x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 septembrie 2023. Taurii și Leii nu se pot concentra. Balanțele au un vis tulburător

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2023. Taurii și Leii nu se pot concentra. Balanțele au un vis tulburător

de Moira Dună    |    19 Sep 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 20 septembrie 2023. Taurii și Leii nu se pot concentra. Balanțele au un vis tulburător
Sursa foto: Hepta

Berbecii, Racii și Peștii primesc vești ciudate, Gemenii au probleme cu o rudă, Fecioarele au premoniții greșite, Scorpionii nu se exprimă clar, Săgetătorii trebuie să fie atenți la un prieten, Capricornii au dificultăți în relații, iar Vărsătorii au probleme la serviciu.

Berbec

Astăzi este o zi în care trebuie să-ți folosești logica. Ai putea primi o scrisoare sau un apel telefonic neliniștitor și neașteptat, care poate implica bani. Persoana care comunică cu tine are probabil sub o concepție greșită, așa că nu te panica dacă este o veste proastă. Discută cu oameni care cunosc faptele înainte de a continua cu informațiile. 

Taur

Nivelul tău de concentrare este bun dar astăzi ai putea fi temporar dezavantajat. Gândurile tale par vagi și dezordonate și ești mai puțin capabil să te exprimi clar și precis. Asigură-te că oamenii din jurul tău știu asta. În același timp, depune efort suplimentar pentru a te face înțeles, altfel poți provoca confuzie.

Gemeni

S-ar putea să intuiești câteva gânduri și sentimente ciudate și neliniştitoare de la un frate, o soră sau un vecin. Probabil nu vrea să vorbească despre ceea ce o deranjează, chiar dacă îți exprimi îngrijorarea. Uneori oamenii trebuie să rezolve aceste lucruri singuri. Doar spune-i că ești disponibil să vorbiți despre asta și apoi lasă-l să plece. Este tot ce poți face acum.

Rac

Unele informații deconcertante pe care le primești astăzi de la un grup din care faci parte te va face să te întrebi dacă mai vrei să participi. Acest lucru ar putea fi dezamăgitor pentru tine, dar nu este o zi bună pentru a lua decizii. Așteaptă câteva zile și apoi ia în considerare ceea ce ai auzit în mod obiectiv și evaluează impactul. Vei fi într-o stare de spirit mult mai bună.

Leu

De obicei, mintea ta este ascuțită și centrată, dar astăzi probabil vei simți că nu poți gândi corect. Gândurile tale ar putea fi vagi și dezordonate. Dacă trebuie să faci ceva imediat, fie depui un efort mare pentru a te concentra asupra sarcinii în cauză, fie cere ajutor. În caz contrar, lasă treburile sau deciziile majore pentru o altă zi. 

Fecioară

În general, ai tendința de a fi intuitivă dar astăzi sensibilitatea ta este la nivel maxim. S-ar putea să ai noroc în preluarea gândurilor și sentimentelor celorlalți, dar premonițiile tale, deși sunt abundente, sunt în afara drumului. Notează-le și verifică-le mai târziu, dar nu te baza pe ele, cel puțin nu acum.

Balanță

S-ar putea să ai un vis foarte ciudat și oarecum tulburător despre un prieten. Te poate trezi într-o stare instabilă. Notează-l dacă poți. Acest lucru ar putea exorciza unele dintre emoțiile implicate și ar putea arunca puțină lumină asupra a ceea ce te-a determinat să visezi. Nu-ți face griji! Sunt șanse să fie simbolic, nu profetic.

Scorpion

Lipsa de comunicare între tine și cineva apropiat ar putea duce la neînțelegeri. Acest lucru poate să nu pară atât de important, dar uneori lipsa de claritate poate duce la sentimente rele în viitor. Exprimă-ți clar intențiile pentru toată lumea. Dacă cineva interpretează greșit ceva din ceea ce spui, explică-i mai precis. Nu vrei să revină niște cuvinte neglijente care să te bântuie.

Săgetător

Astăzi s-ar putea să fii atât de concentrat asupra muncii tale încât să nu auzi ce îți spune cineva. Indiferent cât de importantă ar fi sarcina, fă-ți timp să asculți și fii atent la ceea ce ți se spune, oricât de banal ar părea acum. S-ar putea să nu conteze până la urmă, dar cel mai bine este să greșești din partea precauției. Acordă câteva minute acum pentru a nu rupe o prietenie mai târziu. 

Capricorn

Dacă ești într-o relație, ai putea descoperi că unul dintre voi este foarte implicat și celălalt nu. Dacă ești singur, cineva este interesat de tine dar tu ai doar sentimente de prietenie. Aceasta este o situație dificilă, dar trebuie să ocolești atenția acestei persoane fără a răni niciun sentiment.

Vărsător

Lucrezi de acasă? Acest lucru nu-ți va face eforturile mai puțin intense, mai ales dacă munca ta implică scris sau vorbit la telefon. Orice ai face, probabil va părea urgent. Trebuie să faci lucrurile cu atenție sau poți pierde detalii importante ori te exprimi prea vag. Nu te grăbi. Poate dura mai mult, dar nu vei regreta.

Pești

Ai putea primi o scrisoare ori un telefon ciudat iar informațiile pe care le primești ar putea părea destul de deranjate. Poate fi o veste bună sau rea, sau eventual niciuna, dar fii sceptic. Cineva a interpretat greșit unele informații importante. Dacă ceea ce auzi este important pentru tine, verifică faptele înainte de a le accepta ca adevăr.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic