x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 iunie 2023. Racii vor să facă unele schimbări. Scorpionii trebuie să accepte schimbarea. Vărsătorii vor libertate

Horoscop zilnic, 2 iunie 2023. Racii vor să facă unele schimbări. Scorpionii trebuie să accepte schimbarea. Vărsătorii vor libertate

de Moira Dună    |    01 Iun 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 2 iunie 2023. Racii vor să facă unele schimbări. Scorpionii trebuie să accepte schimbarea. Vărsătorii vor libertate
Sursa foto: Hepta

Berbecii au probleme în dragoste, Taurii sunt preocupați de casă, Gemenii sunt frustrați, Leii intră în conflicte cu cei din jur, Fecioarele nu pot face ceea ce le place, Balanțele trebuie să se integreze într-o echipă, Săgetătorii se răzvrătesc în legătură cu munca lor, Capricornii se dedică unui hobby iar Peștii au intuiții bune.

Berbec

Partea romantică a vieții tale poate fi zguduită de o furtună de emoții. Poți trece de la furie intensă la extaz într-o clipă. Ziua te îndeamnă să-ți stăpânești emoțiile. Dacă speri să construiești o relație stabilă, este necesar să menții coerența psihică și sănătatea fizică.

Taur

Ziua poate fi oarecum apăsătoare. Este posibil să primești vești neplăcute legate de viața ta de familie. Poate că în ultimii ani nu ai fost deosebit de atent la bugetul casei tale. Sau este posibil să fi amânat o sarcină importantă de întreținere pentru prea mult timp. Deși s-ar putea să nu fie ziua în care acoperișul va cădea literalmente, este timpul să faci reparații.

Gemeni

Azi pari frustrat. Există o singură persoană care ar putea să-ți stârnească furia într-o asemenea măsură, și asta ești tu. Aspectul de astăzi este favorabil crizelor de conștiință care au ca rezultat o schimbare de atitudine. Alege-ți cuvintele cu mai multă atenție de acum încolo.

Rac

Aceasta este o zi contemplativă. Se pare că dezvoltați noi tehnici, mijloace, terapii și metode. Probabil că te îndoiești de motivele care stau la baza inovației. Dar de ce să reinventezi lumea? Deși este posibil să nu faci modificări majore în activitățile tale, ai putea găsi noi justificări pentru acestea.

Leu

Ziua va fi oarecum frustrantă. Prietenii tăi pot insista să fii mai cooperant și mai puțin individualist. S-ar putea să fi supărat pe cineva refuzând să faci parte din echipă. De fapt, răzvrătirea ta s-ar putea să-ți câștige o reputație! Modul în care faci față acestor conflicte va pregăti scena pentru viitorul tău. Gândește-te bine înainte de a lua măsuri.

Fecioară

Nu trebuie să te aștepți să faci ceea ce îți place astăzi. Dimpotrivă! Este posibil să fii reținut de limitări tehnice. Poate că resursele tale financiare vor fi insuficiente. Cu alte cuvinte, nu vei putea să-ți urmezi tiparul obișnuit de a te refugia pe o insulă spirituală și de a contempla în liniște gândurile tale interioare.

Balanță

Știința, explorarea spațiului și anumite alte domenii necesită participarea tuturor cu un spirit de echipă foarte puternic. Oricât de încăpățânat ești, nu te face cel mai mare specialist în dinamica de grup. Cu siguranță nimeni nu te-ar acuza vreodată că îți place să lucrezi într-un grup, decât dacă tu ești cel care conduce. Un astfel de miracol este posibil, cu condiția să faci primul pas.

Scorpion

La ce îți folosește să reziști schimbării? Toată lumea știe că ai dificultăți în a te adapta la schimbările din lumea din jurul tău. Din păcate, asta e viața și nu poți face mare lucru în privința ei. Totuși, nu ești neputincios. Vei descoperi că viața este mai stabilă atunci când poți naviga pe valurile schimbării. Acceptă schimbarea!

Săgetător

Dacă lucrezi într-o profesie de ajutor, cum ar fi psihoterapia, probabil că încalci destul de multe reguli și protocoale. S-ar putea chiar să mergi împotriva teoriilor care au fost o parte fundamentală a educației tale. Nu fi tulburat de răzvrătirea ta. Este important ca status quo-ul să fie contestat din când în când. Oamenii ca tine sunt cei care avansează pe teren!

Capricorn

Nu trebuie să fii un geniu sau să faci ceva extraordinar pentru ca oamenii să te observe. Este timpul să renunți la noțiunea că nu poți cânta la un instrument muzical pentru că nu ai înălțimea perfectă sau că nu poți sculpta pentru că nu ai geniul lui Michelangelo! Îndrăznește să te angajezi în orice hobby care te atrage.

Vărsător

Nu ești suficient de liber. Acest lucru este valabil mai ales în relațiile tale. Cu energia astrală actuală, așteaptă-te să te eliberezi din lanțuri. Este timpul să participi mai mult la viață. Spune-le oamenilor ce vrei și când vrei. Cu siguranță una dintre dorințele tale este libertatea. Învinge-ți teama de respingere și cere ce dorești.

Pești

Dacă ai fi responsabil de departamentul de resurse umane al unei companii, astăzi ai începe să revizuiești complet procedura de recrutare. Te-ai concentra mai mult pe elementul uman, mai degrabă decât pe orice diplome și premii pe care oamenii le agită ca dovadă a abilităților lor. Încrederea în oameni, combinată cu încrederea în instinctele tale, s-ar putea dovedi profitabilă în mai multe moduri decât îți imaginezi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic