x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 aprilie 2023. Berbecii sunt convingători. Racii se relaxează. Peștii au vise premonitorii

Horoscop zilnic, 14 aprilie 2023. Berbecii sunt convingători. Racii se relaxează. Peștii au vise premonitorii

de Moira Dună    |    13 Apr 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 14 aprilie 2023. Berbecii sunt convingători. Racii se relaxează. Peștii au vise premonitorii
Sursa foto: Hepta

Taurii își dezvoltă afacerile, Gemenii gândesc rapid, Leii socializează, Fecioarele avansează în carieră, Balanțele sunt comunicative, Scorpionii și Vărsătorii sunt creativi, Săgetătorii vor să stea singuri, Capricornii muncesc mult.

Berbec

Ești fără egal când vine vorba de capacitatea ta de a-i influența pe ceilalți la punctul tău de vedere. Astăzi ți se cere să aperi o poziție în fața mai multor oameni. Te vei descurca bine, surprinzându-i pe toți, în afară de tine. Ai putea vinde orice!

Taur

Să nu fii surprins dacă afli o veste importantă. Poate fi vorba despre finanțe. Poate un partener de afaceri ți-a sugerat să te extinzi într-un domeniu mai profitabil. Sau te decizi să lucrezi pe cont propriu. Oricare ar fi, vei reuși. Din punct de vedere al afacerilor și al creativității, acesta este cel mai bun moment pentru tine.

Gemeni

Ai o minte rapidă pe care nu o folosești la capacitatea maximă. Are nevoie de spațiu pentru a se întinde și a crește. Dacă noi provocări nu-ți apar în cale, poate fi necesar să le creezi tu. E păcat să stai inactiv.

Rac

O zi liberă este exact ceea ce ți-a prescris doctorul. Încearcă să te odihnești puțin. Petrece-ți timpul cu o carte bună. Ieși cu prietenii numai dacă ai suficientă energie. Corpul și spiritul tău tânjesc după o pauză. 

Leu

Cu energiile planetare de astăzi, te poți aștepta la întâlniri cu prietenii. De fapt, tocmai când credeai că nu vei mai primi niciodată o invitație sau că vei participa la o altă petrecere, primești una. Rezistă impulsului de a refuza. Probabil că vei întâlni o persoană foarte interesantă la următoarea întâlnire.

Fecioară

Gândești rapid și ești perseverentă. Dacă nu ești avocat, ar trebui să fii. Cariera și succesul financiar sunt aproape garantate. Dacă ai un partener cu care să împarți acest noroc, consideră-te binecuvântat.

Balanță

Mintea ta va fi rapidă și receptivă, iar abilitățile tale de comunicare extrem de ascuțite. Te simți în vârful lumii, ca și cum ai putea vinde orice, oricui! Profită la maximum de această creștere a puterii intelectuale, pornind de la orice proiecte noi pe care le-ai luat în considerare.

Scorpion

Ești foarte creativ. Dacă nu ai timp să te dedici inspirației tale, fă măcar câțiva pași mici pentru a te asigura că abilitățile tale nu sunt abandonate. Ce zici să te înscrii la un curs?  Contactul și suportul continuu dau un mare impuls talentelor.

Săgetător

Astăzi vei dori să fii singur cu gândurile tale. Ești prins în energiile introspective aflate în joc. Este posibil să nu fii foarte cooperant și chiar vrei să petreci timp în activități mai solitare. Probabil că vei fi în pragul unei auto-descoperiri majore.

Capricorn

Așteaptă-te să faci un salt în cariera ta. Intelectul și abilitățile de comunicare te-au ajutat în ultimele luni, deschizând calea pentru avansare. S-ar putea să lucrezi ore suplimentare și să decizi să te angajezi în proiecte noi.

Vărsător

Dacă te-ai gândit la o carieră de scris sau predare, aceasta este o zi ideală pentru a pune în mișcare niște planuri. Imaginația și inspirația ta sunt evidențiate, la fel și  ușurința cu care comunici. Dacă ești gata să prezinți o propunere de carte unui editor, fă-o acum.

Pești

Nu iei prea mult în considerare semnificațiile viselor, dar este posibil să fi avut recent unul care a fost atât de precis în predicție încât să fie aproape înfricoșător. Cu siguranță a fost ciudat. Notează tot ce îți amintești despre el și apoi discută cu un prieten. Nu-ți face griji, prietenul tău nu va râde de tine. Este mai mult decât probabil să primiți niște informații utile.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic