x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 decembrie 2022. O zi potrivită pentru dragoste

Horoscop zilnic, 2 decembrie 2022. O zi potrivită pentru dragoste

de Moira Dună    |    01 Dec 2022   •   12:00
Horoscop zilnic, 2 decembrie 2022. O zi potrivită pentru dragoste
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii se apropie de persoana iubită, Taurii acționează, Gemenii să nu rateze oportunitățile, Racii să renunțe la control, Leii sunt creativi, Fecioarele sunt nehotărâte, Balanțele au o dispoziție romantică, Scorponii să iasă din rutină, Săgetătorii să ia o pauză, Capricornii să fie mai îndrăzneți, Vărsătorii se simt atrași de o persoană, iar Peștii să acorde atenție sentimentelor.

Berbec

S-ar putea să ai parte de ostilitate din partea unor persoane. Încearcă să nu o iei personal. Realizează că există și alte persoane și situații cu care te poți conecta. Apropie-te persoana iubită în această seară. Experiențele împărtășite vor fi extrem de pline de satisfacții.

Taur

Pune-ți incredibila ta sensibilitate să lucreze pentru tine astfel încât să poți acționa. Nu te mai abține. Când vine vorba de probleme legate de dragoste și dragoste, nu ezita. Discuțiile pe teme filozofice vor fi pline de satisfacții.

Gemeni

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine astăzi, așa că nu rata oportunitățile care te așteaptă. Există o sclipire inconfundabilă în ochii tăi și vei descoperi că problemele legate de dragoste sunt puternice. Dragostea este de partea ta. Ar trebui să profiți de această ocazie pentru a te implica mai mult. Mergi într-o excursie cu cei pe care îi iubești.

Rac

Nu lăsa acțiunile insensibile ale altora să-ți dicteze starea de spirit. Este responsabilitatea ta cum te simți și ar trebui să lucrezi pentru a ajunge la un punct în care să ai control deplin asupra a ceea ce simți în orice moment. Dacă ceva nu merge, dă-i drumul. 

Leu

Ești foarte creativ și ar trebui să faci tot ce poți pentru ca această forță să funcționeze. Există un timp și un loc pentru orice, iar acum este momentul să lucrezi împreună cu sinele tău superior pentru a -ți canaliza calitățile artistice. Nu lăsa îndoiala de sine să te împiedice să-ți folosești forța creatoare.

Fecioară

S-ar putea să fi fost puțin nehotărâtă în dragoste. Poate că mintea ta este atrasă de o persoană, în timp ce inima ta este atrasă de alta. Poate că încerci să-ți păcălești gândurile să vadă o anumită calitate la cineva, în timp ce ignori părți care nu-ți plac cu adevărat. Acceptă oamenii pentru ceea ce sunt.

Balanță

Ești într-o dispoziție romantică astăzi. Întreaga ta ființă se poate învârti în jurul dragostei. Vei descoperi că romantismul tău este puternic. Aceasta este o zi grozavă pentru a sta cu persoana iubită și a împărtăși momente intime și săruturi pasionale. Răsfățați-vă cu o baie fierbinte.

Scorpion

Simte-te liber să cauți un nou teritoriu astăzi, mai ales când vine vorba de dragoste . S-ar putea să îți fie atât de frică să pierzi ceea ce ai, încât să refuzi să-ți asumi riscuri pentru a obține ceva mai bun. Realizează că nu vei ajunge niciodată mai departe de rutina în care te afli până când nu respiri adânc, ținești sus și lupți pentru visele tale.

Săgetător

Lucrurile legate de dragoste ar putea ajunge la un punct culminant pentru tine acum și s-ar putea să te confrunți cu cineva într-un mod care face dificil pentru oricare dintre voi să fie mulțumit. Mai mult ca sigur, există o problemă de libertate versus control care face dificilă găsirea unei soluții. Poate că trebuie să luați o pauză cu privire la anumite probleme și să reveniți la ea mai târziu.

Capricorn

S-ar putea să descoperi că ai o abordare mult mai îndrăzneață în dragoste. Dacă nu te simți pregătit, atunci poate că ar trebui. Nu vei cunoaște niciodată posibilitățile până când nu încerci. S-ar putea să descoperi că există ceva care te stimulează. Folosește acest impuls pentru a iniția o nouă cale către obiectul dorinței tale.

Vărsător

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine astăzi, mai ales în dragoste. Nu te feri de atracția evidentă pe care o ai față de o peresoană dragă. Astăzi este ziua în care să amplifici acest sentiment, în loc să te ascuzi de el. Există magie în atenția pe care o acorzi și pe care o primești.

Pești

S-ar putea să existe prea multă energie de foc în timpul zilei pentru a te face să te simți confortabil. În loc să încerci să reziști acestei forțe puternice, ar fi mai bine să o îmbrățișezi. Folosește această zi pentru a stinge o parte din flacăra ta interioară și las-o să radieze către oamenii la care ții cel mai mult. Aceasta este o zi pentru a lua măsuri cu privire la sentimentele tale, în loc să le îngropi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic