x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 septembrie 2023. Berbecii primesc o propunere riscantă. Balanțele trebuie să ia o decizie. Capricornii se răsfață

Horoscop zilnic, 19 septembrie 2023. Berbecii primesc o propunere riscantă. Balanțele trebuie să ia o decizie. Capricornii se răsfață

de Moira Dună    |    18 Sep 2023   •   11:30
Horoscop zilnic, 19 septembrie 2023. Berbecii primesc o propunere riscantă. Balanțele trebuie să ia o decizie. Capricornii se răsfață
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt stresați la serviciu, Gemenii află informații dificil de înțeles, Racii găsesc ce caută, Leii primesc o propunere prea frumoasă, Fecioarele cercetează, Scorpionii primesc o ofertă pentru un proiect, Săgetătorii au o zi dificilă, Vărsătorii au probeme în familie iar Peștii au probleme cu inspirația.

Berbec

Un prieten poate avea niște idei scandaloase și imposibil de realizat pentru a face bani. Indiferent de ceea ce implică, probabil vei începe prin a asculta doar pentru a fi politicos și apoi vei ajunge să te întrebi dacă prietenul tău mai este pe această planetă. Nu este o zi bună pentru a te implica în ceva riscant. Dacă ești întrebat, retrage-te. „Riscant” este un cuvânt prea blând pentru această propunere!

Taur

Problemele legate de carieră ar putea fi foarte stresante astăzi. Mintea ta, în general pătrunzătoare, este tulburată de sentimente puternice despre orice faci și confuză de diferențele de opinii dintre colegii tăi. Asta te-ar putea înnebuni. Relaxează-te! Lumea nu se va sfârși dacă tot ce trebuie să faci nu funcționează astăzi. 

Gemeni

Unele concepte noi care implică științele pe care încerci să le studiezi ar putea fi dificile. S-ar putea să fii puțin nerăbdător cu tine însuți. Aceste idei ar putea fi noi pentru tine. Nu-ți fie teamă să ceri cuiva să-ți explice lucrurile. 

Rac

Unele vise ar putea face lumină asupra a ceva ce ai încercat să găsești. Acesta poate fi un obiect pierdut sau o informație obscură. Oricare ar fi, s-ar putea să te trezești cu câteva idei noi despre unde să cauți. Sunt șanse să fie ascuns într-un loc evident, plin de lucruri similare. Nu ezita din cauza sursei nonconformiste a percepției tale.

Leu

Un eveniment social te-ar putea pune în legătură cu o femeie magnetică care are multe povești interesante de spus. Probabil că exagerează, așa că nu considera fiecare detaliu drept fapt, dar oricum îți face plăcere să o întâlnești. Nu te angaja în nicio propunere ca tu și ea să lucrați împreună la un proiect. Ea poate fi foarte convingătoare, dar va trebui să te gândiești cu atenție înainte de a decide.

Fecioară

Astăzi s-ar putea să încerci să faci niște cercetări aprofundate dar nu fi surprinsă dacă ceea ce cauți se dovedește greu de găsit. Ai putea fi deturnat de alte subiecte interesante legate de ceea ce faci. Nu fi supărat pe tine însăți. Să găsești ceea ce ai nevoie nu va fi ușor. Bucură-te de drumurile secundare și revino mâine.

Balanță

S-ar putea să fie nevoie de o decizie care necesită logică și pragmatism. S-ar putea să descoperi că sentimentele tale îți stau în cale. Nu te lupta. Uneori, cel mai bine este să dai înapoi și să discerni de ce emoțiile tale interferează. Există un factor ascuns pe care poate nu îl iei în considerare? Știi toate faptele? Analizează toate situațiile înainte de a te angaja.

Scorpion

O femeie carismatică și artistică ți-ar putea vizita casa. Ar putea avea o mulțime de idei de discutat, poate propunându-ți să lucrați împreună la un proiect. Aceasta poate fi o idee bună, dar nu te angaja acum. Prietena ta are o modalitate de a-i face pe toți entuziasmați și de a le întuneca judecata. Așteaptă până pleacă și fă-ți timp să te gândești. Atunci vei fi într-un spațiu mai bun.

Săgetător

Stresul te-ar putea face să te simți puțin deranjat până la sfârșitul zilei. Poate te-ai fi gândit să ieși seara, dar ar fi mai bine să amâni aceste planuri și să stai acasă să te odihnești. Fă o plimbare la un loc cu mâncare la pachet și comandă o cină, apoi relaxează-te cu un film amuzant. În acest fel, vei putea elibera toată tensiunea și vei putea dormi liniștit.

Capricorn

Ai cumpărat recent ceva ce ți-ai dorit, care este mai mult un lux decât o necesitate? Astăzi s-ar putea să te simți vinovat pentru asta. Este posibil să-ți fi depășit temporar bugetul. Nici să nu te gândești să-l dai înapoi! Uneori articolele de lux pot ridica moralul. 

Vărsător

Încercările de a echilibra emoțiile cu logica ar putea să nu reușească astăzi, în special în ceea ce privește familia. Membrii familiei tale pot fi supărați și s-ar putea să nu-i poți înveseli. Tot ce poți face este să îi lași un timp în pace să se gândească. Numai ei își pot înțelege sentimentele și pot discerne calea corectă de a proceda. 

Pești

S-ar putea să scrii ceva astăzi, poate creativ sau mailuri. Orice ar fi, s-ar putea să descoperi că tot ceea ce iese sunt relatări sumbre despre ceea ce se întâmplă acum. Este posibil să nu reflecte adevărata ta stare de spirit. Dacă nu poți veni cu ceva plăcut despre care să scrii, poate că ar fi bine să aștepți până mai târziu!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic