x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 iulie 2023. Berbecii au nevoie de odihnă. Taurii și Săgetătorii vor să stea singuri

Horoscop zilnic, 16 iulie 2023. Berbecii au nevoie de odihnă. Taurii și Săgetătorii vor să stea singuri

de Moira Dună    |    15 Iul 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 16 iulie 2023. Berbecii au nevoie de odihnă. Taurii și Săgetătorii vor să stea singuri
Sursa foto: Hepta

Gemenii acordă atenție familiei, Racii sunt iritați, Leii și Vărsătorii sunt îngrijorați de bani, Fecioarele sunt încordate, Balanțele agitate, Scorpionii sunt nerăbdători, Capricornii nu au chef de socializare, iar Peștii vor să se dedice unor proiecte personale.

Berbec

Deși în mod normal ești o persoană sociabilă, care se simte cel mai confortabil în compania celorlalți, astăzi preferi să fii singur. Ești cam lipsit de energie ori stresat de grijile legate de locul de muncă. Probabil că ai nevoie de odihnă, dar este bună și o plimbare pentru a scăpa de tensiune. Mâine vei fi din nou în formă.

Taur

De obicei te bucuri de singurătate dar astăzi s-ar putea să fii mai retras decât de obicei. Prietenii te-ar putea invita afară, dar probabil că nu vei accepta oferta. S-ar putea chiar să te simți puțin iritat. Aceasta este o zi grozavă pentru a te antrena sau a te dedica propriilor proiecte. Concentrarea ta este bună, iar activitatea fizică va ameliora stresul.

Gemeni

S-ar putea să existe tensiune în aer fără niciun motiv vizibil. Membrii familiei ar putea părea preocupați de probleme pe care nu le pot defini. Vei încerca să-i înveselești dar probabil că nu va funcționa. Nu te enerva. Aceasta este o zi grozavă pentru a face jogging, a merge la sală sau pentru a elimina stresul.

Rac

Primești apeluri telefonice cam ciudate, numere greșite sau închideri. Alți oameni ar putea părea mai puțin comunicativi decât de obicei. S-ar putea să te simți puțin mai nervos decât de obicei, dar asta ar trebui să dispară dacă faci o plimbare sau mergi la sală. Dacă te-ai gândit să scrii ceva, aceasta este ziua pentru a începe.

Leu

S-ar putea să apară confuzie în privința chestiunilor financiare. Poate fi necesar să verifici contul pentru a face lumină asupra tranzacțiilor anterioare. Nu-ți face griji. Totul ar trebui să fie bine. S-ar putea să ai niște vise intense în seara asta. Scrie-le. Vei dori să ți le amintești mai târziu pentru că s-ar putea să dezvăluie multe despre situația ta actuală. Ele pot inspira și proiecte viitoare.

Fecioară

Cineva apropiat ți-ar putea părea mai preocupat decât de obicei și mai greu de abordat. Nu lua asta personal. Nu are nimic de-a face cu tine. Această persoană are probleme proprii pe care nu vrea să le împărtășească. S-ar putea să te simți puțin încordat dar nu trebuie să-ți faci griji. Fă o plimbare.

Balanță

Te simți puțin agitată și nu înțelegi de ce. S-ar putea să tresari la zgomote neașteptate ori sp te simți jignită deși nu ești vizată. Relațiile cu ceilalți ar putea fi puțin tensionate, necesitând o anumită comunicare despre cum te simți. Încearcă să elimini tensiunea făcând o plimbare scurtă.

Scorpion

Probabil că nu vei avea chef să socializezi, chiar dacă prietenii vor să ieși în oraș. Nu ai răbdare și te enervezi de la incidente minore. Aceasta nu este o zi bună pentru activități de grup sau petreceri. Cel mai bine ar fi să facu sport și apoi să te odihnești. Te vei simți mult mai bine după aceea.

Săgetător

S-ar putea să fii în centrul atenției la un moment dat. Deși în mod normal nu te-ar supăra, astăzi te deranjează. Când toată lumea se uită la tine și se așteaptă să spui ceva, spune! Scurt și la obiect pentru că nu ai chef de conversații. Citește o carte pe subiecte care te interesează. Acest lucru ar trebui să-ți elibereze stresul.

Capricorn

Astăzi poate vrei să fii lăsat singur cu gândurile tale. Relaxarea cu o carte bună ar putea fi în fruntea agendei tale și probabil că nu vrei să fii întrerupt. Zgomotul și cererile care de obicei nu te deranjează s-ar putea să te enerveze, așa că cel mai bine este să petreci timp singur.

Vărsător

Grijile legate de bani s-ar putea să te apese mai mult decât de obicei. Deși s-ar putea să te descurci bine, ai putea fi totuși suficient de nesigur pentru a crede că fondurile tale sunt insuficiente. Gândește obiectiv. Probabil că vei fi uşurat de ceea ce vei găsi. Solicitările altora cu privire la timpul tău te pot irita mai mult decât de obicei. 

Pești

Mai mult decât de obicei, probabil că azi vrei să fii singur. Deși ai acceptat o invitație la o întâlnire ori  chiar la o petrecere, acum ideea te irită. S-ar putea să lucrezi mai degrabă la anumite sarcini sau proiecte sau ai putea dori să mergi la un antrenament și să eliberezi o parte din tensiunea pe care o simți. Ultima idee este bună. Dacă faci sport mai devreme, s-ar putea să ai chef să ieși mai târziu.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic