x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 decembrie 2022. Gemenii au o zi grozavă. Capricornii au nevoie de echilibru

Horoscop zilnic, 14 decembrie 2022. Gemenii au o zi grozavă. Capricornii au nevoie de echilibru

de Moira Dună    |    13 Dec 2022   •   11:50
Horoscop zilnic, 14 decembrie 2022. Gemenii au o zi grozavă.  Capricornii au nevoie de echilibru
Sursa foto: Hepta

Berbecii au nevoie de calm, Taurii sunt activi, Gemenii au o zi grozavă, Racii sunt emoționali, Leii încăpățânați, Fecioarele se impun, Balanțele trebuie să fie atente, Scorpionii și Vărsătorii să stea deoparte, Săgetătorii sunt nonconformiști, iar Peștii să-și spună părerea.

Berbec

Ai o abordare neconvențională astăzi. Poți câștiga multe și poți stabili o perspectivă cu totul nouă doar dacă îți lărgești obiectivele. Emoțiile tale s-ar putea să fie la limită, iar cel mai mic lucru te enervează. Încearcă să-ți păstrezi calmul. Stabilitatea emoțională este cheia menținerii unui stil de viață sănătos.

Taur

Este o zi a contrariilor. Poți sări de la un lucru la altul. Cumva, nimic nu pare să se potrivească și astfel căutarea ta se intensifică. Încearcă să fii activ. Există riscul de a fi lovit, așa că lovește tu primul. 

Gemeni

Este o zi grozavă. Nu poți greși exprimându-ți nevoile și modul în care acestea se potrivesc cu agenda colectivă. Concentrează-te asupra ta și fii egoist cu pasiunile tale. Fii conștient că evenimentele neașteptate pot apărea pentru a-ți aminti că numărul unu este important, dar nu uita și de numerele doi, trei, etc.

Rac

Egourile ar putea să scape de sub control astăzi, așa că te întrebi despre ce este toată agitația. Oferă altor oameni spațiu personal. Dacă cdiscuția devine prea plictisitoare, zâmbește și dă din cap. Poate exista o mare tensiune în jur. Încearcă să menții un echilibru sănătos. Nu te lăsa prins în drama altora.

Leu

Este o zi puternică pentru tine. Ești încăpățânat dar realizezi că tocmai lucrul la care rezisti este cel de care ai cea mai mare nevoie. Ia în considerare să faci o schimbare majoră care te va ajuta la obținerea unui echilibru mai sănătos între tine și persoanele cdin jur. Este timpul pentru o perspectivă complet nouă asupra modului în care îți gestionezi relațiile.

Fecioară

Ar putea fi o zi neobișnuită pentru tine din punct de vedere emoțional. Natura ta obișnuită, uşoară, adaptabilă ar putea fi zdruncinată de oameni care încearcă să preia proiectele pentru care ești calificat. În astfel de situații, în mod normal te-ai retrage cu grație într-un colț liniștit, dar acum îți întinzi aripile frumoase și lași să se știe că nu trebuie să fii trecut cu vederea.

Balanță

Încearcă să nu fii prea arogant, chiar și atunci când ești absolut sigur că ai dreptate. Mai mult ca sigur, ai răspunsurile corecte, dar nu este necesar să fii strident în privința asta. Evenimente neașteptate vin în calea ta și s-ar putea să descoperi că cineva se joacă cu emoțiile tale. Fii în gardă pentru oamenii care ar dori să-ți zburătăcească penele.

Scorpion

Oamenii pot avea o scânteie în acțiunile lor și o mușcătură în cuvintele lor. Vei descoperi că este mai bine să te îndepărtezi de orice situație care nu ți se pare corectă. Ar fi înțelept să rămâi în plan secund și să nu-ți faci griji pentru nimic în afară de preocupările imediate și rutina zilnică. Încearcă să nu răstorni barca.

Săgetător

Simte-te liber să adopți o abordare neconvențională atunci când vine vorba de emoții. Încearcă să nu-i lași pe alții să te convingă de faptul că trebuie să fii cu turma. Tot ce trebuie să faci este să gândești singur. Luptă cu normele stabilite și fii tu însuți.

Capricorn

Poate fi greu să faci față energiilor opuse. Punctele de vedere conflictuale și perspectivele întortocheate se ciocnesc. Emoțiile te pot ține de o parte a problemei, în timp ce o forță puternică te trage să crezi într-o abordare mai revoluționară. Încearcă să menții un echilibru în toate situațiile, în special în cele care implică emoțiile sensibile ale altora.

Vărsător

Aceasta se poate dovedi o zi provocatoare pentru tine. Ești obișnuit să fii suveranul înconjurat de curteni care îți caută favorurile. Există ceva care încearcă să atragă atenția de la tine, amintindu-ți că mai sunt și alți oameni pe această planetă în afară de tine. Un mesager neașteptat poate să apară pentru a-ți aminti că nu totul se învârte în jurul tău.

Pești

Ai grijă de tine și de nevoile tale. Există un avantaj să te asiguri că emoțiile tale sunt îngrijite și stabile înainte de a încerca să-i vindeci pe alții. Sentimentele tale sunt puternice și instabile. S-ar putea să descoperi că alți oameni încearcă să se opună convingerilor tale. Fii puternic. Nu aștepta până în ultimul moment pentru a spune cuiva ce simți.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic