x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 iulie 2023. Racii trebuie să nu forțeze lucrurile. Capricornilor le apare o iubire din trecut. Vărsătorii călătoresc

Horoscop zilnic, 20 iulie 2023. Racii trebuie să nu forțeze lucrurile. Capricornilor le apare o iubire din trecut. Vărsătorii călătoresc

de Moira Dună    |    19 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 20 iulie 2023. Racii trebuie să nu forțeze lucrurile. Capricornilor le apare o iubire din trecut. Vărsătorii călătoresc
Sursa foto: Hepta

Berbecii vor să stea singuri, Taurii și Fecioarele renunță la standarde vechi, Gemenii se adaptează situațiilor, Leii sunt nonconformiști, Balanțele nu repetă aceeași greșeală de două ori, Scorpionii își schimbă felul de a gândi, Săgetătorii să fie atenți la egoism, iar Peștii să fie atenți la ce vorbesc.

Berbec

S-ar putea să ai nevoie de ceva timp singur astăzi. Independența este ideea cheie pe care o ții în buzunarul din spate. Asigură-te  că nu ești victima unui angajament pe care l-ai făcut cu mult timp în urmă. Pe măsură ce peisajul se schimbă, trebuie să te schimbi și tu. Acțiunile încăpățânate vor fi dăunătoare. Fii sincer și recunoscător pentru lucrurile pe care le ai.

Taur

Nu crede automat că frumusețea trebuie definită după standarde de modă veche. Nu este nevoie să t lași constrâns într-o formă construită social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Treaba ta nu este să încerci să te asiguri că toată lumea te iubește. Există o singură persoană pe care trebuie să o satisfaci, și asta ești tu.

Gemeni

Problemele pot deveni puțin mai grele decât ai dori. Treaba ta este să dai situației mai multă lejeritate și umor. Adaptabilitatea ta va fi pusă la încercare întrucât ceilalți rămân fermi în opiniile lor. Fii conștient de modul în care folosești cuvintele. Alte persoane, în special superiorii sau bătrânii, pot fi jigniți de remarci neglijente ori neînțelese.

Rac

Nu forța lucrurile. Poate că trebuie să încerci la o altă ușă. Dacă situațiia nu merge așa cum dorești, probabil nu a fost să fie. Viața nu ar trebui să fie mereu o luptă. Treaba ta este să te bucuri de ea. 

Leu

Noua ta abordare a lucrurilor s-ar putea să ducă la o înțelegere greșită din partea șefilor dar nu lăsa asta să te oprească. Realizează că natura ta independentă și oarecum rebelă ajută la menținerea în echilibru a lumii. Nu renunta la luptă cand autoritatile insistă ca modul lor de a face lucrurile este cel mai bun, atunci cand de fapt este pur si simplu vechi. Folosește-ți voința și hotărârea.

Fecioară

S-ar putea să fii chemat să alegi între două moduri de a gestiona o situație. Vechiul mod intră brusc în conflict cu noul. În ce sens ai de gând să procedezi? Nu vte lăsa dezorientată de discuțiile rapide și luminile de neon. Pe de altă parte, nu presupune că modul care au funcționat până acum este cel mai potrivit. Folosește-ți intuiția pentru a alege cel mai bun traseu pentru tine.

Balanță

Evenimentele neașteptate ar putea amesteca cărțile atunci când te aștepți mai puțin. Nu te descuraja. Toți ceilalți joacă după aceleași reguli ca și tine. Dacă dealerul pare incorect, mergi la o altă masă. Nu fii victima aceluiași truc de două ori.

Scorpion

Simțul tău de sine s-ar putea să fie provocat astăzi și să ai probleme să-ți păstrezi locul în timpul jocului. Ține minte că felul în care te văd ceilalți nu este neapărat așa cum ești tu. Nu trebuie să schimbi direcția pentru a mulțumi pe cineva. Singura ta responsabilitate este față de tine. Pot apărea evenimente bizare care te îndeamnă să-ți schimbi gândirea.

Săgetător

Pe măsură ce urmezi calea spre dobândirea celor mai noi, mai mari, mai rapide și mai bune lucruri, este posibil să fi lăsat în urmă câteva valori fundamentale. Nu pierde din vedere principiile care alcătuiesc fundația ta. Ai putea fi zdruncinat astăzi, când ego-ul tău va fi judecat pentru comportament. Fii conștient de felul în care te proiectezi asupra celorlalți.

Capricorn

Fă-ți timp în fiecare zi pentru a-ți îngriji sufletul și asigură-te că primește hrana de care ai nevoie pentru a iradia în lume. Oameni neaștepți sunt probabil să apară de nicăieri, așa că nu fi surprins când un fost iubit vine să bată la ușă. Evenimentele din trecut pot călători în prezent pentru a te învăța o lecție de viață valoroasă.

Vărsător

S-ar putea să simți o neliniște nervoasă care te îndeamnă să te miști. O călătorie într-un loc te poate trimite în altul, ceea ce poate duce la o aventură în altă parte. Energia zilei te poate epuiza dar nu renunța. Perseverența ta va da roade în cele din urmă.

Pești

Un sfat bun de reținut este să fii atent la ceea ce spui despre alți oameni. Dacă vorbești despre cineva care nu este prezent, acționează ca și cum ar fi. Un comentariu negativ despre cineva va rezona prin cosmos. Oamenii își pot pierde încrederea în tine.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic