x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2023. Berbecii își rezolvă problemele, Fecioarele sunt creative, iar Scorpionii comunicativi

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2023. Berbecii își rezolvă problemele, Fecioarele sunt creative, iar Scorpionii comunicativi

de Andreea Tiron    |    14 Ian 2023   •   10:57
Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2023. Berbecii își rezolvă problemele, Fecioarele sunt creative, iar Scorpionii comunicativi
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2023. Taurii ajung la un compromis, Racii au mintea limpede, iar Vărsătorii se concentrează pe vindecare.

Berbec

Astăzi ai ocazia să afli fondul tuturor problemelor. Energia vindecătoare te ajută în comunicare. Rezolvarea problemelor legate de bani, de familie sau de viața de acasă este creativă și plină de satisfacții.

Taur

Luna își continuă tranzitul către sectorul tău de muncă și sănătate, stârnind o nevoie de ordine și organizare. Viața ta socială capătă mai multă importanță decât cea profesională. Astăzi este o zi potrivită pentru a ajunge la un compromis cu cineva, poate prin revizuirea unei probleme din trecut.

Gemeni

Trebuie să mai aștepți până când vei lua niște decizii. Deși nu-ți prea convine asta, înțelegi de ce este necesar. Mercur este retrograd până pe data de 18, iar grăbirea lucrurilor nu are sens deocamdată. Din fericire, pe măsură ce vezi problemele din trecut într-o lumină nouă, înveți multe despre tine și despre nevoile tale.

Rac

Luna se mută în sectorul tău de dragoste și creativitate pentru două zile. Vei avea mintea mai limpede, ești gata să discuți sau să te gândești la lucrurile care contează. Discuțiile unu-la-unu, colaborarea și căutarea feedback-ului pot fi foarte importante.

Leu

Este un moment în care trebuie să te adaptezi la o rutină zilnică ce pune accent pe muncă, serviciu sau aspecte legate de sănătate. Ai șansa să vii cu idei originale și ești fermecător în comunicarea cu ceilalți. Acordă atenție lucrurilor pe care le-ai trecut prea ușor cu vederea. Ar putea fi util pentru viitor.

Fecioara

Poți să le atragi atenția celorlalți cu observațiile tale. Unii chiar apreciază punctul tău de vedere și perspectiva unică. Oamenii sunt receptivi astăzi și mai înclinați să înțeleagă ceea ce încercați să comunicați. Aveți idei creative, iar gândirea este cu adevărat inovatoare.

Balanță

Astăzi chiar nu este cazul să analizezi excesiv fiecare lucru sau să exagerezi. Te bucuri să faci planuri cu familia despre treburi legate de casă. Luarea deciziilor nu este simplă astăzi, deoarece căutați răspunsuri și aveți nevoie de mai mult timp pentru a trage concluzii.

Scorpion

Luna se îndreaptă astăzi spre semnul tău, pentru o ședere de peste două zile. Acest tranzit îți angajează emoțiile și aduce mai multă culoare vieții tale. Ești curios și mult mai comunicativ. Ai talentul de a scoate ce e mai bun din ceilalți.

Săgetător

Astăzi și mâine ești mai conștient de tendințele de exagerare la nivel emoțional. Restabilirea energiei devine o prioritate. Astăzi, lucrați pentru a vă clarifica gândurile și ideile. Găsește subiecte care să-ți stimuleze mintea.

Capricorn

Tranzitele de astăzi vă ajută să găsiți soluții pentru îndeplinirea dorințele dvs. prin cooperare și sprijin din partea celorlalți. Ești curios și implicat mental astăzi.Comunicarea te poate ajuta în procesul de luare a deciziilor. Este, de asemenea, un moment bun pentru consolidarea legăturilor cu prietenii și familia.

Vărsător

Probabil că vei investi mai multă energie în responsabilități și performanțe astăzi și mâine. Deși ești mai vizibil decât de obicei, ești deseori pierdut în gânduri. Te concentrezi pe chestiuni private, probleme trecute și vindecare. Înveți lucruri noi astăzi, iar ideile tale sunt deosebit de creative.

Pești

Luna se îndreaptă spre sectorul vostru spiritual pentru o vizită de peste două zile, inspirându-vă să vă schimbați rutina obișnuită și ajutându-vă să vedeți viața puțin diferit. Discuțiile și ideile pot fi revigorante. Este util să vă îndreptați atenția asupra problemelor pe care de obicei le treceți cu vederea.

×