x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 octombrie 2022. Berbecii și Racii au nevoie de odihnă

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2022. Berbecii și Racii au nevoie de odihnă

13 Oct 2022   •   13:21
Horoscop zilnic, 14 octombrie 2022. Berbecii și Racii au nevoie de odihnă
Sursa foto: Joshua Rawson Harris Unsplash.com

Taurii trebuie să-și echilibreze bugetul, Gemenii caută noi aventuri, Leii trebuie să ia o pauză, Fecioarele să-și urmeze propriul drum, Balanțele să meargă înainte, Scorpionii sunt preocupați de dragoste, Săgetătorii vor să scape de rutină, Capricornii se însănătoșesc, Vărsătorii sunt îngrijorați, iar Peștii au parte de tensiuni acasă.

Berbec

Sensibilitatea ta este în ușor conflict cu acțiunile tale. Continui să faci ceea ce ai plănuit, dar se pare că inima ta este în altă parte. Nu întreba de ce. Doar că ai muncit din greu în ultima vreme. Ți-ai atins limita și este timpul să te odihnești.

Taur

Poate că ai cheltuit sau ai economisit prea mulți bani. Este clar că o reechilibrare este necesară dacă vrei să găsești mai degrabă plăcere decât frustrare. Este un fenomen curios, ca și cum ai fi pierdut contactul cu corpul tău. Totuși, în corpul tău îți vei găsi echilibrul în cele din urmă. Cu siguranță nu o vei găsi în capul tău!

Gemeni

Poate că aștepți cu nerăbdare momentul să sari în noi aventuri. Să știi că momentul aproape a sosit! Acum ai la dispoziție strategia, obiectivul și mijloacele pentru a reuși. Mai rămâne puțin de făcut. Adună-ți puterile și pregătește-te să acționezi.

Rac

Dacă te simți obosit și iritabil în acest moment, trebuie să știi că acest lucru este normal. S-ar putea să fi avut câteva săptămâni care au fost puțin prea studioase. Dorești să continui pe aceeași cale? Ai grijă ca ambițiile tale să nu te ducă la epuizare fizică gravă. Veți fi și mai frustrat dacă te îmbolnăvești. Așa că fii înțelept și ai grijă de nevoile tale de bază.

Leu

Acesta va fi un moment bun pentru a căuta în altă parte. Ar trebui să faci un pas înapoi. Trebuie să-ți limpezești mintea. Mergi la plimbare. Sună un mentor. Scrie unui prieten artist. Pauzele nu sunt niciodată ușoare pentru tine, dar fă-le oricum. După aceea, vei crede că a fost cel mai bun lucru pentru tine.

Fecioară

Acesta este momentul potrivit pentru a te elibera de relațiile care nu mai au rost. Acest lucru nu va fi ușor, dar trebuie. În viața ta profesională și privată, ești prea ezitant pentru a ieși din situații sau obligații neplăcute. Ți-e frică să rănești oamenii sau să-i înfurii. Dar, până la urmă, te rănești singur. Acordă mai multă greutate propriilor nevoi și urmează-ți propria cale.

Balanță

Ai decolat în urmă cu câteva zile, făcând progrese mari într-o perioadă scurtă de timp. Acum te confrunți cu îndoieli care îți subminează toată energia. Reflectând la evenimentele din ultimele zile, este evident că ai fost oarecum nesăbuit în urmărirea obiectivelor tale. Nu renunța. Regândește-ți strategia.

Scorpion

Există o oarecare probabilitate să fii acaparat de gândurile despre viața ta amoroasă. Poate că ești intrigat de ideea de a explora anumite tărâmuri secrete ale relației tale, dar nu ești sigur cum să-i comunici acest lucru partenerului tău. Poate că încă testezi apele, așteptând până când știi cum te simți. În orice caz, ai putea decide să continui.

Săgetător

Astăzi, mai mult ca niciodată, vei dori să scapi de rutina zilnică. Ești însetat de noi priveliști și sunete, fețe noi și locuri noi, dar știi că trebuie să jonglezi între dorințele și obligațiile profesionale și casnice. Nu este întotdeauna ușor. Ai încredere în imaginația ta pentru a găsi o modalitate de a rezolva acest conflict.

Capricorn

În sfârșit te-ai redresat. Afecțiunile minore din ultimul timp încep să dispară. Ești pe cale să-ți recâștigi energia . Dacă exagerezi, nivelul de energie este probabil să scadă din nou. Vei fi învățat o lecție valoroasă despre importanța moderației, mai ales acum. Nu exagera!

Vărsător

Este foarte posibil să te simți obosit din cauza frământărilor emoționale prin care ai trecut în ultima vreme. Este nevoie de timp pentru a te recupera după astfel de furtuni. După cum știi, munca în sine nu este ceea ce te deprimă. Este grija cu privire la viitor care îți consumă energia. Oferă-ți o pauză astăzi. Fă-ți timp pentru odihnă și recuperare.

Pești

Există o oarecare probabilitate ca starea de spirit de acasă să fie plină de tensiune. Ai avut vreun dezacord intelectual? În orice caz, se pare că încrederea în tine este mai puternică decât pâmnă acum. Continuă să-ți exprimi opiniile, în șoc să le păstrezi pentru tine. Dar încearcă să o faci cu blândețe, mai ales cu familia.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic