x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 martie 2024. Gemenilor le întârzie proiectele. Racii vor să facă schimbări. Balanțele au nevoie de o pauză

Horoscop zilnic, 2 martie 2024. Gemenilor le întârzie proiectele. Racii vor să facă schimbări. Balanțele au nevoie de o pauză

de Moira Dună    |    01 Mar 2024   •   11:30
Horoscop zilnic, 2 martie 2024. Gemenilor le întârzie proiectele. Racii vor să facă schimbări. Balanțele au nevoie de o pauză
Sursa foto: Hepta

Berbecii organizează o petrecere, Taurii află vești neplăcute de la muncă, Leii au probleme cu tehnologia, Fecioarele au parte de scimbări bruște, Scorpionii sunt neliniștiți, Săgetătorii au îndoieli, Capricornii au responsabilități profesionale, Vărsătorii muncesc iar Peștilor li se schimbă programul.

Berbec

Unele evenimente din cartier i-ar putea supăra pe membrii familiei tale. Acesta ar putea fi ceva major, cum ar fi echipajele de construcții care dărâmă străzile, sau ceva la fel de minor ca o criză de vreme rea. Nu contează, o să-ți îngreuneze viața pentru o vreme, dar va trebui să suporti. Între timp, încearcă să înveselești pe toată lumea organizând o petrecere improvizată. Acest lucru funcționează întotdeauna!

Taur

Astăzi s-ar putea să auzi un zvon destul de neplăcut despre una sau mai multe persoane pe care le cunoști sau poate despre situația ta de lucru. Nu fi surprins dacă mai mult de o persoană sună sau îți trimite mesaje. Însă aceste informații ar putea să nu fie de încredere. S-ar putea baza pe insinuări sau chiar pe minciuni. Încearcă să găsești faptele.

Gemeni

Proiectele personale sau profesionale la care ai lucrat s-ar putea să se miște puțin mai lent. S-ar putea să te întrebi dacă acest lucru se datorează faptului că nu faci ceva corect. Fă ce trebuie și nu te înnebuni din cauza asta. Lasă-te dus de val.

Rac

S-ar putea să te simți înăbușit de situația ta actuală. Poate te gândești să îți schimbi locul de muncă sau profesia, sau poate să te muți într-o zonă mai exotică. Toate acestea ar putea fi idei bune dar astăzi nu este ziua în care să iei decizii definitive sau chiar să iei în considerare opțiunile tale. Nu ești într-un cadru de spirit obiectiv. Așteaptă câteva zile și apoi mai gândește-te la asta. S-ar putea să te răzgândești.

Leu

Încercările de a învăța un nou program de calculator sau altă formă de echipament de înaltă tehnologie par că nu duc nicăieri. S-ar putea să te îndoiești de capacitățile tale și să te simți foarte frustrat. Nu este nevoie de nimic mai mult decât puțină concentrare și persistență. Ai putea să ceri ajutorul cuiva care știe mai multe despre asta.

Fecioară

Nivelul rapid de creștere pe care probabil l-ai experimentat s-ar putea dovedi brusc prea mult pentru tine astăzi. S-ar putea să fie nevoie să insisști pentru a înțelege ce se întâmplă în viața ta. Prieteni noi, cunoștințe noi și oportunități noi au apărut din abundență, dar te simți puțin dezamăgit, întrebându-te dacă poți face față tuturor. Nu lupta împotriva acestor sentimente.

Balanță

Energia care te-a propulsat înainte în ultimele câteva săptămâni ar putea părea să întârzie, provocându-ți o panică momentană că progresul tău nu va continua. Nu cădea în această capcană. Ritmul a fost atât de rapid încât a trebuit să încetinească. Se va ridica din nou și vei avea timp să-ți tragi respirația. Stai acolo!

Scorpion

Astăzi s-ar putea să experimentezi o ușoară (și foarte temporară) noapte întunecată a sufletului. Ai putea să arunci o privire lungă asupra vieții tale și, deși te descurci bine, tot simți că nu ești încă acolo unde vrei să fii. Din punct de vedere spiritual s-ar putea să te îndoiești de opiniile tradiționale pe care le-ai pus la îndoială și să te întrebi în continuare despre noile concepte pe care le-ai adoptat. Încearcă să-ți distragi atenția citind sau poate vizionând un film. Acest sentiment va trece mâine.

Săgetător

Un grup ar putea fi entuziasmat de un curs de acțiune pe care s-ar putea să nu-l simți înțelept acum. S-ar putea să-i informezi despre rezervele tale, dar probabil că sunt prea orientați spre ce doresc pentru a putea asculta. Ai putea începe să ai îndoieli cu privire la obiectivele tale, care pot dura mult timp să se manifeste. Uneori lucrurile durează mai mult decât ți-ai dori, dar succesul este încă pe drum.

Capricorn

Planurile de întâlnire cu prietenii sau cu un partener romantic ar putea fi amânate din cauza responsabilităților profesionale care necesită atenție. Acest lucru s-ar putea dovedi supărător, mai ales că trebuie să-i dezamăgești pe alții, dar aceste lucruri se întâmplă.  Acest lucru nu va avea un efect de durată asupra niciuneia dintre relațiile tale. Lucrează din greu, termină ce ai de făcut și programează timp pentru distracție puțin mai târziu.

Vărsător

Sănătatea ta a strălucit în ultimele săptămâni dar astăzi este posibil să te simți puțin sub vreme. Acest lucru se datorează, probabil, stresului. Ai muncit din greu și te-ai concentrat pe altceva, iar corpul tău se răzvrătește acum. Ai nevoie de puțină odihnă. Ia-ți timp liber și relaxează-te puțin, și nu te simți vinovat pentru asta. Chiar și președintele are nevoie de timp singur din când în când.

Pești

S-ar putea să fi planificat o seară interesantă cu prietenii sau cu iubitul tău, dar trebuie să amâni din cauza unor forțe care nu pot fi controlate. Acest lucru s-ar putea dovedi atât dezamăgitor, cât și frustrant dar nu vei putea face mare lucru în privința asta. Doar reprogramează și planifică altceva pentru seara asta. A-ți distrage atenția ar putea fi cea mai bună soluție.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic