x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 decembrie 2022. Berbecii și Peștii au nevoie de disciplină. Gemenii amână deciziile

Horoscop zilnic, 15 decembrie 2022. Berbecii și Peștii au nevoie de disciplină. Gemenii amână deciziile

de Moira Dună    |    14 Dec 2022   •   11:55
Horoscop zilnic, 15 decembrie 2022. Berbecii și Peștii au nevoie de disciplină. Gemenii amână deciziile
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt practici, Racii sunt productivi, Leii sar de la o sarcină la alta, Fecioarele își fac planuri, Balanțele sunt mai relaxate, Scorpionii se organizează, Săgetătorii se odihnesc, Capricornii sunt cam negativiști, iar Vărsătorii trebuie să fie mai precauți.

Berbec

Exprimă-ți sentimentele dimineața deoarece până seara s-ar putea să te simți prea încărcat ca să mai spui ceva. Fii disciplinat pentru a obține o perspectivă realistă asupra problemelor. Vei avea o atitudine stabilă, practică pentru a face față oricărei situații. Abordează lucrurile încet, calculat pentru a depăși orice obstacol îți apare în cale.

Taur

Atitudinile superficiale ale oamenilor și discuțiile fără rost vor face loc unor conversații mai realiste pe parcursul zilei. Vei descoperi că este mult mai ușor să ajungi la miezul problemelor și să fii mai sincer și mai realist cu privire la emoțiile tale. Evaluează-ți sentimentele dintr-o perspectivă practică.

Gemeni

Poate fi o zi grea, în care îți este greu să iei decizii. Abține-te de la orice mișcare majoră în ceea ce privește finanțele sau imobiliarele. Concentrează-te pe tine și răspunsurile îți vor veni din interior. Fii realist și practic când vine vorba de emoțiile tale. S-ar putea să îți fie greu să te conectezi cu ceilalți în seara asta, așa că rămâi acasă și concentrați-vă spre interior..

Rac

S-ar putea să-ți fie greu să te conectezi cu oricine la un nivel profund, așa că eliberează-te de probleme și distrează-te. Adoptă o abordare mai rafinată și disciplinată a proiectelor tale. Vei descoperi că seara poți fi mai productiv. 

Leu

Treci de la o sarcină la alta dar este în regulă. Ai capacitatea de a rezolva problemele prin multitasking și păstrând lucrurile ușor. Cu toate acestea, pe măsură ce ziua avansează, va exista un văl de restricții care se așează încet asupra dispoziției tale. S-ar putea să-ți fie mai greu să-ți comunici gândurile.

Fecioară

Adu-ți gândurile pe pământ. Vei descoperi că oamenii sunt mult mai grijulii și sensibili la starea ta de spirit în această seară. Fă-ți planurile pentru săptămâna viitoare. 

Balanță

Lucrurile vor fi puțin mai relaxate și vor curge liber dimineața, dar vor deveni  mai restrictive după-amiaza.  Nu merge la culcare înainte de a-ți face un plan cu ceea ce vrei să realizezi în următoarele zile.

Scorpion

Aceasta este o zi frenetică pentru tine dar este posibil să se liniștească spre seară. Stai acasă și organizează-te. Dacă ai o sarcină care necesită disciplină, este mai bine să o rezolvi în a doua parte a zilei.

Săgetător

Lucrurile devin puțin prea grele pentru confortul tău. Așa că odihnește-te. Retrage-te și fă-ți planuri pentru următoarele câteva zile. Fii mai serios în argumentele tale romantice, confirmându-ți sentimentele pentru partenerul tău.

Capricorn

Nu te lăsa prins de vorbele frivole de astăzi. După apusul soarelui, nu ezita să-ți exprimi părerea. S-ar putea să observi că există un ton sobru și o senzație restrictivă astăzi care te determină să te gândești că nu vei putea niciodată să te eliberezi de situația actuală. Nu te lăsa prins în această mentalitate negativă.

Vărsător

Poate exista un ton mai restrictiv pentru emoțiile tale, care ar putea îngreuna exprimarea modului în care te simți cu adevărat. Concentrează-ți atenția spre interior și realizează că poți menține stima de sine fără a fi nevoie să dovedești nimic.

Pești

Gândurile tale pot fi împrăștiate și frenetice la începutul zilei dar lucrurile ar trebui să se liniștească până seara. Emoțiile tale vor fi mai stabile și vei fi mult mai disciplinat în ceea ce privește sarcinile care trebuie finalizate. Planifică-ți pentru următoarele câteva zile și fii practic cu privire la ceea ce poți realiza. Nu te pregăti pentru eșec mușcând mai mult decât poți mesteca.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic