x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 aprilie 2023. Taurii sunt agitați, Racii sunt temători, iar Vărsătorii se concentrează pe sănătate

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2023. Taurii sunt agitați, Racii sunt temători, iar Vărsătorii se concentrează pe sănătate

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 18 aprilie 2023. Taurii sunt agitați, Racii sunt temători, iar Vărsătorii se concentrează pe sănătate
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2023. Gemenii sunt indeciși, Săgetătorii dau atenție iubirii, iar Leii sunt neliniștiți

Berbec

Luna tranzitează semnul tău astăzi și mâine, iar presiunile din partea familiei pot fi puternice. Cu o eclipsă solară care va veni în curând, următoarele câteva zile, într-un sens general, sunt bune pentru a rezolva toate problemele restante din trecut.

Taur

Cu cuadratura dintre Lună și Marte, poate fi greu să te relaxezi uneori. Poate fi greu să îndepărtezi gândurile suficient pentru a te odihni. Gândirea excesivă poate fi o goană sălbatică. Sunteți într-o formă bună pentru a îndruma, a învăța, a consilia și a preda. Oamenii sunt atrași de tine și de ideile tale.

Gemeni

Vă puteți simți blocat sau indecis. Încercați să evitați să treceți mai departe cu proiecte noi dacă mai aveți nevoie de timp să le finalizați pe cele aflate deja în desfășurare.

Rac

Sunteți temător astăzi pentru că responsabilitățile și reputația voastră sunt preocupări majore cu Luna în partea de sus a hărții voastre astrale. Nu este cazul să exagerezi cu preocuparea dincolo de ceea ce poți gestiona în mod realist. Este un moment bun pentru comunicare și conectare cu ceilalți.

Leu

Cu Luna în sectorul tău spiritual, probleme importante care te preocupă intră în joc astăzi și mâine. Poate exista o oarecare neliniște când te gândești la viitor. Este un moment potrivit pentru a vă înțelege mai bine vulnerabilitățile sau limitările, iar acceptarea de sine este atât un scop, cât și o recompensă.

Fecioară

Sunt câteva zile importante pentru auto-descoperire cu Luna în casa ta a opta solară și o eclipsă solară care va avea loc în curând. Faci conexiuni valoroase și îți înțelegi mai profund dorințele și motivațiile care te împing înainte.

Balanță

Astăzi vrei să găsești un echilibru și să păstrezi pacea cu orice preț. Poate fi o provocare și chiar epuizant să ajungi la un compromis cu ceilalți. Rezervă-ți timp pentru momente de detoxifiere, relaxare și detașare. Pe măsură ce acorzi mai multă atenție sănătății tale mentale și emoționale, te simți mai puternic.

Scorpion

Încearcă să nu grăbești lucrurile sau să cedezi presiunilor de a face prea multe rapid astăzi. Poate fi o provocare să te concentrezi. Este un moment bun pentru instruire, îndrumare, sfaturi, predare și împărtășire de idei.

Săgetător

Îți exprimi ideile cu mai multă încredere și entuziasm. Luna stă astăzi și mâine în sectorul tău de dragoste și creativitate, iar la începutul zilei de 20 aprilie, va avea loc o eclipsă solară în aceeași zonă a hărții tale astrale. Focusul va fi pe creativitate, plăcere, dragoste și timp liber! Ca rezultat, vă puteți bucura de mai mult sens și scop.

Capricorn

Cu o eclipsă solară care va avea loc în curând, este un moment important pentru a explora noi sentimente și idei. Cuadratura Luna-Marte de astăzi poate aduce la suprafață unele frustrări prin interacțiunile tale cu un partener sau cu cineva semnificativ.

Vărsător

Luna se află astăzi și mâine în sectorul tău de comunicații, iar tu ești ocupat mental, căutând știri și informații. Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă. Este important să nu exagerați. S-ar putea să deveniți preocupat de probleme legate de muncă și sănătate.

Pești

Ești concentrat pe chestiuni legate de bani și muncă. Poate exista o tensiune legată de o problemă financiară sau de proprietate. Încrederea în iubire este la cote ridicate.

×