x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 mai 2023. Schimbarea plutește în aer

Horoscop zilnic, 2 mai 2023. Schimbarea plutește în aer

de Vali Deaconescu    |    01 Mai 2023   •   18:44
Horoscop zilnic, 2 mai 2023. Schimbarea plutește în aer
Sursa foto: Hepta

Horoscop 2 mai 2023. Taurii ar trebui să evite cumpărăturile, Racii vor să scoată secretele la suprafață, iar Săgetătorii vor discuta deschis cu prietenii.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Ai sentimente puternice despre ceva, motiv pentru care vrei să le comunici altora părerile tale. Vrei să luminezi pe cineva și să-i spui cum este.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Dacă faci cumpărături azi, fii conștient că ești mai influențat decât de obicei de sentimentele tale. S-ar putea să faci alegeri emoționale care nu sunt practice sau chiar benefice pentru tine.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Combinația actuală astrală te face dornic să comunici cu ceilalți. Ai nevoie să fii auzit. Găsește pe cineva care este cu adevărat interesat de ceea ce ai de spus.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Vei găsi că este plin de satisfacții să faci niște cercetări liniștite despre ceva, lucrând singur sau în culise. De asemenea, ai putea investiga ceva, care ar putea duce la un fel de revelație. Secretele ar putea ieși la iveală.

Leu (23 iulie-22 august)

O discuție inimă la inimă cu un prieten sau membru al unui grup va fi semnificativă pentru tine. Discută obiectivele și speranțele pentru viitor pentru a obține feedback-ul lor, deoarece acest lucru te va ajuta.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Dacă ai ceva de spus (și ai), s-ar putea să fii surprins de câți oameni te vor auzi. S-ar putea să te audă pe rețelele sociale, sau prin munca ta sau din cauza a ceva ce faci astăzi, care are un efect larg asupra celorlalți. Fi conștient de acest lucru înainte de a vorbi.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Sentimentele puternice de evadare te vor împinge să-ți faci planuri de călătorie sau să vorbești cu oameni din alte culturi sau țări diferite. S-ar putea să studiezi sau să explorezi idei noi pentru că vrei să faci ceva pentru a-ți extinde lumea într-un mod interesant.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Aceasta este o zi dificilă pentru a discuta cu cineva despre moșteniri, proprietăți comune, impozite și datorii, deoarece implicarea ta emoțională îți va colora părerile. Îți va fi mai greu decât de obicei să fii obiectiv. S-ar putea chiar să te simți gelos pe averea altcuiva.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Discuțiile cu partenerii și prietenii apropiați vor fi puțin emoționante astăzi, deoarece ambele părți sunt gata să vorbească despre realitate așa cum este. Orice s-ar întâmpla, vei vedea că trebuie să împărtășești idei cu această persoană și invers.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Acționează-ți îndemnul de a-ți sufleca mânecile și de a fi expus într-un fel de situație, în special legată de locul de muncă sau de munca ta. Dacă faci asta, rezultatul va fi că te simți mulțumit. Vei avea un sentiment de recompensă sau de realizare după eforturile tale.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Ești plin de idei creative astăzi, motiv pentru care acesta este un moment productiv pentru cei care lucrează în lumea divertismentului sau în industria ospitalității. La fel, dacă ești implicat în activități sportive, în special cu tineri, vei avea ceva de spus.

Pești (19 februarie-20 martie)

Discuțiile în familie ar putea avea loc astăzi. Cu siguranță, simți nevoia să te ocupi de reparațiile la domiciliu sau să acționezi pe baza unor idei pe care le ai, ceva pe care vrei să le implementezi în casa ta. Nu ezita să vorbești și să împărtășești aceste planuri unui membru al familiei.

×
Subiecte în articol: horoscop 2 mai horoscop zilnic