x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 august 2023. Gemenii sunt veseli. Leii se află în centrul atenției. Vărsătorii avansează în carieră

Horoscop zilnic, 2 august 2023. Gemenii sunt veseli. Leii se află în centrul atenției. Vărsătorii avansează în carieră

de Moira Dună    |    01 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 2 august 2023. Gemenii sunt veseli. Leii se află în centrul atenției. Vărsătorii avansează în carieră
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Peștii trebuie să depună eforturi pentru a menține pacea, Taurii sunt pregătiți de luptă, Racii își exprimă gândurile, Fecioarele și Scorpionii sunt emoționali, Balanțele sunt în formă fizică bună, Săgetătorii acționează, Capricornii sunt hipersensibili.

Berbec

Lucrurile s-ar putea să devină tensionate pentru tine astăzi, întrucât ceilalți au o atitudine egoistă. Amintește-ți însă că egoismul nu este întotdeauna negativ. Uneori este sănătos și necesar. Nu uita că și tu faci asta deseori. Nu te certa!

Taur

S-ar putea să fii destul de agitat de energia zilei „Agitat” poate fi un cuvânt prea ușor. Pune-ți armura și pregătește-te de luptă. Alții s-ar putea ascunde când văd ce se întâmplă afară, dar tu vei dori să intri în luptă. Emoțiile puternice sunt armele zilei. Toată lumea știe că ai un arsenal puternic.

Gemeni

Nu lăsa insecuritățile altora să devină ale tale. Ai încredere în tine și în felul în care te comporți în preajma celorlalți. Doar pentru că altcineva se simte trist, asta nu înseamnă că trebuie să-l faci să se simtă mai bine. Cel mai bun lucru este să schimbi situația manifestând fericire și o atitudine de distracție.

Rac

Acum este momentul perfect să spui ceva ce ai vrut să spui de ceva vreme. Să ții lucrurile în interiorul tău nu este benefic. Acum este momentul să fii îndrăzneț și agresiv. Însă alți oameni ar putea răspunde în mod similar, așa că pregătește-te.

Leu

Opiniile tale ar putea fi în centrul conversației toată ziua. Ai o voință foarte puternică pe care nu ți-e frică să o exprimi. Iluminează-i pe alții cu bogăția ta de cunoștințe. Preia controlul asupra discuției și acceptă provocarea mentală de a încerca să câștigi alți oameni de partea ta. Indiferent dacă ai succes sau nu, te vei simți bine încercând.

Fecioară

Inima ta sensibilă poate fi atinsă de furie astăzi. Nu-ți fie teamă să rănești sentimentele altora în timp ce exprimi această emoție. Ți-ai face ție și altora un deserviciu dacă nu dezvălui adevărata amploare a emoțiilor tale. Este posibil ca celelalte părți implicate să nu aibă toate datele necesare pentru a lua cea mai educată decizie. Ajută acest proces dezvăluindu-ți perspectiva.

Balanță

S-ar putea să te simți foarte puternic fizic. Dacă cineva îți cere să-l ajuți să mute o canapea, probabil că vei putea face totul singur. Ai mai multă forță internă decât le dezvălui altora. Nu este nevoie să o mai ascunzi. Folosește-o!

Scorpion

Oamenii nu vor fi prea înțelegători cu excesele tale emoționale. Energia de astăzi te învață să te întărești. Nu o lua personal, dar realizează că există lecții importante de învățat. 

Săgetător

Treci la acțiune. Deleagă sarcinile pentru o schimbare. Este nevoie de o abordare agresivă. Încercarea de a face totul singur poate părea o idee grozavă la început, dar ar fi mai bine să ceri ajutor pentru ca alții să se simtă mai implicați și să te poți concentra pe a face o treabă mai bună.

Capricorn

Păzește-ți bine inima. Este o țintă principală pentru cuvintele abrazive care sunt aruncate. Sensibilitatea te face sa te simti singur și gol în atmosfera aspră. Ar fi mai bine să stai în pat. Dacă te hotărăști să ieși, fii pregătit. Cunoaște-ți punctele slabe pentru a-ți putea folosi resursele de energie cât mai eficient.

Vărsător

Se deschide o poziție care implică putere și autoritate, iar tu ești cel perfect pentru job. Vei găsi încrederea și puterea fizică necesare. Ai impulsul emoțional și fizic necesar pentru a te simți bine cu abilitățile tale de șef. Acesta este un moment pentru a prelua controlul asupra situației.

Pești

Problema cu energia de astăzi este că pot fi doar niște bețe și pietre aruncate în direcția ta, însă nimeni nu îți va lua ceea ce este în interiorul tău. Fii atent la o astfel de adversitate care plutește aer. Forțele puternice operează cu agresivitate emoțională. Războiul poate izbucni dacă nu ești atent. Încearcă să menții pacea. Este posibil să fie nevoie să cauți adăpost.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic