x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 februarie 2024. Berbecii sunt preocupați de sănătate. Leii primesc un cadou

Horoscop zilnic, 2 februarie 2024. Berbecii sunt preocupați de sănătate. Leii primesc un cadou

de Moira Dună    |    01 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 2 februarie 2024. Berbecii sunt preocupați de sănătate. Leii primesc un cadou
Sursa foto: Hepta

Taurii se simt atrași de artă, Gemenii vor să-și redecoreze locuința, Racii sunt emoționali, Fecioarele acordă atenție dragostei, Balanțele se gândesc la proiecte noi, Scorpionii și Săgetătorii se îndrăgostesc, Capricornii se eliberează de traume, Vărsătorii sunt îngrijorați cu privire la un prieten iar Peștii au nevoie de răbdare.

Berbec

Este o zi în care să acorzi atenție sănătății tale. Dacă încerci să-ți îmbunătățești nivelul de fitness, vei fi foarte tentat să pleci de la program. Fii cât de ferm poți și amintește-ți că toți avem nevoie de puțină răsfăț ocazional. Tortul de ciocolată și înghețata s-ar putea să nu fie în dieta ta, dar gândește-te la ele ca la alimente pentru sănătatea emoțională. Bucură-te puțin!

Taur

Îți plac formele de artă abstractă? Astăzi te-ai putea simți irezistibil atras de ele, fie că este vorba  despre poezie, pictură abstractă sau muzică New Age. Dacă ești pasionat de arte, s-ar putea să vrei să încerci orice disciplină care te atrage. Dacă nu ești, participă la un concert, plimbă-te printr-o galerie de artă sau mergi la o lectură de poezie. Orice ai face, bucură-te.

Gemeni

Te-ai jucat cu ideea de a-ți redecora casa? Dacă da, s-ar putea să vii cu câteva idei solide, deși îți va fi dificil să te decizi. Uneori, realizarea unei liste te poate ajuta să stabilești detaliile fiecăreia și să disceri care este cea mai funcțională în acest moment. 

Rac

Emoțiile cresc astăzi, când iubitul tău te cheamă pentru a discuta despre unele probleme. Acestea nu te privesc în mod direct, dar vrei să le vezi îndreptate deoarece te simți neajutorat atunci când cineva la care ții este supărat. În astfel de momente, este mai bine să asculți decât să încerci să dai sfaturi. Partenerul tău probabil vrea doar să vorbească despre asta. Ai răbdare și totul va fi bine.

Leu

Un prieten apropiat sau iubitul tău îți poate oferi un cadou. Vei fi impresionat, dar te vei simți și inconfortabil. Poate că este un cadou costisitor sau nu este ceva care îți place cu adevărat. Sfat: nu refuza cadoul decât dacă simți cu adevărat că este total nepotrivit. Și, cu siguranță, nu-l da înapoi.

Fecioară

Iubirea poate părea mult mai rău decât este în realitate. Emoția crește, deoarece iubitul tău pare preocupat și nu comunică. Totuși, n-ar fi o idee bună să lași nesiguranța să ia tot ce este mai bun din tine și să fugi. Inima partenerului tău este cu tine, deși mintea este în altă parte. Problemele de familie sau de carieră te împiedică să vă bucurați unul de celălalt. Ai răbdare.

Balanță

Imaginația ta este plină de idei pentru proiecte noi? Te inspiri din vechile amintiri? S-ar putea să descoperi că unele dintre aceste amintiri te fac să te simți mai emoționat decât ar trebui. Lasă-le să plece. Aceasta este o eliberare necesară. Canalizarea sentimentelor tale în muncă creativă s-ar putea dovedi cathartică. Până la sfârșitul zilei, ar trebui să te simți grozav. Lasă-te dus de val.

Scorpion

Te îndrăgostești brusc de un vechi prieten? Acest lucru s-ar putea să-ți provoace confuzie și să fii puțin speriat, deoarece nu ai văzut niciodată această persoană în acest fel înainte. Cu toate acestea, probabil că această persoană răspunde atracției, așa că nu o anula complet. Ia în considerare acest lucru: ar putea această persoană să fie o parte din viitorul tău.? Cât de bine vă cunoașteți? Respecți această persoană așa cum ar trebui? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt pozitive, încearcă. 

Săgetător

Ești îndrăgostit? S-ar putea să descoperi cum gândurile despre iubitul tău te bântuie astăzi. Dorința și pasiunea ar putea fi practic obsesive și vor interfera cu celelalte proiecte ale tale dacă nu ești atent. Încearcă să rămâi concentrat pe sarcinile pe care le ai la îndemână și stabilește o întâlnire mai târziu. 

Capricorn

O imagine a unui obiect de artă dintr-o cultură diferită ar putea trezi în tine niște sentimente ciudate. Nu vei ști de ce, dar va stârni un nou interes pentru acea cultură. Probabil că se referă la evenimente profunde din trecutul tău pe care nu ți le amintești. Explorează acest nou interes. Va fi intrigant și, în același timp, te-ar putea ajuta să eliberezi traume sau fobii vechi. 

Vărsător

Ești îngrijorat de starea psihologică și emoțională a unui prieten? Nu te agita prea mult pentru asta. Prietenul tău este probabil mai preocupat de bani decât de orice altceva. Dacă acesta este iubitul tău, ar trebui să fii atent să nu îl provoci la confidențe. Iubitul tău va vorbi cu tine când va fi momentul potrivit. Între timp, ai răbdare și ascultă.

Pești

Interesul tău amoros actual ar putea întâmpina unele probleme de familie. Prin urmare, nu te aștepta la prea multe conversații sclipitoare în această seară. Partenerul tău poate părea preocupat și să nu fie în cea mai bună dispoziție. Fii sigur că asta nu are nicio legătură cu tine. Nu lăsa insecuritățile tale să ia ce e mai bun din tine. Nu cere o explicație. Fii acolo, chiar dacă înseamnă să taci și lasă-ți partenerul să gândească lucrurile. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic