x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 august 2023. Săgetătorii și Vărsătorii întâmpină opoziție. Peștii au nevoie de disciplină

Horoscop zilnic, 16 august 2023. Săgetătorii și Vărsătorii întâmpină opoziție. Peștii au nevoie de disciplină

de Moira Dună    |    15 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 16 august 2023. Săgetătorii și Vărsătorii întâmpină opoziție. Peștii au nevoie de disciplină
Sursa foto: Hepta

Berbecii au nevoie de echilibru, Taurii acționează, Gemenii sunt nehotărâți, Racii sunt flexibili, Leii sunt activi, Fecioarele fac alegeri, Balanțele au oportunități, Scorpionii sunt tensionați, iar Capricornii sunt speriați.

Berbec

Menținerea echilibrului se va dovedi, astăzi, o provocare. Ia lucrurile în serios.. S-ar putea să fii arbitru în situații în care există o luptă între vechi și nou. Profită de oportunități. Folosește-ți puterea de comunicare pentru a ajuta la reducerea decalajului.

Taur

Astăzi poate fi ceva mai intens decât de obicei. Energiile aflate în conflict se vor ciocni în capul tău și s-ar putea să fie nevoie să iei o decizie importantă acum. Ai făcut toată munca de pregătire pe care trebuie să o faci. E timpul să acționezi.

Gemeni

Nehotărârea te poate lăsa în gară după ce au plecat toate trenurile. Sari în cel care merge în direcția ta. Astăzi nu este o zi în care să aștepți ocazia să vină la tine. Dacă vezi ceva în care crezi, acceptă. Acționați spontan și nu-ți face griji cu privire la consecințe.

Rac

Ceva s-ar putea să zguduie terenul pe care stai. Tocmai când credeai că totul este calm și stabil, deodată pământul începe să bubuie. Ține-te bine pe picioare dar rămâi flexibil. Câțiva pași într-o direcție diferită te pot poziționa într-o zonă sigură, unde poți scăpa de furtună fără nicio problemă. A deveni prea fix și rigid ar fi o idee proastă.

Leu

Urmează-ți inima în loc de portofel. Începe cu tine și alege unde să-ți cheltuiești resursele. Asumă-ți un rol activ și caută oportunități. S-ar putea să găsești un conflict care are loc în lumea ta. Protejează cea crezi și nu-ți fie teamă să legeni barca.

Fecioară

Natura ta adaptabilă va fi pusă la încercare astăzi. Încearcă să mergi cu fluxul. Amintește-ți că ai o cârmă cu care să conduci. Poți pluti liber pe râu, dar să nu crezi că asta înseamnă să renunți la orice control. Ai puterea de a alege, așa că folosește-o.  Implică-te în evenimente sau ați putea la fel de bine să rămâi în pat.

Balanță

Astăzi este o zi semnificativă. Poate fi o afirmare a spiritului tău de pionier. Fii campionul noului și al bizarului. Se deschide o fereastră de oportunitate pentru a dezvălui o șansă de aur. Forțele care par să intre în conflict pot funcționa bine împreună. Nu uita să echilibrezi vechile tradiții cu informații noi. Integrarea acestora este cheia.

Scorpion

S-ar putea să existe ceva tensiune în aer. Prin viața ta se mișcă forțe mari care intră brusc în conflict. Oamenii care au fost pe un anumit drum de multă vreme acum trebuie să se confrunte cu muzica. Cât de bine te-ai pregătit fizic și psihic? Rezistența ta este acum testată împotriva vântului.

Săgetător

Abilitatea ta de a jongla cu multe sarcini va fi utilă. Informațiile pot zbura și ți se poate cere să contribui cu bogăția ta de cunoștințe. S-ar putea să intri în opoziție cu cineva cu o atitudine superioară. Amintește-ți că vechile metode nu sunt întotdeauna cele mai bune. Poate că au funcționat în trecut, dar lucrurile s-au schimbat.

Capricorn

Te simți ca un copil speriat care vrea să se ascundă sub pat. Ține minte că există la fel de mulți monștri sub pat ca și în lume. Cel puțin îi poți vedea pe cei din afară și poate chiar să ceri ajutorul altora pentru a-i combate. Nu te închide în această perioadă de mare tulburare. Opinia ta este la fel de valabilă ca și a oricărui altcineva.

Vărsător

Astăzi s-ar putea să simți că întâmpini opoziție. Chiar și cea mai mică acțiune s-ar putea confrunta cu rezistență. Cu cât atitudinea ta este mai încăpățânată, cu atât va fi mai greu să progresezi. Treaba ta este să infrunți lucrurile în fiecare situație. Amintiește-le celorlalți că sunteți o echipă și trebuie să profitați la maxim de asta.

Pești

Ai face bine să-ți disciplinezi acțiunile. Evenimente neașteptate pot apărea pentru a contesta autoritatea stabilită. Nu trage nicio concluzie generală. Asigură-te că aduni faptele înainte de a acționa. Nu te retrage într-o peșteră. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic