x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 septembrie 2023. Balanțele și Scorpionii se ceartă. Vărsătorii se pregătesc de călătorie

Horoscop zilnic, 16 septembrie 2023. Balanțele și Scorpionii se ceartă. Vărsătorii se pregătesc de călătorie

de Redacția Jurnalul    |    15 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 16 septembrie 2023. Balanțele și Scorpionii se ceartă. Vărsătorii se pregătesc de călătorie
Sursa foto: Vitolda Klein - unsplash.com

Berbecii refuză să participe la un eveniment, Taurii sunt obosiți, Gemenii geloși, Racii nefericiți, Leii se supără cu un prieten, Fecioarele nu găsesc ce caută, Săgetătorii încearcă să-și împace colegii, Capricornii sunt stresați, iar Peștii își reevaluează finanțele.

Berbec

Astăzi s-ar putea să refuzi o invitație la un eveniment social iar gazda poate părea, dintr-un anumit motiv, ofensată. Prietena ta este probabil suprasolicitat și stresat și predispus să reacționeze exagerat la aproape orice situație. Relaxează-te un pic. Explică-i prietenuei tale și apoi propune-i să vă întâlniți altă dată. Asta e tot ce poți face acum.

Taur

Te-ai plimbat mult în ultima vreme? Dacă da, acum ai dureri de picioare. Acest lucru îți poate afecta nivelul de energie, ca să nu mai vorbim de capacitatea ta de a lucra. Concentrează-te pe sarcinile de rutină care necesită puțină gândire și care pot fi făcute stând jos. Stai departe de orice ceartă! Relaxează-te cu o baie fierbinte în seara asta.

Gemeni

S-ar putea să te simți neglijat și neiubit de partenerul tău. Probabil că nu este cazul. Acesta încearcă doar să fie sociabil la un eveniment și nu își dă seama că te supără. 

Rac

Ești prins în cursa de a încerca să ai mai mulți bani și siguranță, cu ideea că în cele din urmă vei câștiga libertatea de a face ce îți place. Factorul de fericire funcționează de fapt invers. Mai întâi trebuie să fii cine ești și apoi să faci acțiunile necesare pentru a avea ceea ce îți dorești cu adevărat.

Leu

Un prieten care locuiește departe te sună și îți spune că este supărat. În mintea ta, persoana nu are niciun motiv să fie supărată. Spune-i cât poți de calm că vei lua legătura cu el mâine și apoi închide. Dă-i acestei persoane timp să se calmeze

Fecioară

Astăzi s-ar putea să petreci mult timp căutând un obiect pierdut. Acest articol poate avea doar valoare sentimentală. Totuși, este important pentru tine să-l găsești. Nu este o zi bună pentru a-l căuta. Așteaptă până mâine.

Balanță

O ceartă minoră sau chiar despărțire temporară de iubitul tău ar putea fi provocată de ceva banal.S-ar putea să nu vrei să mai vezi această persoană niciodată. Fă o plimbare rapidă pentru a-ți limpezi mintea, a activa endorfinele și pentru a vedea situația mai obiectiv. Apoi sună-ți prietenul și rezolvă lucrurile.

Scorpion

Prea mult stres cauzat de suprasolicitare ar putea să te enerveze maxim. Când cineva face o remarcă neplăcută, s-ar putea să vezi insulte acolo unde nu există. Nu fi atât de nervos încât să-ți imaginezi trădători în spatele fiecărei uși. Lucrează singur dacă poți și fă o plimbare. Acest lucru vă va pune într-o stare de spirit mai bună și un spațiu mai relaxat.

Săgetător

Pot izbucni certuri între membrii grupului tău. S-ar putea să te întrebi care este marea problemă, deoarece pare destul de prostesc. Se pare însă că este important pentru ei! Dacă te simți în stare, scoate-ți prietenii din haosul lor emoțional și privește lucrurile mai obiectiv. S-ar putea să nu-i liniștească, dar măcar ai fi făcut ceva!

Capricorn

Cineva poate sări peste responsabilități astăzi, ceea ce face ca sarcini suplimentare să revină tuturor celorlalți, inclusiv ție. Acest lucru ar putea stârni puțină furie și resentimente, și cu siguranță va provoca mai mult stres. Deleagă sarcinile dacă poți. Pune-le pe ale tale în ordinea urgenței și apoi ia-le pe rând, încet și cu grijă. 

Vărsător

Dacă vrei să pleci într-o călătorie în curând, fă o listă cu pregătirile necesarel și bifează fiecare sarcină pe măsură ce o finalizezi. Altfel s-ar putea să intri în panică în ultimul moment pentru că ai uitat ceva important. Rămâi calm chiar dacă pare imposibil. Este mai puțin probabil să uiți ceva dacă rămâi concentrat.

Pești

S-ar putea să fi fost îngrijorat de bani în ultima vreme. Astăzi, un membru al familiei ar putea face o cheltuială pe care o consideri inutilă și iresponsabilă. Înainte să te enervezi, știi că totul poate să nu fie așa cum pare! Dacă te uiți la situație în mod obiectiv, s-ar putea să vezi că nu ești într-o criză financiară iar cheltuielile nu au fost atât de mari. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic