x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 mai 2023. Mercur iese astăzi din Retrogradare: se ridică ceața pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 14 mai 2023. Mercur iese astăzi din Retrogradare: se ridică ceața pentru toate zodiile

de Andreea Tiron    |    13 Mai 2023   •   11:55
Horoscop zilnic, 14 mai 2023. Mercur iese astăzi din Retrogradare: se ridică ceața pentru toate zodiile
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 14 mai 2023. Gemenii preiau controlul, Balanțele au dificultăți de comunicare, Săgetătorii trebuie să mai aibă puțină răbdare, Vărsătorii sunt intuitivi, iar Peștii sunt dezorientați.

Berbec

Luna își petrece ziua în sectorul tău de confidențialitate, încurajându-te să iei lucrurile mai ușor și să rămâi în umbră. Este un moment oportun pentru reîncărcare emoțională. În zilele următoare, este posibilă comunicarea mai transparentă, informațiile care apar sau inițiativele întârziate anterior vor avansa. Te vei simți mai bine pregătit pentru a-ți avansa planurile și pentru a lua decizii informate.

Taur

Retrogradarea lui Mercur se termină astăzi, ajutând la eliberarea blocajelor sau întârzierilor. Schimbarea care are loc acum poate crea confuzie, așa că ia-o ușor. Luna este în sectorul tău de prietenie toată ziua, încurajându-te să cauți oameni cu gânduri similare sau prieteni care te acceptă așa cum ești.

Gemeni

Luna se află în sectorul reputației, statutului și carierei dumneavoastră toată ziua și preluați  conducerea în toate privințele. Dar, deși poate doriți răspunsuri ferme cu acest tranzit, există câteva elemente confuze în ziua de azi. Încercați să învățați din frustrările care apar acum.  Alege-ți cu atenție cuvintele și luptele!

Rac

Veți vedea o evoluție pozitivă în acele relații care au întâmpinat întârzieri sau blocaje în săptămânile precedente. Problemele dificile și nehotărârea se vor înlătura în zilele și săptămânile următoare. Pentru cele mai bune rezultate, tratați astăzi și mâine ca zile de tranziție.

Leu

Planurile și comunicările pot fi complicate astăzi. Totuși, revenirea în mers direct a lui Mercur poate avea ca efect deblocarea proiectelor și a eforturilor care au întâmpinat întârzieri în ultimele săptămâni. Proiectele legate de muncă vor avansa. Veți simți cum se ridică ceața în zilele următoare și, probabil, veți deveni mai precis sau mai clar cu privire la obiectivele dvs.

Fecioară

Majoritatea problemelor vor începe să se limpezească în scurt timp. Mercur staționează și se întoarce în mers direct după mișcarea retrogradă din 21 aprilie și poate exista un sentiment real de evoluție, dar trebuie să corectați greșelile și omisiunile din trecut pentru a elibera drumul. Fiți puțin mai atent la comunicare, deoarece sunt posibile neînțelegeri pe măsură ce are loc această schimbare.

Balanță

Comunicarea poate fi dificilă astăzi, dar aceasta este doar o situație temporară. Cu schimbarea de astăzi, este important să fii atent la ce direcție vrei să urmezi.  Veți fi într-o formă bună pentru a negocia chestiuni financiare.

Scorpion

Așteptați cu nerăbdare clarificarea lucrurilor, în special în relațiile voastre, deoarece Mercur își recapătă încet viteza obișnuită și vă simțiți mai încrezător în a lua deciziile corecte în zilele următoare. Deocamdată este posibil să vă lipsească detalii importante. Nu vă grăbiți să acționați încă!

Săgetător

Energiile de astăzi pot fi frustrante dacă încerci să forțezi planuri legate de muncă sau sănătate. Cheia este să mai ai răbdare puțin. Este posibil să fi așteptat informații în ultimele săptămâni, dar lucrurile abia acum vor începe să se schimbe. Tranzitul lunii de astăzi indică nevoia de odihnă, relaxare sau o atenție specială pentru viața personală.

Capricorn

Tranzitul lunii de astăzi îți stârnește curiozitatea. În următoarele zile și săptămâni, s-ar putea să reveniți la conversații anterioare care erau confuze sau păreau că nu duc nicăieri, acum cu o claritate sporită. Nu este momentul pentru mișcări rapide sau îndrăznețe. Veți fi într-o formă bună dacă tratați neînțelegerile ca pe o șansă de a vă rafina obiectivele.

Vărsător

În zilele și săptămânile următoare, viața va fi mai ușoară pe măsură ce proiectele sau întâlnirile avansează și motivația crește. Proiectele de acasă care au rămas nerealizate se reiau acum. Aveți răbdare! Sunteți foarte intuitiv în această perioadă.

Pești

Ieșirea lui Mercur din retrogradare este o veste bună, dar pentru că este o schimbare de direcție, poate exista o dezorientare temporară. Așa că nu te grăbi să treci la acțiune cu decizii majore. Poți intra în posesia unor informații suplimentare în zilele următoare. Este mai ușor să te conectezi cu intuiția ta.

×