x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 martie 2023. Săgetătorii află vești care le schimbă viața. Vărsătorii sunt atrași de o cultură exotică

Horoscop zilnic, 2 martie 2023. Săgetătorii află vești care le schimbă viața. Vărsătorii sunt atrași de o cultură exotică

de Moira Dună    |    01 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 2 martie 2023. Săgetătorii află vești care le schimbă viața. Vărsătorii sunt atrași de o cultură exotică
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Taurii întâlnesc persoane noi, Gemenii se îndrăgostesc, Racii primesc vești de la familie, Leii se distrează, Fecioarelor le cresc veniturile, Balanțele comunică mai bine, Scorpionii trebuie să rezolve multe sarcini, Capricornii au instincte bune la finanțe, iar Peștii sunt intuitivi.

Berbec

Evenimentele sociale și activitățile de grup ar putea aduce noi interese pentru tine care îți oferă un domeniu bogat de informații. Mulți oameni noi împărtășesc aceste interese. Notează-le numele și datele de contact. 

Taur

Îți ies în cale persoane utile pentru sănătatea ta. S-ar putea să afli lucruri noi din acest domeniu. Ceea ce înveți îți va îmbunătăți viața. Păstrează nu doar numele și datele de contact dar și resursele pe care le folosesc.

Gemeni

Ai putea să-ți întâlnești dragostea, poate fi vorba despre cineva dintr-un stat îndepărtat sau dintr-o țară străină ori dintr-un domeniu precum dreptul sau educația. Ați putea avea multe interese comune și discuții interesante. 

Rac

Membrii familiei ți-ar putea aduce vești surprinzătoare.  Ar putea fi vorba despre oameni pe care îi cunoști sau poate un membru al familiei are niște planuri interesante. Deși pozitivă, această știre te-ar putea neliniști. Nu lăsa emoția să-ți înlocuiască logica.

Leu 

Ești invitat la un eveniment cu prietenii tăi, ceea ce te bucură nespus, știind că ești de fel dornic de distracție. Vei întâlni și oameni noi care se vor dovedi contacte valoroase de afaceri. 

Fecioară

Primești vești bune despre creșterea veniturilor. Vei ieși la prânz cu un prieten și vă veți distra împreună. Apoi vrei să cheltui banii pe ceva frivol dar fii totuși atent. 

Balanță

Legătura este cuvântul cheie de astăzi. Relațiile cu prietenii apropiați ar trebui îmbunătățite prin comunicare mai bună, poate niște conversații fascinante care îți aduc idei noi și evenimente interesante. Te apropii de persoana iubită prin interese reciproce nou descoperite. 

Scorpion

Trebuie să termini o mulime de sarcini dar vei decide să ignori o parte dintre ele. Însă nu-i plictisi pe cei din jur cu lucruri fără importanță. Mai bine atrage-i în rezolvarea planurilor într-un mod distractiv. 

Săgetător

Unele vești grozave despre norocul unui prieten ar putea fi incitante și s-ar putea să petreci mult timp la telefon, nu doar felicitându-l pe acel prieten, ci și discutând despre asta cu alte persoane. Aceste informații ți-ar putea schimba viața pe termen lung. 

Capricorn

Apelează la instincte pentru gestionarea finanțelor personale, ori preocupările de la locul de muncă. Lasă astăzi logica la o parte și fă ce simți. Verifică informațiile și apoi mergi înainte. 

Vărsător

Ești atras de istoria și cultura unei țări exotice și vrei să  afli mai multe. Ar putea deveni o obsesie. S-ar putea să petreci mult timp online sau în bibliotecă ori vorbind cu oameni care sunt specializați în acest domeniu. Fă o plimbare și limpezește-ți minte pentru că altfel s-ar putea să nu poți să dormi.

Pești

Descoperi că instinctele tale sunt corecte, mai ales cu privire la alți oameni. Te sincronizezi cu un prieten, ceea ce vă uimește pe amândoi. Însă această intuiție te va ajuta și la înțelegerea persoanelor apropiate mai mult decât crezi. Profită la maximum și amintește-ți ce ai învățat.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic