x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 august 2023. Gemenii planifică lucrurile în familie. Vărsătorii vor să câștige mai mulți bani

Horoscop zilnic, 18 august 2023. Gemenii planifică lucrurile în familie. Vărsătorii vor să câștige mai mulți bani

de Moira Dună    |    17 Aug 2023   •   12:15
Horoscop zilnic, 18 august 2023. Gemenii planifică lucrurile în familie.  Vărsătorii vor să câștige mai mulți bani
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt atrăgători, Taurii cunosc oameni noi, Racii se dedică unui talent, Leii și Săgetătorii au nevoie de relaxare, Fecioarele sunt energice, Balanțele vor să avanseze în carieră, Scorpionii sunt preocupați de mâncare, Capricornii încep o dietă, e iar Peștii sunt riguroși cu economiile lor.

Berbec

Te întrebi dacă alți oameni sunt atrași de tine? S-ar putea să vrei să schimbi ceva, dar nu trebuie să exagerezi. Energia zilei constă în adăugarea unei note speciale care face diferența atunci când este combinată cu farmecul tău natural.

Taur

Probabil că ești în căutarea unor noi obiective în carieră și viața personală. Astăzi veți avea ocazia să împărtășiți câteva idei dinamice cu oameni noi. Dacă poți, ar trebui să încerci să stabilești întâlniri regulate cu ei. Ar putea fi noul tău grup pentru brainstorming. Aceste noi prietenii ar putea fi foarte productive în împlinirea personală.

Gemeni

Aceasta va fi o zi grozavă pentru tine! Copiii, nepoții sau frații tăi pot avea multă energie în exces. Depinde de tine să ai grijă de ei. E rândul tău să planifici lucrurile în familie. Nu vei avea probleme cu această sarcină. 

Rac

Urmează o zi minunată. Viața îți oferă mai mult spațiu și libertate în acest moment. Ai putea profita de acest spațiu pentru a face ceva cu creativitatea ta. Este momentul perfect pentru a te înscrie la unele cursuri de artă sau pentru a începe ceva pe cont propriu, cum ar fi cântatul, pictura sau scrisul.

Leu

Ai impresia că ești într-un joc video și ești șpe cale să fii mâncat de un monstru? Astăzi ar trebui să încerci un nou joc evitând stresul! Fie că se referă la cariera ta sau viața personală, trebuie să găsești un teritoriu neutru unde să te poți relaxa. Ce zici să mergi acasă la un prieten?

Fecioară

După câteva zile de mișcare cu încetinitorul, astăzi îți vei recăpăta toată energia. Instinctele tale vor fi excelente și te vor atrage către oamenii care te pot ajuta. Ar putea fi o zi excelentă pentru a scrie rapoarte sau chiar memoriile.

Balanță

Dacă ai întâmpinat multă rezistență la unele dintre proiectele tale, probabil că ar trebui să le dai drumul. Este posibil să faci ceva într-un anumit fel, chiar dacă obiectivele tale s-au schimbat. Tot ce te gândeai era să avansezi în carieră. Mai vrei? 

Scorpion

Pozițiile planetare îți spun să urmărești ce mănânci. De ce nu te gândești să mănânci mai multe fructe? Ceea ce faci pentru organismul tău va aduce mari beneficii într-o săptămână sau două. 

Săgetător

Ce zi perfectă pentru a merge la un spa, a beneficia de un masaj sau a te bucura de o saună. Ai acumulat multă tensiune și stres în ultima vreme și poate că ți-a fost greu să încerci să te calmezi. Ai nevoie de puțină pace și liniște. 

Capricorn

Dacă ai ezitat să ții o dietă, aceasta ar fi o zi grozavă pentru a începe. Dacă ești unul dintre acei oameni care nu trebuie să urmărească ceea ce mănânci, este grozav! Cu toate acestea, ar trebui să sti departe de alimentele grele. Nu bea prea mult alcool și nu mânca multă ciocolată.

Vărsător

Dacă nu simți că faci destui bani, acesta este momentul să iei atitudine. Ești sigur că faci tot ce poți pentru a câștiga cât mai mult posibil? Poate că ți-ai dorit să schimbi locul de muncă de ceva timp, dar ceva te reține. 

Pești

Astăzi vei avea o precizie de bancher. Vei verifica din nou totul, de la cheltuieli la investiții și până la banii de buzunar ai copiilor tăi, ca să nu mai vorbim de cât ai plătit înapoi pentru împrumuturile tale. Continuă! Acesta este momentul să o faci. În pofida a ceea ce cred alții, este important.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic