x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 februarie 2023. Berbecii își ajută prietenii. Săgetătorii se dedică carierei

Horoscop zilnic, 21 februarie 2023. Berbecii își ajută prietenii. Săgetătorii se dedică carierei

de Moira Dună    |    20 Feb 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 21 februarie 2023. Berbecii își ajută prietenii. Săgetătorii se dedică carierei
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt romantici și creativi, Gemenii au un nou coleg de apartament, Racii primesc o declarație de dragoste, Leii sunt pasionali, Fecioarele se dedică unor activități artistice, Balanțele și Peștii sunt îndrăgostiți, Scorpionii sunt atrași de spiritualitate, Capricornii sunt implicați într-un proiect, Vărsătorilor le sporesc veniturile.

Berbec

Atenția pe care trebuie să o acorzi celorlalți îți va ocupa cea mai mare parte a zilei. Dar nu crede că eforturile tale sunt neapreciate. Cei pe care îi ajuți pot să nu se exprime, dar văd ceea ce faci pentru ei. Prietenii tăi vor fi alături de tine atunci când vei avea nevoie și tu de ei.

Taur

Cuvintele pentru astăzi sunt romantism și creativitate. Romantismul este sporit de pasiunea din relația ta de dragoste și care probabil va dura mult timp. Aceeași relație și emoțiile ei ar putea da naștere la inspirație artistică,exprimate în lucrări de o calitate care să te surprindă chiar și pe tine. Nu te epuiza. Află când să te oprești.

Gemeni

Ai un nou coleg de apartament? Dacă da, așteaptă-te să îl ai alături o perioadă. Acesta este un lucru bune pentru că va fi iubitor, de va susține și își va plăti partea lui. Puteți deveni prieteni pe viață. 

Rac

O scrisoare de dragoste, o poezie sau altă lucrare artistică dedicată ție te impresionează. Ține-te de această strălucire trandafirie atunci când lucrurile devin stâncoase, mai ales la serviciu. Sentimentele exprimate în această comunicare vor dura probabil mult timp, așa că fii pregătit.

Leu

O relație de dragoste care există de multă vreme ar putea fi îmbunătățită printr-un nivel crescut de senzualitate. Emoția intensă ar putea pătrunde în ființa ta, făcând dificil să te concentrezi asupra altceva. Probabil că vei petrece ziua așteptând cu nerăbdare când vei putea fi singur cu iubitul tău. Ești foarte pasional astăzi.

Fecioară

Activitățile artistice sau cele care implică vindecare sunt îmbunătățite astăzi. Dragoste, artă, activități psihice sau spirituale, toate ar trebui să capete un nou sens pentru tine acum. Această condiție ar trebui să dureze mult timp. Profită la maximum de această energie.

Balanță

Dragostea capătă o aură idealizată și de basm, în timp ce tu și un partener actual sau potențial petreceți timp singuri, vorbind sau pur și simplu bucurându-te să fiți împreună. Căldura, afecțiunea și respectul pe care le aveți unul față de celălalt sunt evidente pentru toată lumea. Aceste sentimente au șanse să dureze. 

Scorpion

Un cerc de meditație sau altă activitate de grup dedicată activităților spirituale ar putea fi pe agenda ta astăzi. Este important să participi, deoarece ai nevoie de puțină pace și liniște, precum și de sprijinul celorlalți din grup. Afecțiunea pe care o simțiți unii pentru alții este benefică. Profită de această atmosferă.

Săgetător

Succesele în carieră și financiare s-ar putea să-ți vină în sfârșit în cale după luni și poate ani de eforturi. Sprijinul emoțional pe care îl primești de la cei care au lucrat cu tine poate fi îmbucurător și este probabil să dureze mult timp. Dacă îți place ceea ce faci,vei putea continua mai mult timp. 

Capricorn

Un proiect creativ complex ar putea necesita unele cercetări aprofundate și ai putea petrece o mare parte a zilei online sau în bibliotecă. Acesta este probabil un subiect pe care îl iubești, așa că nu te va deranja timpul pe care îl petreci cu acesta. Inspirația ar putea dura o perioadă. S-ar putea să tratezi acest proiect ca pe oportunitate de afaceri și să îi oferi mai multă substanță.

Vărsător

Sporirea veniturilor tale financiare îți dau mai multă încredere în tine, mai ales că situația ta actuală ar trebui să continue. Este posibil să ai un vis viu, emoționant. Poate că implică o poveste de dragoste pe termen lung sau relația ta se apropie de final. Sensul simbolurilor ar trebui să fie destul de clar. 

Pești

Romantismul înflorește pentru tine astăzi iar angajamentul sau căsătoria se pot întrezări la orizont. Este posibil ca tu și iubitul tău să fi ajuns recent la o nouă înțelegere care v-a apropiat. Nu vă simțiți prosti dacă vă petreceți ziua împreună, absorbiți de iubirea voastră. Este perfect acceptabil, face parte din bucuriile vieții și ar putea dura o perioadă. Profită din plin de ea.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic