x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 august 2023. Leii vor să-și îmbunătățească munca. Scorpionii sunt geloși. Peștii fac voluntariat

Horoscop zilnic, 19 august 2023. Leii vor să-și îmbunătățească munca. Scorpionii sunt geloși. Peștii fac voluntariat

de Moira Dună    |    18 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 19 august 2023. Leii vor să-și îmbunătățească munca. Scorpionii sunt geloși. Peștii fac voluntariat
Sursa foto: Hepta

Berbecii, Taurii și Săgetătorii sunt foarte ocupați, Gemenii organizați, Racii renunță la pretenții,Fecioarele sunt sensibile, Balanțele sunt încăpățânate, iar Vărsătorii acordă atenție copiilor.

Berbec

Aceasta poate fi o zi intensă, mai ales dacă îți urmezi instinctele și spui ce trebuie spus celor dragi. Pot exista unele probleme nerezolvate acasă. Tu și frații tăi trebuie să le abordați? Dacă da, astăzi este ziua potrivită. Așteaptă-te la unele reacții emoționale. Va fi epuizant la început, dar în cele din urmă va fi terapeutic.

Taur

Este o zi pe placul tău, intensă. Se pare că urmează un termen limită sau un proiect sensibil. Vei avea multe de făcut și nu mult timp la dispoziție. Acesta este momentul în care ești cel mai productiv. Nu uita să beți multă apă și să mănânci. 

Gemeni

Ești o persoană organizată, disciplinat. Dar există momente în care trebuie să te relaxezi puțin. Uită de muncă, treburi și toate obligațiile tale zilnice. Ai muncit prea mult în ultima vreme. Traieste putin. Ia o vacanta. 

Rac

Poți fi nevoit să iei niște decizii importante. Ești exigent cu prietenii și cei dragi. Te-ai gândit vreodată de ce? Este posibil să ceri mai mult de la ei decât de la tine, și asta nu pare corect, nu-i așa? Perspectiva și inspirația de astăzi îți vor arăta cum poți remedia acest lucru. Coboară standardele pentru alții sau ridică-le standardele pentru tine.

Leu

Te gândești la tot ce trebuie să faceți pentru a-ți îmbunătăți munca. Ți-ai exprimat clar cerințele, dar nimeni nu pare să acorde atenție. Poate ai abordat oamenii nepotriviți. Aceasta ar putea fi doar scuza de care ai avut întotdeauna nevoie pentru a deveni propriul tău șef. Ai creativitate și idei de afaceri solide. De ce să nu vezi dacă le poți combina pe cele două?

Fecioară

Ești sensibilă și impresionabilă. S-ar putea să nu apreciezi crearea unei atmosfere intense, dar poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te motiva. Te confrunți cu o mulțime de presiuni, dar te poți descurca. Gata cu planificarea, cu întârzierile, cu privirea în spațiu. Termină-ți treaba. Poți să fantezi în timpul liber.

Balanță

Una este să te ții de armele tale, alta este să faci asta fără să iei în considerare părerile altora. Oamenii s-ar putea să fie supărați de această încăpățânare. Astăzi ești încurajat să te uiți bine la tine. Exersează să asculți mai degrabă decât să vorbești și s-ar putea să fii uimit de ceea ce înveți. Și alții au păreri. Unele dintre ele sunt valabile.

Scorpion

Astăzi s-ar putea să te confrunți cu unul dintre aspectele mai dure ale personalității tale. Este posibil ca temperamentul tău să se aprindă sau să te lupți cu sentimente de gelozie. În mod normal, ești în vârful emoțiilor tale, iar pierderea controlului în orice fel este supărătoare. Ești om ca toți ceilalți. Învață ce poți din experiență și mergi mai departe.

Săgetător

Astăzi nu te vei simți prea bine. Nu e nimic de îngrijorat. Doar că ai multe de făcut. Cu siguranță ești conștiincios! Vezi dacă nu poți să te distrezi după ce ți-ai terminat sarcinile. 

Capricorn

Te simți altruist astăzi. Ești dornic să faci ce poți pentru alții. Acum trebuiesă pui în practică toate acele viziuni înalte de voluntariat pentru o cauză demnă. Vei fi uimit cât  de grozav este să te implici.  

Vărsător

Copiii sunt în centrul atenției, al tău sau al altora. Dacă ești medic, ai ocazia de a face o mare diferență în viața unuia dintre pacienții tăi. Dacă ești părinte, vezi dacă poți petrece mai mult timp cu copiii tăi. Veți beneficia de un timp de calitate împreună.

Pești

Ai un spirit generos. Și astăzi te simți altruist. În cele din urmă, ai șansa de a-ți ajuta semenul într-un mod foarte real, direct. Uită de obiectivele mari și de viziunile înalte. Nu trebuie să  rezolvi problema foametei în lume. Poți merge la un adăpost local și să ajuți la gătirea unei mese pentru câteva zeci de oameni. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic