x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 septembrie 2022. Berbecii, Balanțele și Peștii au parte de schimbări

Horoscop zilnic, 13 septembrie 2022. Berbecii, Balanțele și Peștii au parte de schimbări

12 Sep 2022   •   11:34
Horoscop zilnic, 13 septembrie 2022. Berbecii, Balanțele și Peștii au parte de schimbări
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii sunt preocupați de sănătate, Gemenii vor să călătorească, Racii au noutăți în casă, Leii primesc vești bune, Fecioarelor le cresc veniturile, Scorpionii sunt atrași de artă, Săgetătorii se îndrăgostesc, Capricornii se sperie, iar Vărsătorii trebuie să facă unele alegeri.

Berbec

Așteaptă-te la unele schimbări pozitive într-un parteneriat actual. Dacă acesta este unul de afaceri, un nou acord între voi arată o promisiune de succes și noroc. Dacă este o poveste de dragoste, s-ar putea să fiți atât de compatibili încât să te gândești să avansați Orice parteneriat nou început astăzi ar trebui să fie promițător și să vă aducă tot ceea ce sperați să câștigați.

Taur

Te-ai antrenat, ai urmat un nou program alimentar, sau ambele? Dacă da, astăzi ai putea să te uiți în oglindă și să vezi pentru prima dată rezultate tangibile și pozitive. Probabil că arăți și te simți grozav. Nu abandona eforturile tale. Vei dori să continui progresul. Păstrează-ți energia pentru alergare sau un alt antrenament, apoi răsfață-te.  

Gemeni

Te-ai gândit să te muți? Cântecul de sirenă al statelor îndepărtate sau al tărâmurilor exotice s-ar putea să-ți cânte constant în urechi. Culturile străine te pot inspira din punct de vedere artistic, spiritual și personal. Acesta este de fapt un moment în care puține lucruri nu sunt la îndemâna ta. Dacă ești serios în privința asta, analizează lucrurile. Poți decide odată după ce ai toate informațiile.

Rac

Așteaptă-te la noutăți legate de casa ta. Un membru al familiei ar putea veni în vizită sau chiar se poate muta. Există întotdeauna posibilitatea ca tu să te muți. Oricare ar fi schimbările, este posibil ca acestea să fie pozitive, în pofida procesului dezordonat și perturbator. Ai multe de rezolvat!

Leu

Niște vești minunate ar putea veni la tine, eventual de la un frate sau un vecin. Ar putea implica bani sau o nouă oportunitate care se deschide în apropiere. Ar putea avea loc și un eveniment de grup referitor la un subiect de care ești foarte interesat. S-ar putea să simți că ai o mulțime de apeluri telefonice de dat și planuri la care să te gândești. Viitorul pare luminos. Bucură-te!

Fecioară

O oportunitate de venituri suplimentare, eventual prin intermediul unei prietene. Acest lucru presupune un proiect special, temporar, dar s-ar putea dovedi plăcut și profitabil. Un iubit ar putea dori și să participe. Gândește-te la asta înainte de a te angaja. Vorbește cu oamenii care au făcut asta înainte. Merită încercat.

Balanță

Aceasta este o zi cu noi începuturi pentru tine. Realizările din trecut favorizează un nou sentiment de încredere în sine, împreună cu optimismul și entuziasmul pentru viitor. Călătoriile sunt înainte în viitorul îndepărtat și, eventual, îți vor avansa educația. Romantismul pare promițător. Mergi astăzi la un masaj sau cumpără-ți haine noi. 

Scorpion

Dacă nu te-ai dedicat până acum artelor, aceasta este ziua. Imaginația și ingeniozitatea ta zboară sus, iar simțul tău estetic este puternic. Dacă nu s=ești deja implicat în astfel de activități, caută online pentru a vedea ce cursuri sau ateliere te interesează. Roagă un prieten să se înscrie cu tine. Probabil te vei distra de minune!

Săgetător

Ai putea întâlni un potențial partener romantic astăzi. Probabil că vei comunica cu această persoană la un eveniment virtual de grup. Această persoană este probabil să fie strălucitoare, atrăgătoare, cu inimă bună și sensibilă. Dacă ești singur și disponibil, nu rata această oportunitate. Profită de șansa de a vă cunoaște. Cine știe unde ar putea duce?

Capricorn

O mulțime de schimbări ar putea avea loc în viața ta acum. Chiar dacă majoritatea dintre acestea sunt pozitive, te-ar putea tulbura. Nu ceda panicii. Nu trebuie făcut nimic pe care să nu-l poți descurca. Ia lucrurile pe rând. Pe măsură ce sari fiecare obstacol, drumul din față pare mult mai lin. Când ajungi, totul va fi bine. Continuă!

Vărsător

Pot apărea noi începuturi și oportunități promițătoare dintr-un stat îndepărtat sau dintr-o țară străină. Partea ta aventuroasă este încântată și entuziastă, dar partea ta care vrea să rămână stabilă ar putea opune o oarecare rezistență. Nu simți că trebuie să sari în nimic. Cercetează toate faptele și evaluează situația în mod obiectiv. Gândește-te serios la toate. Ce iti doresti cel mai mult?

Pești

O excepție financiară ar putea deschide noi uși pentru tine și ai putea lua în considerare să faci câteva schimbări majore în viața ta. S-ar putea să te gândești să te muți într-o casă mai frumoasă. Romantismul este cu siguranță în mintea ta. Dacă nu ești deja implicat într-o relație, s-ar putea să o iei în considerare în mod serios acum. Schimbarea poate fi înfricoșătoare, dar este bună. Nu ezita!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic