x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 august 2020: Fecioarele intră în posesia unui câştig financiar

Horoscop zilnic 18 august 2020: Fecioarele intră în posesia unui câştig financiar

17 Aug 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 18 august 2020: Fecioarele intră în posesia unui câştig financiar
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Astăzi aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea vietii pesonale. Sunteţi tentat să achiziționați lucruri scumpe. Nu este o zi favorabilă investiţiilor.

Taur
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. După-amiază aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat. Nu neglijaţi sănătatea.

Gemeni
Dimineaţă aveţi o stare de spirit excelentă iar relaţiile cu cei din jur vor decurge fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Vă nemulţumeşte situaţia financiară.

Rac
Dimineaţă este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceţi griji. În curând veți culege roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă. Aveţi grijă să nu vă extenuaţi.

Leu
Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu și puteţi  finaliza tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar reușiți să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră.


Horoscop zilnic 18 august 2020

Fecioara
Dimineaţă intraţi în posesia unui câştig financiar  şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi vă înţelegeţi bine cu prietenii. Evitaţi excesele alimentare.


Balanţă
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi social. Colaboraţi foarte bine cu cei din jur  dar să vă feriţi de exagerări. Nu vă asumaţi niciun risc, pentru că puteţi pierde o afacere.

Scorpion
Deşi aveţi o zi încărcată, reuşiţi să faceţi faţă  tuturor problemelor. Lipsa banilor vă deranjează, dar nu reprezintă un obstacol de netrecut. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie și pe partenerul de viaţă.

Săgetător
Dimineaţă, un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Vă sfătuim să acceptaţi, pentru că puteţi câştigă bine. Spre seară plecaţi în vizită la prieteni, cu persoana iubită.

Capricorn

Simți că trebuie să faci o schimbare în modul în care abordezi lucrurile noi, dar și atunci când vine vorba de viața amoroasă. Discuțiile pe care le ai cu un prieten bun te fac să ai mai multă încredere în tine.

Vărsător

Încearcă să nu eziți când vine vorba de ideile pe care le ai, pentu că aceastea îți vor deschide noi oportunități, în această perioadă. În general, întreaga zi se va concentra pe în relație cu cei din jur.

Pești

Prima parte a zilei se anunță a fi una deosebit de agitată. Tot timpul tău se rezumă la întâlniri, emailuri, apeluri și mesaje. În schimb, în cea de-a doua parte a zilei vei avea parte de caștiguri financiare.

 

×