x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 septembrie 2023. Berbecii își stabilesc noi obiective. Capricornii au nevoie de relaxare

Horoscop zilnic, 13 septembrie 2023. Berbecii își stabilesc noi obiective. Capricornii au nevoie de relaxare

de Moira Dună    |    12 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 13 septembrie 2023. Berbecii își stabilesc noi obiective. Capricornii au nevoie de relaxare
Sursa foto: Hepta

Taurii și Săgetătorii primesc vești, Gemenii și Peștii au parte de schimbări, Racii se confruntă cu probleme de tehnologie, Leii obosesc la un eveniment, Fecioarele sunt solicitate, Balanțele își schimbă perspectivele, Scorpionii se ceartă, iar Vărsătorii vor să ajute un prieten.

Berbec

Noi obiective pe termen scurt ar putea necesita multă muncă. S-ar putea să fii prins între telefoane și comisioane. Acest lucru ar trebui să se dovedească pozitiv pentru obiectivele grupului tău pe termen lung, dar deocamdată ar putea înnebuni pe toată lumea. Rămâi concentrat și fă ce ai de făcut.

Taur

Ai putea primi un apel telefonic de la un prieten sau o rudă pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Această persoană ar putea anunța o vizită în curând. Tu și familia ta s-ar putea să vă stresați cu pregătirile. Probabil că vă veți bucura de vizită, dar anunțul va provoca un haos temporar.

Gemeni

Vești despre schimbări în comunitatea ta ar putea implica noi afaceri, legi sau ordonanțe care nu sunt bune pentru toată lumea. Așteaptă-te la apeluri telefonice, întâlniri improvizate și alte contacte cu comunitatea care s-ar putea transforma în certuri aprinse. 

Rac

Calculatoarele, telefoanele sau alte echipamente importante se strică temporar. Prea mulți oameni ar putea să-ți solicite atenția și să invoce pretenții. Tentația de a-ți pierde cumpătul poate fi puternică. Încearcă să te controlezi.

Leu

Adunările sociale mari, poate evenimente de grup sau festivaluri, te-ar putea pune în mijlocul unei mulțimi agitate. La început ești entuziasmat, dar după un timp te simți sufocat. Totuși, nu vei dori să ratezi nimi. Este în regulă să pleci și să te întorci. 

Fecioară

Prea multe solicitări te supără. Aceasta este o zi bună pentru a fi stingură deoarece s-ar putea să simți o nevoie puternică de a-ți plimpezi mintea. Mergi la un antrenament sau ieși în aer liber, dacă vremea o permite. Ia o carte cu tine și adună-ți gândurile.

Balanță

Un discurs sau o prelegere pe care o auzi sau o citești ar putea face ca modul tău de a gândi să fie brusc și drastic modificat. Unele informații radicale ar putea răsturna conceptele pe care le-ați îmbrățișat de ani de zile, iar acest lucru te poate șoca. Gândește-te la asta în mod obiectiv și vei realiza că nu este o schimbare chiar atât de drastică.

Scorpion

Unele informații destul de șocante ar putea să-ți afecteze situația actuală de viață și să provoace o oarecare supărare în casa ta. Acest lucru ar putea crea multe îngrijorări, deși probabil că situația nu este atât de îngrozitoare pe cât pare. Calmează pe toată lumea și vezi situația în mod obiectiv. Este mai bine să găsești soluții decât să te enervezi.

Săgetător

Un apel telefonic din alt stat ar putea aduce informații uluitoare, trezindu-te la evenimente și idei la care nu te-ai mai gândit până acum. S-ar putea să fii amețit pentru o vreme. Ai putea discuta despre ele cu prietenii tăi. 

Capricorn

Dacă încerci să-ți aranjezi finanțele, astăzi poate să nu fie cea mai bună zi. Răsfață-te cu partea mai ușoară a vieții. Reunește familia sau prietenii apropiați și ieși în oraș. Vă puteți bucura de o zi în parc sau la grădina zoologică. Chestiunile mai serioase pot aștepta până mâine.

Vărsător

Un apel telefonic surprinzător ar putea veni astăzi de la un prieten apropiat ori partener de afaceri sau romantic. Este posibil ca această persoană să fi întâmpinat o supărare neașteptată. O ofertă de ajutor s-ar putea întâlni cu un entuziasm redus, deoarece această persoană preferă să se ocupe singură de lucruri. Nu te agita prea tare.

Pești

S-ar putea să apară persoană nouă în viața ta sau cineva din trecut. Această prezență ar putea duce la schimbări personale sau profesionale. Par greu de gestionat dar ar putea fi pozitive pe termen lung. Rămâi calm, tratează problemele pe rând și păstrează-ți simțul umorului.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic