x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 septembrie 2023. Berbecii fac investiții. Capricornii sunt disciplinați. Peștilor le este teamă de eșec

Horoscop zilnic, 2 septembrie 2023. Berbecii fac investiții. Capricornii sunt disciplinați. Peștilor le este teamă de eșec

de Moira Dună    |    01 Sep 2023   •   14:00
Horoscop zilnic, 2 septembrie 2023. Berbecii fac investiții. Capricornii sunt disciplinați. Peștilor le este teamă de eșec
Sursa foto: Hepta

Taurii trebuie să fie deschiși la schimbare, Gemenii se simt obisiți, Racii își descoperă limitele, Leii obțin satisfacție pentru munca lor, Fecioarele se detașează de problemele altora, Balanțele au oportunități, Scorpionii au probleme de comunicare, Săgetătorii trec printr-o perioadă complicată, Vărsătorii sunt norocoși.

Berbec

Lucrurile ar trebui să meargă fără probleme pentru tine și vei realiza multe cu un efort surprinzător de mic. Deși s-ar putea să nu existe vreo evoluție zguduitoare, ar trebui să descoperi că lucrurile merg bine. Poate că nu vei câștiga la loterie astăzi, dar o sumă pe care o investești acum se va transforma în ceva mai mare. Fii răbdător. Succesul poate să nu vină peste noapte, dar va veni.

Taur

S-ar putea să simți că ești testat într-un fel, ca și cum ai fi în proces și trebuie să te aperi, inclusiv ceea ce crezi și cum operezi. Acest sentiment este tulburător, dar în curând vei realiza că se întărește în multe feluri. A pune la îndoială tiparele de comportament este sănătos, așa că acceptă un mod pe care poate nu l-ați gândit înainte.

Gemeni

Vitalitatea ta este scăzută. Poate fi dificil să lupți împotriva adversităților. Încearcă să nu te descurajezi. În schimb, realizează că aceasta face parte din ciclul natural. Conștientizarea tiparelor tale energetice este jumătate din luptă. Nu te forța să simți ceva ce nu simți. Este important să nu faci un efort excesiv ori să-ți asumi mai multe responsabilități decât este cazul.

Rac

S-ar putea să-ți fie greu să recunoști că nu poți face totul. Există unele locuri de muncă pentru care nu ești pregătit. De ce să te prefaci când o opțiune mai bună ar fi să delegi sarcina altcuiva? Dacă nu simți o legătură puternică cu ceva sau cu cineva, nu o forța. A pretinde că ești capabil de ceva va provoca doar frustrare pentru tine și pentru toți ceilalți.

Leu

Munca ta grea dă roade în moduri care s-ar putea să nu fie vizibile pentru tine acum. Lucrurile decurg natural și parcă ai toate responsabilitățile sub control. Este posibil să nu fii conștient de faptul că este așa, deoarece este mai ușor să vezi când ceva nu este în regulă decât când ceva merge bine. Fă-ți timp să apreciezi lucrurile incredibile pe care le-ai creat pentru tine datorită tuturor efortului tău.

Fecioară

S-ar putea să simți că este responsabilitatea ta să ai grijă de toată lumea. Dacă iubești pe cineva, creierul tău traduce acest lucru în gândirea că trebuie să fii îngrijitorul. Dacă nu iei pe cineva sub aripa ta, poate te crezi egoist sau nebun. Respinge această noțiune. Sentimentele altora nu sunt responsabilitatea ta. Nu lăsa bunăstarea altuia să devină proiectul tău.

Balanță

Există oportunități de realizare, așa că rămâi deschis la energia nouă care ți se va arăta. Dacă nu faci asta, este posibil să nu mai găsești alte șanse. Ceea ce îți iese în cale poate să nu fie aur, dar cu siguranță va fi curcubeul. Vei găsi oportunități care îți întăresc spiritul, pregătindu-te pentru adversitate mai târziu.

Scorpion

S-ar putea să-ți fie greu să vă relaționezi verbal cu ceilalți. S-ar putea să ai totul înțeles în cap, dar cuvintele îți stau în cale de îndată ce îți împărtășești ideile. Discuția cu altcineva poate adăuga confuzie situației, în loc de claritate. Energia celeilalte persoane pare să-ți afecteze percepțiile. Rămâi pe pământ în pofida frustrării tale.

Săgetător

S-ar putea să ajungi la un punct de socoteală în ceva ce ai pus în mișcare cu ani în urmă. Acesta este o perioadă de muncă grea, când este posibil să fie nevoie fie să salvezi mizeria pe care ai creat-o, fie să începi să culegi recompensele minunate ale succesului. Ego-ul tău este învelit în acest scenariu. S-ar putea să fii frustrat de oamenii care îți pierd timpul cu probleme care par nesemnificative.

Capricorn

Gândurile tale pot fi împrăștiate și confuze, mai ales în privința responsabilităților care sunt importante pentru tine. Trebuie să fii disciplinat și concentrat, dar vorbăria frivolă îți poate umple creierul. Acest tip de confuzie mentală te limitează în multe situații, ceea ce face dificil să exprimi ceea ce simți. Cere cuiva care te cunoaște bine să te ajute să înțelegi aceste gânduri.

Vărsător

Există o șansă ca un noroc incredibil să te ajute dar nimic nu va veni fără munca grea din partea ta. Nu te aștepta ca altcineva să vă înmâneze cufărul cu comori. Ai harta în mână, așa că urmează-o. Odată ce ai început, s-ar putea să realizezi că ești mult mai aproape decât crezi. Depinde de tine să faci călătoria. Există mult ajutor pentru tine pe parcurs.

Pești

S-ar putea să simți că cineva încearcă să te prindă înainte de a începe. Poate că aceste obstacole sunt autoimpuse. Poate te restricționezi să faci lucrurile pe care vrei să le faci pentru că ți-e teamă că nu vor funcționa. Această teamă de eșec este durerea pe care o simți. Depășirea ei este primul pas. Dacă încerci și eșuezi, nu vei fi mai rău decât dacă nu încerci deloc.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic