x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2022. Peștii sunt foarte critici, Berbecii trebuie să evite călătoriile, iar Balanțele au noroc la bani

Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2022. Peștii sunt foarte critici, Berbecii trebuie să evite călătoriile, iar Balanțele au noroc la bani

19 Noi 2022   •   11:53
Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2022. Peștii sunt foarte critici, Berbecii trebuie să evite călătoriile, iar Balanțele au noroc la bani
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2022. Dragoste, bani, sănătate sau carieră, aflați ce v-au pregătit astrele în rândurile următoare.

BERBEC

O zi favorabilă pentru tine, plină de optimism și entuziasm. Ai putea avea probleme în timp ce faci călătorii scurte. Șansele de a te răni sau de a fi implicat în accidente ușoare sunt ridicate. Plănuiești să îți schimbi locul de muncă? Este o perioadă potrivită.

TAUR

Dacă poți evita orice conflict în legătură cu banii, astăzi vei avea o zi reușită.  Ai grijă la orice lucru care pare prea frumos ca să fie adevărat  - nu există soluții rapide, viața este un proces lung de învățare și nu ar trebui să cauți niciodată să o iei pe scurtătură.

GEMENI

Fii deschis față de sentimentele tale și dă-ți voie să te îndrăgostești! Bonus: Jupiter vă trimite vibrații norocoase când vine vorba de bani. Este posibil să nu te simți prea bine cu greutatea ta și să te gândești la dietă. Fă alegeri mai sănătoase în mesele de zi cu zi.

RAC

Permite-ți să te vindeci de orice ți-a făcut rău în trecut. Cel mai bine ar fi dacă nu ai cheltui mulți bani astăzi. Profesional îți merge bine, dar încă nu ești acolo unde ți-ai imaginat că vei ajunge.

LEU

Nu încercați să forțați lucruri care pur și simplu nu vor funcționa. Găsește pe cineva căruia îi pasă cu adevărat de tine, de interesele tale și de binele tău. Să nu te mulțumești niciodată cu puțin.

FECIOARĂ

Nativii Fecioare își propun să aibă o zi plină de împliniri, iar visele pot deveni realitate dacă ești perseverent. Aceasta este o zi în care trebuie să acordați mai multă atenție lucrurilor mai mici, să încercați să fiți mai în formă, să mâncați mai sănătos, astfel încât imunitatea să poată face față oricărei provocări.

BALANȚĂ

Partenerul tău trece astăzi printr-o perioadă grea. Poate că nu are chef să vorbească, dar sprijinul și dragostea ta înseamnă enorm pentru el. Ai mult noroc când vine vorba de bani sau de orice situație financiară.

SCORPION

Astăzi ești foarte împrăștiat. Oamenii te admiră pentru ideile strălucitoare pe care le ai. Dar încearcă să rămâi umil, nu începe să faci pe grozavul. Chiar dacă totul poate părea puțin haotic astăzi, sănătatea ta este bună.

SĂGETĂTOR

Nu ai mâncat sănătos și începi să simți consecințele acestui lucru. Reduceți consumul de sare și băuturile carbogazoase. Vă simțiți bine și stabil, în ciuda situației emoționale complicate în care vă aflați. Faceți tot posibilul pentru a menține acest sentiment pe tot parcursul zilei.

CAPRICORN

S-ar putea să nu fii foarte orientat către detalii și să nu acorzi prea multă atenție lucrurilor mărunte, dar atunci când ai o treabă care trebuie făcută, te implici total, iar asta este întotdeauna apreciat. Nivelul tău de stres scade și te simți pregătit mental pentru orice provocare care te așteaptă.

VĂRSĂTOR

Va exista o schimbare în viața ta amoroasă foarte curând. Toată lumea are un moment în care se simte puțin deprimat, dar nu este cazul.  Există multă energie pozitivă în jurul tău.

PEȘTI

Poți fi foarte critic astăzi. Ai grijă, pentru că dacă standardele tale sunt prea înalte și ai putea îndepărta oamenii. Din punct de vedere financiar ești mai norocos decât crezi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie