x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 mai 2022. Berbecii vor avea parte de binecuvântări spirituale

Horoscop zilnic, 16 mai 2022. Berbecii vor avea parte de binecuvântări spirituale

16 Mai 2022   •   07:10
Horoscop zilnic, 16 mai 2022. Berbecii vor avea parte de binecuvântări spirituale
Sursa foto: Diana Polekhina - Unsplash.com

Horoscop 16 mai 2022. Ziua de luni aduce un răgaz de la eclipsa intensă de lună de duminică. Pentru Berbec, această zi este despre binecuvântări spirituale, în timp ce Gemenii se vor delecta cu viața lor socială. Scorpionul poate profita de o oportunitate financiară pentru a-și crește veniturile, în timp ce Taurul s-ar putea trezi eliberând unele traume din trecut.

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Binecuvântare spirituală

Luni va aduce o ușurare spirituală după eclipsa intensă de lună de duminică. Acest climat cosmic te va binecuvânta cu sprijin spiritual pe tot parcursul zilei, așa că asigură-te că îți ții ochii cu ochii în căutarea sincronicităților și a mesajelor din intangibil. Unii dintre voi ar putea experimenta confuzie, mai ales dacă logica și intuiția voastră încep să fie în conflict una cu cealaltă. 

TAUR (20 APRILIE- 20 MAI)

Eliberați trauma trecută

Luni va crea un climat cosmic propice pentru a scutura orice funk care v-ar fi găsit peste eclipsa de Lună. Unii ar putea primi ajutor, mai ales dacă poți intra într-o sesiune de meditație înainte de muncă. Este, de asemenea, un moment bun pentru a căuta iluminarea spirituală prin concentrare și dedicare. 

GEMENI (21 MAI- 20 IUNIE)

Cerc social plin de agitație

Dacă ai ochii pe o anumită persoană care ar putea să-ți răspundă sentimentele, luni este ziua perfectă pentru a-i transmite un mesaj obraznic. Farmecul și popularitatea ta vor beneficia de un sprijin ceresc serios. Cu toate acestea, este de asemenea sugerat să nu îți ignori angajamentele de muncă în timp ce te dedai la eforturi romantice. 

RAC (21 IUNIE - 22 IULIE)

Motivația pentru muncă

Unii dintre voi s-ar putea să vă începeți săptămâna de lucru cu o mentalitate suplimentară veselă. Acest climat cosmic te poate ajuta să rămâi motivat în rutina zilnică de lucru. Vei bifa câteva elemente importante din lista ta de lucruri de făcut. Cu toate acestea, încearcă să nu te lăși prea purtat de această energie ridicată, sau poți ajunge să faci câteva greșeli. 

LEU (23 IULIE - 23 AUGUST)

Îmbrățișând energia creativă

Climatul cosmic de luni îți va aduce un val de energie creativă. Este sugerat să faci o sesiune de meditație sau de jurnal înainte de a merge la serviciu în această dimineață. Ideile tale creative ar putea fi uitate dacă nu le scrii. De asemenea, este un moment bun pentru a investi în hobby-urile tale sau în proiectele uitate, deoarece pozițiile planetare te favorizează. 

FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

Optimismul strălucește

Pozițiile planetare de luni vor evidenția latura ta optimistă. Unii dintre voi s-ar putea să aibă chef să-și iubească colegii sau partenerul romantic. Cu toate acestea, este sfătuit să încerce să nu se angajeze în acte de bunătate cu orice așteptări atașate de ele, sau ai putea ajunge să te simți dezamăgit. 

BALANTA (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)

Farmecul tău crește

Este o zi perfectă pentru toți, romanticii fără speranță, să îți folosești puterile de convingere fermecătoare și să plănuiești o întâlnire reușită. Dacă ai o anumită pasiune, acesta este un moment bun pentru a le mărturisi sentimentele și pentru a aștepta un răspuns afirmativ. Cu toate acestea, un incident la mijlocul dimineții te poate lăsa puțin neinspirat, dar încearcă să nu-ți strice buna dispoziție. 

SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)

Creșterea finanțelor

Pentru cei dintre voi care doresc să își sporească veniturile, climatul cosmic de luni este favorabil. Folosește această oportunitate pentru a îți prezenta cazul la locul de muncă și a vedea cum poți convinge superiorii pentru o mărire de salariu atât de necesară. De asemenea, este recomandat să îți urmărești cuvintele în acest timp și să încerci să nu jignești pe nimeni cu sfaturi nesolicitate. 

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)

Conflicte apărute în relații

Climatul cosmic de luni te face pe tine și partenerul tău să fiți predispuși la unele certuri aprinse. Viața ta amoroasă ți-ar putea aduce frustrări. Ești sfătuit să eviți dezacordurile cu partenerul tău dacă poți. Cel mai bine ar fi să îți iei câteva ore de tăcere. Până seara va apărea o oportunitate de a calma orice arsuri care s-ar fi putut manifesta în relația ta. 

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

A sta acasă

Starea ta de hrănire spirituală și introspectivă te va obliga să stai acasă și să faci toată căutarea sufletului. Este o zi perfectă pentru a practica auto-îngrijirea sau pentru a te răsfăța în meditație profundă. Cu toate acestea, unii dintre voi s-ar putea să constate că responsabilitățile voastre vă împiedică să o luați mai ușor. Există destul timp în această zi de luni pentru a îmbrățișa liniștea și singurătatea, mai ales dacă faci un pas înapoi față de dispozitivele tale de comunicare. 

VARSATOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)

Activitate în viața socială

S-ar putea să descoperi că smartphone-ul tău sună de multe ori în această zi de luni. Dintr-o dată revii în mintea prietenilor și cunoscuților tăi. Pentru unii dintre voi, acest climat cosmic este perfect pentru a câștiga o oarecare tracțiune în rândul urmăririi pe rețelele de socializare. Poți posta ceva semnificativ înainte de muncă, pentru a îți extinde audiența. 

PESTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)

Oportunități de carieră

Aceia dintre voi care ați căutat niște oportunități interesante de angajare, pozițiile planetare de luni vă vor aduce vești bune. Cu toate acestea, pentru alții, această zi ar putea aduce probleme acasă, care amenință să te arunce din joc. Este important să încerci să abordezi o astfel de dramă într-o manieră calmă și diplomatică. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 16 mai