x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 martie 2024. Taurii sunt optimiști. Fecioarele și Scorpionii se gândesc la călătorii

Horoscop zilnic, 19 martie 2024. Taurii sunt optimiști. Fecioarele și Scorpionii se gândesc la călătorii

de Moira Dună    |    18 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 19 martie 2024.  Taurii sunt optimiști. Fecioarele și Scorpionii se gândesc la călătorii
Sursa foto: Pixabay

Berbecii și Gemenii sunt atenți la cheltuieli, Racii socializează, Leii sunt precauți, Balanțele au nevoie de răbdare, Săgetătorii și Peștii rezolvă probleme personale, Capricornii vor să petreacă timp cu familia, iar Vărsătorii au musafiri.

Berbec

S-ar putea să simți că banii curg din contul tău bancar prea repede în ultima vreme, iar acest lucru ar putea fi un motiv de îngrijorare. Ai cheltuit prea mult pe decorațiuni pentru casa ta sau pe distracția familiei și a prietenilor. Nu-ți face griji! Le vei compensa. Ai grijă la cheltuieli dar nu te transforma într-un avar.

Taur

Aceasta va fi o zi bună pentru tine. Ar trebui să te simți fericit, entuziasmat și optimist cu privire la viitor. Relațiile cu familia, prietenii și vecinii sunt calde și plăcute. Astăzi vei vorbi mult la telefon sau vei face comisioane. Așteaptă-te la o întâlnire surpriză cu cineva pe care nu l-ai mai văzut-o de mult.

Gemeni

Te dedici unor cauze umanitare însă cheltuielile sunt prea rapide. Ar trebui să fii mai atent cum îți gestionezi bani. 

Rac

Dimineața te întâlnești cu un prieten. Apoi vei fi singur dar vei petrece mult timp la telefon. 

Leu

Te întâlnești cu oameni din afara orașului pe care acum îi vezi prima oară. Probabil vei găsi acest lucru incitant și stimulant, dar și puțin tulburat. S-ar putea să nu fii cel mai extrovertit în acest moment. Aceasta ar putea fi o zi mai bună să asculți decât să vorbești. Uneori, asta îi impresionează pe oameni mai mult decât orice ai putea spune.

Fecioară

Călătoriile și aventura sunt în mintea ta. S-ar putea să visezi cu ochii deschiși că zbori în locuri exotice și faci lucruri neobișnuite, cum ar fi să vizitezi obiectivele antice ale Indiei sau să faci un safari în Kenya. Astfel de vise sunt posibile. Cercetează-le. 

Balanță

S-ar putea să nu-ți fie ușor să convingi pe cineva astăzi. Indiferent cât de profundă este ideea ta sau cât de întemeiate sunt explicațiile tale, cealaltă persoană nu este încă pregătită să creadă asta. Nu fi insistent. Ai răbdare și concentrează-te pe alte lucruri deocamdată.

Scorpion

Plănuiești o vacanță cu familia sau cu un iubit. Prietenii ar putea oferi sfaturi dar nu te interesează deoarece încrederea în tine este mare. Petreceț seara în compania prietenilor.

Săgetător

Ai multe în minte acum și alții ar putea interpreta comportamentul tău liniștit ca fiind distant.  Ai câteva probleme reale la care să te gândești și decizii cu consecințe importante. În acest moment, concentrează-te doar pe a avea grijă de tine.

Capricorn

O serie de invitații la evenimente sociale ar putea veni astăzi în cale, unele de la oameni pe care nu îi cunoști bine. Ai putea să faci niște contacte norocoase sau chiar niște prieteni noi la aceste petreceri. Îți place să fii în preajma oamenilor dar astăzi s-ar putea să ți se pară puțin obositor. Inima ta este cu familia ta. 

Vărsător

Vizitatorii ar putea veni la tine acasă în această seară,  eventual pentru o întâlnire informală. Mintea ta merge probabil la o mie de mile pe oră, așa că va trebui să te relaxezi înainte de a te culca în seara asta. 

Pești

S-ar putea să pari că ai capul în nori astăzi. Adevărul este că ai o mulțime de lucruri importante în minte. Alții ar putea fi jigniți sau chiar amuzați. Încearcă să nu-ți faci griji prea mult pentru asta. Rezolvă-ți problemele înainte de a te îngrijora de reacția celorlalți.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic