x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2024. Racii și Vărsătorii vor să facă schimbări. Balanțele sunt cheltiutoare

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2024. Racii și Vărsătorii vor să facă schimbări. Balanțele sunt cheltiutoare

de Moira Dună    |    17 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2024. Racii și Vărsătorii vor să facă schimbări. Balanțele sunt cheltiutoare
Sursa foto: hepta

Berbecii studiază, Taurilor le este greu să ia decizii, Gemenii explorează natura umană, Leii și Fecioarele sunt provocați, Scorpionii vor să fie singuri, Săgetătorii vor să schimbe atmosfera negativă din jurul lor, Capricornii sunt analitici, iar Peștii sunt irascibili.

Berbec

Aceasta ar putea fi o zi foarte studioasă pentru tine. Este o zi bună să lucrezi la toate acele lucruri din viața ta care mai au nevoie de puțină atenție,, cum ar fi unele dintre relațiile tale.

Taur

Acorzi multă atenție părerilor altora despre tine. Îți poate fi adesea greu să iei decizii în situații delicate, de teamă să nu fii judecat greșit. S-ar putea să te confrunți cu această dilemă pe parcursul zilei. Ai încredere în propria ta judecată. 

Gemeni

Îți place să explorezi adâncimile naturii umane. Cu toate acestea, astăzi poate trebuie să fii puțin mai rațional. În viața ta personală s-ar putea să simți că ai fost învins la propriul tău joc și asta te-a slăbit. De ce să nu profiți de acest lucru pentru a-ți aduce partenerul cu tine într-una dintre călătoriile pe care le faci în interiorul tău?

Rac

Este important să-ți faci timp pentru a reflecta asupra evenimentelor din ultimele zile. Este posibil să fi decis să schimbi anumite lucruri cu privire la tine și comportamentul tău? Dacă ai putea dedica doar câteva minute pe zi tuturor micilor detalii, schimbările vor decurge mult mai lin. 

Leu

În ultimele săptămâni, este posibil să fi făcut progrese în a-ți exprima emoțiile. Lucrul grozav este că probabil nici nu ai observat! Dar dacă nu ești atent, s-ar putea să existe în jurul tău o persoană care ar putea încerca să distrugă tot progresul pe care l-ai făcut. Nu confunda controlul emoțiilor cu reprimarea lor. Depinde de tine să protejezi toate progresele pe care le-ai făcut.

Fecioară

Nu e nevoie să te lovești cu capul de un perete. Ziua va fi o provocare, dar nu e nimic cu care să nu te poți descurca. Configurațiile planetare de astăzi te vor împinge să pui bazele proiectelor pe care le-ai planificat în ultimele 6 luni. Lasă-te dus de val. Oamenii cred uneori că ești bun la aprinderea focului dar nu poți să îl menții. Este timpul să le dovediți că au greșit!

Balanță

Tot ceea ce atingi se transformă în aur, dar s-ar putea să ai impresia că nu-ți poți oferi tot ce ai nevoie. Deci, ce faci? Începi să cumperi tot ce este la vedere! Astăzi s-ar putea să vrei să te gândești la acest mic obicei prost al tău. S-ar putea să fii tentat să mergi la cumpărături. Dar nu vei fi foarte mulțumit de tine când vei vedea câți bani ți-au mai rămas în cont!

Scorpion

Oamenii din jurul tău ar putea părea mult mai serioși decât de obicei. Ai putea chiar să te decizi să scapi de ei și să te ascunzi doar pentru o zi, de exemplu, într-un cinematograf, urmărind un film de după-amiază. Dar nu vei găsi filmul pe care vrei să-l vezi. Nu încerca să fugi de gravitatea momentului. Ai putea deveni chiar mai serios decât oamenii de care fugi.

Săgetător

Atmosfera de astăzi este puțin apăsătoare. A sosit timpul să te ocupi de unele dintre întrebările importante pe care poate le eviți de ceva timp. Ar putea fi important să arunci o privire asupra vieții tale de acasă și să vezi ce poți face să schimbi atmosfera negativă care a intrat în viața ta în ultimele săptămâni. Compromisul poate fi un lucru bun, dar nu în detrimentul valorilor și credințelor tale.

Capricorn

S-ar putea să fii un specialist în manipularea conceptelor și ideilor și în a-ți folosi abilitățile analitice pentru a înțelege orice problemă care îți iese în cale. Dacă acest lucru este adevărat,  probabil că oamenii ți-au spus deja că a gândi este bine, dar există un moment în care trebuie să pui în practică toată această gândire! Poziția planetelor te invită să te gândești la acest lucru.

Vărsător

Astăzi începe o perioadă interesantă din viața ta personală. Este timpul pentru noi începuturi în relația ta. Este posibil să fiți pregătit să faci schimbările pe care tu și partenerul tău. le-ați luat în considerare de ceva timp. Mutați-vă împreună, construiți o casă, cumpărați o casă de vară sau poate chiar să aveți un copil - începeți să faceți acele planuri care simbolizează stabilitatea relației voastre.

Pești

Dacă ai avut probleme în relația ta sau în viața amoroasă în general, nu te aștepta ca lucrurile să se îmbunătățească astăzi. Oamenii din jurul tău s-ar putea să te găsească extrem de iritabil! Poate părea că orice spune cineva te enervează. Dar vei fi iertat pentru iritabilitatea ta și, în plus, nu fiecare zi poate fi atât de pasională și iubitoare pe cât ți-ai dori să fie.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic