x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 decembrie 2022. Berbecii sunt pregătiți să facă schimbări majore în viața lor

Horoscop zilnic, 17 decembrie 2022. Berbecii sunt pregătiți să facă schimbări majore în viața lor

de Moira Dună    |    16 Dec 2022   •   12:00
Horoscop zilnic, 17 decembrie 2022. Berbecii sunt pregătiți să facă schimbări majore în viața lor
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii sunt obsedați de control, Gemenii au o zi excelentă, Racii sunt atenți la decizii, Leii trebuie să echilibreze lucrurile, Fecioarele și Peștii se distrează, Balanțele luptă pentru ce doresc, Scorpionii își stăpânesc bine emoțiile, Săgetătorii sunt curajoși, Capricornii se impun, iar Vărsătorii se simt bine.

Berbec

Emoțiile tale pot fi volatile. În spatele cuvintelor tale se află pasiune. Ai puterea de a aduce schimbări majore în viața ta. Dacă ești înțelept, vei lua în considerare mai multe moduri de a le face. Găsește partea din tine care are nevoie de un impuls, zona căreia îi lipsește determinarea. Mergi înainte cu încredere.

Taur

Dacă nu ești atent la energia pe care o emani astăzi, vei descoperi că totul se întoarce împotriva ta. Este posibil ca alți oameni să fie la fel de încăpățânați ca tine, așa că procedează cu precauție. Cu cât încerci mai mult să-i controlezi și să îi manipulezi pe ceilalți, cu atât mai multă tensiune vei provoca. Este posibil ca lucrurile să explodeze. Adoptă o atitudine prietenoasă și încearcă să nu iei nimic prea în serios.

Gemeni

Este o zi fantastică pentru tine. Ar trebui să te bucuri de bună dispoziție și de experiențe pozitive cu ceilalți. Cel mai probabil există o energie care se mișcă lent și care îți afectează emoțiile. Vei descoperi că există mult foc și pasiune care îți alimentează inima, așa că fii generos cu spiritul tău bun și respectă-ți promisiunile.

Rac

Alți oameni pot fi pretențioși cu tine, așa că fă tot ce poți pentru a-i mulțumi. Nu exagera crezând că trebuie să fii cineva care nu ești și nu lua decizii care să te facă să te simți inconfortabil. Fii generos cu afecțiunea ta, dar asigură-te că primești sprijin emoțional în schimb. Este posibil să existe unele dezechilibre care necesită ajustări minore.

Leu

Oamenii ar putea fi oarecum egoiști dar asta nu înseamnă că trebuie să le urmezi exemplul. Cu toții trebuie să participăm și să ne facem partea noastră de treabă pentru a fi fericiți. Faceți tot ce poți pentru a echilibra lucrurile.

Fecioară

Poate că nu este cea mai ușoară zi să relaționezi cu ceilalți dar, dacă mergi doar cu fluxul, vei descoperi că te poți distra. Încearcă să nu te lași prins în drama nimănui. Este posibil să se joace telenovele în jurul tău și ai face bine să te ferești de ele. Păstrează o atitudine ușoară.

Balanță

Lucrurile ar trebui să curgă extrem de bine pentru tine. Nu lăsa nimic să-ți stea în cale. Prin toate mijloacele, luptă pentru ceea ce ai nevoie. Există o mare putere în spatele emoțiilor tale și vei descoperi că intensitatea sentimentelor tale este reală și curajoasă, indiferent dacă râzi sau plângi.

Scorpion

Ai nevoie de îmbrățișări. O forță puternică se mișcă prin viața ta și încearcă să scuture lucrurile. Nu te apleca la nivelul argumentelor meschine și a disputelor verbale. Cu cât reziști mai mult opoziției, cu atât situația devine mai greoaie. Asigură-te că îți stăpânești bine emoțiile înainte de a ieși din casă.

Săgetător

Acționează cu curaj astăzi. Privește-te în oglindă și fii mândru că arăți bine. Acționează cu încredere. Fii direct cu realizările tale și spune-le oamenilor că ești puternic și demn de încredere. Asigură-te că oferi multe complimente, credit și mulțumiri oamenilor din jurul tău.

Capricorn

Fii conștient de propriile tale nevoi. Simți-te liber să fii puțin egoist. Acordă-ți creditul pe care îl meriți și nu lăsa pe alții să te agreseze. Ai multe cadouri de oferit lumii și nu ar trebui să-ți fie teamă să le arăți. Fii mândru. Ceilalți oameni sunt norocoși să te cunoască.

Vărsător

Energia și curajul tău ar trebui să revină, după câteva zile în care te simți ușor deprimat. Ar trebui să te bucuri de o dispoziție bună toată ziua. Puterile tale de convingere sunt puternice. Există un plus de energie în spatele emoțiilor tale. Vei descoperi că acest lucru ar putea duce la un fel de transformare interioară. Orice ai face, fă-o cu pasiune. Lasă-ți natura curajoasă să strălucească.

Pești

Ieși din noroi. Distrează-te și nu-ți face griji prea mult cu privire la consecințe. Pune-ți lista de lucruri de făcut deoparte pentru un timp. Oamenii apropiați vor avea nevoie de mai multă atenție, așa că fii generos cu timpul tău. Emoțiile tale sunt puternice și dinamice. Intensitatea din spatele cuvintelor tale îți reflectă pasiunea.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic