x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 noiembrie 2023. Racii vor distracție și relaxare. Fecioarele sunt flexibile. Săgetătorii vor libertate

Horoscop zilnic, 15 noiembrie 2023. Racii vor distracție și relaxare. Fecioarele sunt flexibile. Săgetătorii vor libertate

de Moira Dună    |    14 Noi 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 15 noiembrie 2023. Racii vor distracție și relaxare. Fecioarele sunt flexibile. Săgetătorii vor libertate
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt încrezători, Taurii au parte de conflicte, Gemenii sunt ajutați de un prieten, Leii și Vărsătorii sunt duali, Balanțele au mai multe oportunități, Scorpionii întâmpină opoziție, Capricornii renunță la securitate, iar Peștii trebuie să fie mai toleranți.

Berbec

Nu te mai chinui să iei o decizie pentru că orice ai alege, vei face față. Oamenii vor fi precum chitul în mâinile tale. Abordarea ta calmează chiar și cea mai aprinsă dispută. Fă-ți timp pentru a discuta despre probleme. Ai încredere în fiecare mișcare pe care o faci. Nu-ți face griji dacă alții te privesc negativ.

Taur

S-ar putea să simți că cineva îți dă o palmă emoțională. Nu reacționa imediat apărându-te. Te vei descurca mult mai bine dacă dai înapoi și analizezi situația înainte de a concluziona ce este bine sau greșit. Sentimentele tale sunt prețioase și nu ar trebui să-i lași pe alții să te agreseze. În același timp, nu ai dreptul să-i agresezi pe alții.

Gemeni

Este posibil să simți că bateria ta s-a epuizat astăzi. Te întrebi dacă merită ceea ce faci. Nu dispera. Un prieten te va ajuta. Odată ce repornești motorul, nu te vei mai opri. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor. Nimeni nu va ști ce ai nevoie dacă nu ceri.

Rac

Dacă vrei distracție și relaxare, poate treci pe lângă acestea fără să-ți dai seama. Distracția pe care o cauți este chiar în fața ta. Cel mai bine ar fi dacă ai profita de asta acum, în loc să aștepți până la un moment magic.

Leu

Există putere atunci când descoperi cum să faci parte din două echipe adverse. La început poate părea o trădare să faci parte dintr-una, în timp ce o ajuți pe cealaltă. De fapt, te ajuți învățând ambele părți ale situației. Ia cele mai bune calități de la fiecare. Când vine timpul să-ți alcătuiești echipa, vei avea toate secretele necesare pentru a reuși.

Fecioară

Ai o fire flexibilă. Alți oameni pot fi la fel de maleabili ca și tine, dar acum este șansa ta să preiei conducerea. Ești la linia de start și aștepți să înceapă cursa. Nu aștepta ca alții să facă primul pas, astfel încât să știi că este sigur. Fii atentă. De îndată ce auzi „mergi”, începe să alergi cât de repede poți.

Balanță

Puterea ta de a-ți transforma viața este mare. Ai la dispoziție multe opțiuni, chiar dacă nu ți se pare. Singurul obstacol care te reține este starea ta emoțională. Sentimentele tale ar putea fi sensibile acum, făcându-te nesigur cu privire la inițierea schimbărilor despre care știi că sunt necesare pentru avansarea ta.

Scorpion

Poate părea că totul se mișcă în contradicție cu traiectoria ta. În timp ce vrei să te deplasezi spre sud, vântul bate spre vest. Asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la obiectivul tău. Acest lucru înseamnă doar că poate fi necesar să virezi pentru a ajunge acolo unde dorești.

Săgetător

Vrei atât de mult să-ți păstrezi libertatea încât refuzi să cedezi când ar trebui. Ia în considerare cealaltă parte a ecuației înainte de a deveni atât de neclintit încât să refuzi. În același timp, să nu crede că doar pentru că te confrunți cu opoziție, modul tău de a gândi este neapărat greșit.

Capricorn

Mergi cu fluxul și lasă lucrurile să se îmbine pe fundația care a fost deja stabilită. Te ții strâns de o pătură de securitate. Această bucată de pânză zdrențuită îți dă pace. Amenințarea de a o pierde te sperie. Este timpul să o arunci și să știi că este bine să lucrezi fără această povară suplimentară.

Vărsător

Lucrurile se mișcă în direcții opuse, dar poți să beneficiezi de toate. Nu este nimic în neregulă în a-ți păstra opțiunile deschise. Unora le place să rămână cu un singur joc, în timp ce ție îți place să joci mai multe mâini simultan. Nu-i lăsa pe alții să te facă să simți că trebuie să-ți schimbi drumul, atâta timp cât ești încrezător că lucrurile funcționează pentru tine.

Pești

Cuvintele pot conține energie încărcată, așa că ai grijă ce spui și cum o spui. Starea de spirit de astăzi cere ca oamenii să aibă spațiu pentru a se exprima. Dă-le libertate sau poți ajunge să fiți blocat într-un colț fără scăpare. E ca și cum ai picta o podea. Trebuie să începi din spate și să te îndrepți spre ușă, nu invers.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic