți este dor de cineva care ar trebui să fie cu tine, dar nu este și speculând cu privire la ceea ce ar putea face. Concentrează-te pe cei care sunt cu tine. Ești înconjurat de iubire și probabil că așa vei rămâne.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic